lg optimus hub ili SE xperia mini pro
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
lg optimus hub ili SE xperia mini pro
postovane kolege,
zanima me vase misljenje o ovoj dilemi: HUB ili SE?
uzeo bih preko paketa. HUB 1,oo a SE 10000,oo.
na strani SE je malo bolji ekran, i bolja masina i hard.tastatura, ali minimalni displej.
na strani hub-a je dizajn, velicina ekrana. plus cena.
sta vi mislite o dilemi?
kakav je LG?
jel imate neki predlog?
hvala unapred na odgovorima i pomoci!
pozdrav
zanima me vase misljenje o ovoj dilemi: HUB ili SE?
uzeo bih preko paketa. HUB 1,oo a SE 10000,oo.
na strani SE je malo bolji ekran, i bolja masina i hard.tastatura, ali minimalni displej.
na strani hub-a je dizajn, velicina ekrana. plus cena.
sta vi mislite o dilemi?
kakav je LG?
jel imate neki predlog?
hvala unapred na odgovorima i pomoci!
pozdrav
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Kontakt:
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Kontakt:
Од 1-10 дајем оцену 6, далеко лошије од топ модел али он је један од најјефтинијих, у суштини је читљив али код мене на нечитљивост утиче и резистивни слој "тач" који је преко екрана. Хаб је капацитивни па нема тих проблема.
Уз јефтинију тарифу је мања разлика, много је још 100€ за Мини про... Једино ако можеш да добијеш неку нормалну цену за ЛГ-ја (рцимо око 150€) па да додаш 100€ и у продавници купиш други телефон, тада би ти избор био много већи
Уз јефтинију тарифу је мања разлика, много је још 100€ за Мини про... Једино ако можеш да добијеш неку нормалну цену за ЛГ-ја (рцимо око 150€) па да додаш 100€ и у продавници купиш други телефон, тада би ти избор био много већи

I ja sam imao istu dilemu posto mi je isteklo 22 meseca pa sam produzio ugovor u vip-u ..
bio sam ubedjen da cu uzeti SEXperiu mini pro sve dok nisam uzivo drzao fon u ruci stvarno je malen cak i previse za moj ukus..i na kraju sam uzeo Hubza 1din i mogu ti reci da je fenomenalan telefon u ovom cenovnom rangu...izrada dobra , ekran mu je EXTRA , brz fon ...za skoro mesec dana koriscenja nisam nasao zamerku osim sto nema blic...
svaka preporuka za Hub...
bio sam ubedjen da cu uzeti SEXperiu mini pro sve dok nisam uzivo drzao fon u ruci stvarno je malen cak i previse za moj ukus..i na kraju sam uzeo Hubza 1din i mogu ti reci da je fenomenalan telefon u ovom cenovnom rangu...izrada dobra , ekran mu je EXTRA , brz fon ...za skoro mesec dana koriscenja nisam nasao zamerku osim sto nema blic...
svaka preporuka za Hub...

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 01. Apr 2009. 00:14
mini pro bez dileme 
mada ti ne bi preporucio da uzimas na paket,tako prodjes mnogo skupo
)
najbolje ti je da u mts-u uzmems neki paket sa 50% placanja pretplate tokom celog ugovora i onda naknadno uzmes neki fon
uzmes Hub u vipu uz smart 1100. to ti je 35800din za 2 god. - 50% za 6 meseci sto daju, onda ti izadje sve ukupno 31000din
uzmes mts paket recimo mix net m za 560din mesecno sto je 13500 za 2 godine i ovako uzmes nov Hub za 140e mada mozes i za manje ja mislim, i to ti je ukupno oko 28000din
to se mozda i ne isplati sa Hubom ali sa mini pro sigurno jer je on negde 160e nov, a ovako bi ti u vipu izasao mnogo skuplje...
ne znam, racunaj nemoj odmah da se zaleces

mada ti ne bi preporucio da uzimas na paket,tako prodjes mnogo skupo

najbolje ti je da u mts-u uzmems neki paket sa 50% placanja pretplate tokom celog ugovora i onda naknadno uzmes neki fon

uzmes Hub u vipu uz smart 1100. to ti je 35800din za 2 god. - 50% za 6 meseci sto daju, onda ti izadje sve ukupno 31000din

uzmes mts paket recimo mix net m za 560din mesecno sto je 13500 za 2 godine i ovako uzmes nov Hub za 140e mada mozes i za manje ja mislim, i to ti je ukupno oko 28000din
to se mozda i ne isplati sa Hubom ali sa mini pro sigurno jer je on negde 160e nov, a ovako bi ti u vipu izasao mnogo skuplje...
ne znam, racunaj nemoj odmah da se zaleces

mrkixxx , ja sam u hendiju produzio ugovor vip-a mozda ga tamo imaju i u slobodnoj prodaji...
a sto se tice samog telefona EXTRA je...ekran se dovoljno vidi za vecinu potreba i na direktnom svetlu
, zavisi koliko si zahtevan po tom pitanju...meni je sasvim ok...
Inace sa ekranom sam posebno zadovoljan dovoljno veliki a prikaz slika ili pozadina mu je stvarno super , inernet brz , igrice idu super ne koci ,mape su ok , igo radi odlicno , ima mnogo extra aplikacija ...neznam sta jos da ti kazem imam ga mesec dana i stvarno sam i vise nego zadovoljan sa ovim telefonom....
nadam se da sam makar malo pomogao u odluci....
Pozzz.....
a sto se tice samog telefona EXTRA je...ekran se dovoljno vidi za vecinu potreba i na direktnom svetlu
, zavisi koliko si zahtevan po tom pitanju...meni je sasvim ok...

Inace sa ekranom sam posebno zadovoljan dovoljno veliki a prikaz slika ili pozadina mu je stvarno super , inernet brz , igrice idu super ne koci ,mape su ok , igo radi odlicno , ima mnogo extra aplikacija ...neznam sta jos da ti kazem imam ga mesec dana i stvarno sam i vise nego zadovoljan sa ovim telefonom....

nadam se da sam makar malo pomogao u odluci....
Pozzz.....