A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

miodrage, evo i mene na Smart 1100 od 1. marta! He he :D
Posto mi vise ne treba VIP za pricu/sms/mms (cepam po telesmoru) vec samo za net, pa rekoh kad placam da placam sta mi treba... Zato od 1. marta 1100 Smartova = 1100MB + dodatak od 1GB koji vec imam = 2124MB :D

Koji sam ja genije - suvi genije! :lol:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

psyhound, welcome to the club :D
Banega sta uradi? Ti u mt:s? Auuuu, ljudi jeste spremni na izistinski smak sveta? Samo cekam sada ove poplave da krenu, pa onda u martu da opet stegne neki mraz, pa neko vrelo leto tipa +50, i onda 21.12. da vidimo sta biti ne moze :D
Banega u mt:s - sad mogu da umrem, sve sam video :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

miodrage, preterujes. Za to sto ti predvidjas, treba i AquaZX da predje u mt:s. :D

Banega
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2011. 19:26

Post od Banega »

@Miodrage sta se čudiš, pa ja sam bio vec u MTs-u, 6+4 godine (prepejd, postpejd) 8) Telenor je zakon za njih, veruj mi, ali kada je nesto 50% jeftinije, zasto da ne :D Jos nisam presao, ali najverovatnije od marta uz zadrzavanje istog broja. sacekacu odgovor Telenora prethodno :wink:

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

mezzano, kad bi se to desilo nastao bi veliki prasak koji bi stvorio paralelni univerzum u kom bi postojao samo mts i to bi poremetilo prostor-vreme i unistilo oba univerzuma za 16000ti deo nanosekunde! :lol:

Sta je bilo u ovim kolacicima jbt?! :lol:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Banega, pa kad je Telenor tako sjajan kao sto ti kazes, i kao sto si pricao sve ovo vreme, kako to da te ipak 50% nateralod a se vratis medju "sugave"? Samo cekam da predjes i u "mrezu za skolarce i one koje privlace sarene TV reklamice".
Mislim da smo se svi slozili da niko vise ne bira mrezu zbog imena ili sta ti ja znam cega, nego iskljucivo zbog toga sta dobija za svoje pare.
I rest my case Your Honor!

Banega
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Banega »

Sta teb nije jasno prijatelju, pa finansijski problem normalno je u pitanju. Trenutno sam slab.Inace ne bih prelazio sa Telenora u zivotu. Probaj ga pa ces videti. Znaci za godinu ipo dana, nikada nisam bio nedostupan, imao sam mrezu tamo gde nisam ni sanjao da je mogu imati (u jaruzi jedne šumetine recimo..) provera stanja radi kao sat, 2-3 minuta joj treba, net radi kao sat, itd itt. Dok recimo u MTS-u mi se desavalo da sam nedostupan u sred centra grada i slicno pa bar jedno stotinu puta sto ne sme tako da zabaguje, a o proveri stanja da ne ponavljam ponovo. Pa kad mi je stigao racun sa mora +230 evra, onda sam se uhvatio da se cesem jer sam na moru potrosio malo vise za sam boravak tamo :wacko: i tako dalje i tako dalje. Jesmo sad resili konacno sve tvoje predrasude 8)

