iPhone 3G 16G vs Htc Hd2

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
sasabor
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 08. Mar 2010. 18:47

Post od sasabor »

kupio sam ipak hd2,mislim sta reci,telefom je fenomenalan,ekran ogroman.Imam samo jedan problem,kako obrisati google nalog od prethodnog vlasnika jel ne mogu koristiti market?

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

sasabor, jel na njemu instaliran Android ili Windows Mobile? Kako pominjes "market" pretpostavljam da je Android u pitanju. Brise se tako sto odes na Podesavanja->Privatnost i izaberese Vracanje na fabricka podesavanja.

I da, kako si telefon kupio, sva dalja pitanja postavljaj na odgovarajucim HD2 temama. Za verziju sa Androidom imas temu na Android OS, a za WinMo verziju naravno u Windows OS.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Svaka cast,nisi pogresio i videces da je telefon savrsen.
Ja sam danas resio da cu opet pazariti HD2 kad budem imao sredstava,a do tad ce i cena pasti.
Hvata me nostalgija,iako je S2 sveukupno bolji tel dusa mi place za njim :(
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

sasabor
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 08. Mar 2010. 18:47

Post od sasabor »

drugari kako da vratim hd2 na windows je vidim da je instaliran android na njemu,pa bih hteo da ga vratim na fabricko stanje

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

sasabor, kao sto sam ti vec napisao - ova tvoja pitanja vise nemaju nikakve veze sa poredjenjem modela. Imas teme o HD2 i tamo postavljaj ova pitanja.

Daklem ili pitaj ovde: viewtopic.php?t=22564 ili ovde viewtopic.php?t=19214
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

juka89
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 17. Jun 2011. 21:25

Post od juka89 »

pozdrav svim ljudima voljnim da mi pomognu oko dileme jedne...ovako imaam iphone 3g i sad imam ponudu da ga zamjenim sa htc hd2 al posto nisam imao htc nikad ne znam jel dobar taj mob.jel iskreno bolji od iphone 3g jer je ponuda 1 za 1...kakav je za skidanje aplikacija sa neta jel jednostavno kao i u iphone...android je u njemu tak da...ako ima neko voljan da mi pomogne malo bit cu mu zahvalan samo mi iskreno kazite kako ste zuadovoljni sa tim mobom jel ima koja mana i kako baterija traje,itd...pozdrav

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

juka89, Nemoj da razmišljaš ni sekund više, odmah menjaj, HD2 je daleko bolji aparat u svakom pogledu od iP 3g.Što se tiče baterije, računaj na jedan dan trajanja pri aktivnom korišćenju, jednostavno ekran od 4,3 inča je veliki potrošač i ne može baterija ni na jednom modelu sa tako velikim ekranom da izdrži više.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Teska srca i ja cu ti reeci da menjas. Hd2 jeste bolji uredjaj od 3g, da je makar 3gs, sigurno t ne bih rekao da menjas.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

juka89
Novajlija
Novajlija

Post od juka89 »

ma znam al necu pametovat eto...al covjek mi je prvo traziuo 150 KM prid pa onda spustio na 100,ja rekao da nemam sad toliko kaze on haj zamjenit cemo ga 1-1 ee to mi je odmah postalo nesto sumnjivo...jbg...ko ce ti spustit 150KM...a ja bi taj mob samo iskreno zamjenio da dođem preko njega do iphone 3gs jer za 3g mi niko bas neda 3gs...hvala vam na savjetuu

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa ko je lud da ti za generaciju slabiji i losiji telefon da bolji i noviji? A meni je ovo sa tim hd2 jako sumnjivo, ne bih ja u to ulazio iskreno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

juka89
Novajlija
Novajlija

Post od juka89 »

hvala ti MIODRAGE na savjetu nisam ga ni zamjenio...pokusat cu prodat 3g i onda uzet 3gs jer naucio sam se na iphone nekako,,,ne mogu bez njega...hvala jos jednomm

Odgovori