Samsung Galaxy S2 ili Sony Ericsson Xperia Arc S

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

Koji telefon?

Samsung Galaxy S2
17
85%
Sony Ericsson Xperia Arc S
3
15%

Ukupno glasova: 20

Iwantchitz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 07. Mar 2012. 21:33

Samsung Galaxy S2 ili Sony Ericsson Xperia Arc S

Post od Iwantchitz »

Pozdrav svima! :)

Kao što i samo ime teme kaže, zanima me koji je telefon bolji, tj. koji se više isplati kupiti.

Ako mi neko može dati odgovor uz neko obrazloženje/opis.

Hvala unapred!

P.S. Tražio sam po forumu neku ovakvu temu, ali nisam našao, zato sam otvorio novu. :)

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Iwantchitz, ako imas dovoljno para za SGS2 onda uzmes njega, a ako nemas ona Arc S... kratko i jasno! Oba opravdavaju svoju cenu i sve zavisi sta ti ocekujes od telefona... :D

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Iwantchitz, Naravno Samsung galaxy S II, jednostavno to je bolji telefon i skuplji od Arc S, tako da ako novac nije problem, SGS II je pravi izbor.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Iwantchitz, evo ti malo poredjenje ova dva telefona..KLIK
Naravno kao sto su rekle kolege sa foruma,ako imas para nemas potrebe da se razmisljas uzmi SGS2,i neces se pokajati sigurno.. 8)

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Glasao sam za SE samo zbog cene jer mislim da SGS2 nije toliko bolji da bi se platio 100 e vise od Arca.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ajde i ja da izjavim nešto za dnevnik.ark s ima bolju masku tako da je ta mana prevazidjena ali ostaje jedna koja me izjeda a to je memorija moba.dakle ne može da bude uključe im+ opera mobile i još nešto i da usled poziva se ne pogasi većina od toga što je uključena tako da mi dodje po nekada da razbijem mob.e sada mislim da kod s2 nema toga a razliak u 100€ ako isključuje nerviranje onda vredi dati.
da se razumemo ja sam ljubitelj SE tj samo S sada jer je ono E otišlo ali sam objektivan po ovom pitanju a samsung ne volim nikako(što ne znači da im mobovi nisu odlični)
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Odgovori