http://img96.imageshack.us/img96/2521/20120225007.jpg
Slike sa mobilnih telefona
telep, hahaha daljinci u kesi, kakav sam prekor dobio od tetke pre 15 godina kad sam pocepo kesu ko dete vezbanku
. A sta kazes na neskidanje one zastitne folije sa rama ekrana na laptopu? Juce u busu vidim lika gleda neki film a ona folija je smezurala i zaprasinjala, al bitno je da se ne skida 
lesa0208, kako je bilo na protestu? Koliko je ljudi bilo?
lesa0208, kako je bilo na protestu? Koliko je ljudi bilo?
@lesa0208 To je tacno. Ali moze da posluzi svrsi, ako u tom trenutku nema bolje sprave. Mislim da je bezveze da poredis NIKON sa mobilnim telefonom. To je kao da na okupljanje fica dodjes BMWom i kazes "Ajmo momci ko ce na crtu". Ovo sto je on stavio to je tzv macro, na mobilnim telefonima i sasvim je ok za tu kategoriju. Ipak su kamere na mobilnim telefonima za svega 5-6 godina dosta napredovale. Setite se samo K700, D500, 6230i itd. da ne nabrajam dalje. Svi oni su imali oko 1.3mp i vrlo malo podesavanja. Sada je to mnogo dugacija prica ali opet neuporediva sa profesionalnim spravama. Tebi preporucujem da postetis neki od fotografskih foruma i tamo postavljas svoje fotografije. Bezveze je da na svaku njegovu fotku odgovoris tvojom, slikanom DSLRom. Kao sto rekoh ipak je ovo tema "Slike sa mobilnih telefona". Pozdrav i svako dobro 
Samsung S8530 Wave II
lesa0208, ne vidim neki veliki problem... Veliki problem je recimo što taj Nikon ne zna da "mejluje" itd
Ako dobar makro mora da podrazumeva tu "dubinu", tj.da sve ostalo iza objekta jako bledi, "nestaje", to mislim ni jedan mobilni ne može tako kao na tvojoj slici.

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm