Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
mislio sam na tim tačkama gde su ti slova, da li radi na drugim mestima (desktop i slično). Čisto da utvrdiš da li je touch ispravan!
Pa pronađi na marketu neku tastaturu koja ti se dopada pa isprobaj!!!
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
Само скини тастатуру са Маркета и инсталирај, и активирај је у подешавањима
Када поменусте багове на тастатури... Јел неко примијетио да на stock ICS српској тастатури белико слово У је у ствари Y
Претпостављам да је дошло до грешке због сличности, посебно оба мала слова.
Pogledao je kolega, izgleda da je stvarno problem u displeju...probao sam razne tastature da instaliram i isti problem se ponavljao....u svakom slucaju posle 3 meseca da umre deo ekrana .... to jos nisam ocekivao.... videcemo sta kazu u servisu...hvala u svakom slucaju!
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110
Иначе, ријешен је проблем и са led нотификацијама
Решење је апликација NStools, која уз root и одговарајући карнел омогућава такозвани BLN (backlight notification) , тј да сензорски тастери блинкају приликом пропуштених догађаја.
Није као фабричка лед лампица али ради посао
Можда и може ако се "на силу" инсталира, пошто Маркет не даје могућност инсталације на Nexus S. Једино да се нађе .apk фајп па да се покуша инсталација.
Мени BLN одлично ради посао тако да ми ово решење и не треба.
Апсолутно ништа. Просто не смијем да га хвалим да не избаксузирам нешто
Сем поменутих мана (нема лед, слот за мемо картицу и радио), немам ни једну замјерку. Имам га два мјесеца, а после 15ак дана од куповине је добио Сладоледни сендвич update. Дан данас га чачкам као првог дана
Мијењам наизменично два ICS рома (Kangy14 и MIUI) и оба раде одлично.
С обзиром да ми није ни на крај памети био када сам тражио андроид фон, и више сам него задовољан.
a reci mi jel ima kod nexus s kada npr. pišeš poruku u portrait modu da se može izabrati da tastatura bude ono standardna, da jedan broj (jedan taster) predstavlja tri slova, kao pre na starim mobitelima?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.