Iwantchitz, ako imas dovoljno para za SGS2 onda uzmes njega, a ako nemas ona Arc S... kratko i jasno! Oba opravdavaju svoju cenu i sve zavisi sta ti ocekujes od telefona...
Iwantchitz, evo ti malo poredjenje ova dva telefona..KLIK
Naravno kao sto su rekle kolege sa foruma,ako imas para nemas potrebe da se razmisljas uzmi SGS2,i neces se pokajati sigurno..
ajde i ja da izjavim nešto za dnevnik.ark s ima bolju masku tako da je ta mana prevazidjena ali ostaje jedna koja me izjeda a to je memorija moba.dakle ne može da bude uključe im+ opera mobile i još nešto i da usled poziva se ne pogasi većina od toga što je uključena tako da mi dodje po nekada da razbijem mob.e sada mislim da kod s2 nema toga a razliak u 100€ ako isključuje nerviranje onda vredi dati.
da se razumemo ja sam ljubitelj SE tj samo S sada jer je ono E otišlo ali sam objektivan po ovom pitanju a samsung ne volim nikako(što ne znači da im mobovi nisu odlični)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.