Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Smekeri treba mi vasa mala pomoc..ubacio sam swype preko ovi store-a..i kada odem u podesavanja da izaberem jezik odem u vise jezika(more langues..)i on me odmah prebaci na net i to na ovi store,pocetnoj strani..i tamo sam pokusavao,ali bezuspesno da pronadjem srpski jezik za swype..pa ako je neko voljan da mi da link gde mogu da skinem srpski jezik za swype,..posto ga nema na ovi-u..
P.S. pronasao sam na beta labs-u noviju verziju swype i pronasao sam tamo i srpski jezikk ..
zoreli, Nokia weather, imaš to verovatno u telefonu, samo skini weather widget. Nema opcija za frekvenciju apdejta, ni ručni apdejt, čudno, već mi dugo stoji ovih 14 stepeni...
Tap na lokaciju itd... jedva sam provalio. Radi i sama, ne znam samo u kojim intervalima. VeNoM, ja nemam pojma, čim se na sajtu pojavio da je dostupan za Sbiju opalio sam preko suita.
pozz
Vlada Zem, ne znam gdje ali citao sam da fabricki widget za vrijeme automatski radi update prognoze ako je odabran grad na svaka 3h a ako radi preko GPS lokacije onda na svaki 1h radi update.
Moze neko da mi napise koliko ima slobodne memorije na c: disku. Kad sam instal.. ove microsoft apps bilo mi je ostalo nekih 10 mb pa sam brisao (neke dokumente koje je on prekopirao iz e u c) a onda i aplikaciju i nije mi bas vratio memoriju onakvu kakva je bila prije instalacije.
Juče je widget otprilike tako i radio, kako janka_88 reče, jutros mrtav totalno, ni ručni apdejt, ni ponovno ubacivanje na ekran. Tek posle restarta moba je "proradio", pa da vidimo, neću ga držati samo zato što je "lep". d@r123, kod mene 136 MB, probaj nešto da dodaš sa Mobile cleaner.
pozz
Vlada Zem -i meni zna nekad tako ma da kod mene ga blokira anti virus kad zaboravim na njega i preostaje samo restart, a i battery monitor mi nekad zna iste probleme praviti i install. sam cleaner ali nista kao sto sam pokusao i sa netqin guardom. Moze li se video editor kako ukloniti pozz
zoreli -evo ti ovde imas te "providne" widgets prije instalacije moras izbrisati ako si neke instalirao i moras instal. na C: disk (uglavnom imas tu objasnjeno) klik piroman -evo i tebi klik tu imas vise widgeta a i taj za vrijeme. Koristi ovu drugu opciju, imas tu objasnjenje, a fmob sam ti vec jednom dao klik
Ljudi dignite ruke od weather widget-a. Taman kada pomislite da radi kako treba on ce da zabaguje. nekad nece da otvori aplikaciju weather, nekad da izvrsi azuriranje dok se telefon ne restartuje. Zato sam ja lepo instalirao SPB weather widget i sve radi savrseno.
janka_88, u pravu si za weather apdejt, malo sam danas pratio i tacno je na sat, sve traje par sek. Nisam siguran ali mislim da sam negde ''uhvatio'' komentare da normalno radi samo pod 3G. Ako bude bagova i ja se vracam na SPB weather.
pozz
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.