Da li da kupim telefon sada ili ce biti boljih ponuda?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
BB uredjaji kao i sam OS su prilicno kvalitetni. Inace ne bi u Kenjadi i Americ,i gde se poprilicno vodi racuna o kvalitetu, imali tako zapazen procenat - doduse sad nesto smanjen pojavom iOS-a i Androida pogotovu. Medjutim, sto se BB OS-a tice, koliko god on bio stabilan i sve, problem je nadogradnja. Odnosno - nije ako imas casha sa kojim ne znas sta ces. Ima malo free aplikacija, vecina su beskorisne, a one koje nesto vrede se placaju papreno, krekovane app na BB... pa ja ne znam ni da li postoje. BB usluga - Push mail (dostupna danas na svim telefonima), BB Messenger (sigurna konekcija i sl), po meni smesno, da ne upotrebim neku strasniju rec... U svakom slucaju ne vredi ni delic onoga koliko se placa.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
hehe, baš imam prijatelja. Neki dan sam otišla da uzmem tel nokiu c5-03 za 12000 uz pretplatu od 885 din, i samo što nisam potpisala ugovor a ona mi tek onda govori ću morati plaćati naknadu za 3g svaki mesec plus 120 din. Naravno da sam odustala. Jeftinije mi je da plaćam pola pretplate i kupim telefon negde drugde.