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

AquaZX je jos uvek i na MTSu (vec 12 godina) :)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Banega, a sta ti to radis u jarugama po sumama? :ohmy:
Salu na stranu ali bitno je da je svako od nas zadovoljan sa odsnosom ulozeno-dobijeno, tj. da za ono sto placamo dobijamo ono sto nam treba.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Banega, naravno da nismo nista resili. Pazi ovako: imao sam mt:s karticu 11.5 godina, od toga 3.5 postpaid. Telenor prepaid karticu imam nekih 5 godina, i Vip prepaid sam imao otkako se Vip pojavio. U principu, posto se ne zavlacim po raznim vukojebinama, bio sam uvek zadovoljan signalom sva 3 operatera.
Vise puta sam naveo da me mt:s nije zadovoljio po 2 kriterijuma: brzina neta (sto sam mogao da istolerisem), i ono sto usput zameram i Telenoru - totalna nefleksibilnost paketa (a koju sada sa uzivanjem koristim u Vipu).
Ta nefleksibilnost se na mt:s ipak daleko vise isplati, jer cak i bez 50%, daju vise nego Telenor, a sa 50% sumanuto je i porediti.
S obzirom na MOJE licne potrebe, koje sam zilion puta naveo, samo Vip moze da dodje u obzir. Meni telefon najvise sluzi za pricu, potom nesto malo poruka i neta. Zasto da placam 500-600-1000 poruka i megabajta kad ja to ne mogu da iskoristim?
NApominjem - samo moje potrebe.
Drago mi je da si se pronasao u mt:s 50%, a verujem da ces da nastavis da kukas kako mt:s nista ne valja... mada ces da vidis da provera stanja radi skoro kao Telenor (tako da ces sa te strane nadam se da zacutis), videces da je prenos glasa u slusalici pristojan, mada ima delova gde imaju rupe u signalu, i videces da je net daleko losiji od Telenorovog, i to je po meni jedina prednost koju Telenor ima.

Banega
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Banega »

@Azimuth, a sta ako sam planinar recimo? :D Pa ne daj Boze slomim nogu tamo gde me ne moze cuti ni videti, niko :roll: E tad je signal mobilne telefonije neprikosnoveno blago, bolje da nema signala u centruu nego u takvim situacijama. primera radi. :) [/b]

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Ljudi, šta mislite da počnemo da diskutujemo o operatorima i njihovim ponudama, uslugama... u ovoj temi? U poslednje vreme, u svim temama posvećenim operatorima, jedino o čemu se piše su poređenja između njih. Mislim da bi u tu svrhu trebalo da postoji posebna tema, i da se tamo diskutuje.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Banega, onda kupis satelitski telefon, i sa time nema zime, cak i obe noge da polomis na vise mesta. Zoves mene, skrpicu te nekako :P

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 03. Okt 2009. 15:58

Post od aleksaa »

Jel kod VIP-a postoji opcija "ogranicavanja potrosnje"!? :D

Komsija ima sina koji redovno probije pretplatu za 2,3 hiljade dinara,pa ga interesuje dal moze nekako da se namesti da moze da trosi samo svoj paket (smart 1100),a posle potrosenog saobraca da moze samo da prima pozive,al ne i da on zove,kucka,surfuje...
Sony Xperia P

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

aleksaa, ne postoji, pit'o korisnicki .

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 03. Okt 2009. 15:58

Post od aleksaa »

U mamu im... :lol:

Pa znaju da VIP koriste samo klinci i onda ih deru! :D
Sony Xperia P

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa takvima se ukine mobilni telefon, ili ga se prebaci na jos jaci tarifni model. Posto je klinac, treba mu videti po racunu gde najvise probija pretplatu pa videti sta mu najvise odgovara. A ja bih ga preko kolena, i odvalio od batina posle prvog racuna, sledeci ne bih ni platio pa se cimaj koliko god hoces (da je moje dete u pitanju)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ili još lakše pripejd pa nek se snalazi za kredit :P :P
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Forum od minimum 100 klaraktera, pa i twitter ima veći broj sve sama naglabanja torokanje i nikada nista konkretno nije urađeno.
Košto vi mene nečitate tako ovaj forum niko iz telekoma ,telenora i vipa nikad nije ni otvorio rade ljudi kako su zamislili kad bi vas neko slušao bankrot bi bio neminovan.

:)
Poslednja izmena od sigi u Sub, 10. Mar 2012. 14:47, izmenjeno 1 put ukupno.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

sigi, marš prvi razred osnovne škole. Da li tvoj IQ dozvoljava mogućnost učenja interpunkcije, dok je stil nepotrebno pominjati, to ne znaš ni šta je.
Nema šanse da pročitam tvoj post i da se skoncentrišem na temu razgovora koliko me iznervira nepovezanost prstiju s mozgom :angry:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Odgovori