LG GT540 Optimus
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 06. Apr 2011. 14:55
Pozdrav ljudi. imam ovaj telefon evo već 10 meseci i jako sam zadovoljan ali na njemu je Android 2.1 a hteo bi Gingerbread 2.3.7 CyanogenMod 7 SwiftDroid
Video sam gomilu tutorijala ali nebih baš sam da čačkam.
Moželi neko da mi preporuči nekoga proverenog ( sa iskustvom)( nenodi mi se tel. u prvi servis na koji naiđem) u BGD ko bi mogao da mi to odradi.
Da nebi bilo reklamiranja ovde šibnite mi na mail slavisazelj@gmail.com ili u PP
Unapred hvala Pozz
Video sam gomilu tutorijala ali nebih baš sam da čačkam.
Moželi neko da mi preporuči nekoga proverenog ( sa iskustvom)( nenodi mi se tel. u prvi servis na koji naiđem) u BGD ko bi mogao da mi to odradi.
Da nebi bilo reklamiranja ovde šibnite mi na mail slavisazelj@gmail.com ili u PP
Unapred hvala Pozz
-
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 30. Okt 2011. 17:32
Kako da rutujem ovaj tel?probao sam Turn on the device and click the icon to open the phone dialler
- Enter the code '3845#*540#'
- Select the option 'Module Test', then 'Stability Test' then 'Enable Root Permission'
- You will now be prompted for a password - enter :SWIFT::GT540:
ali kao i mnogi nemam tu opciju enable Root permission.
pa onda sam probao da skinem ovaj program http://forum.xda-developers.com/showpos ... ostcount=1
skinem,krenm da ga rutujem i nista samo stoji.Da li neko moze da mi pomogne kako da rutujem ovaj tel?U njemu se nalazi android 2.1
- Enter the code '3845#*540#'
- Select the option 'Module Test', then 'Stability Test' then 'Enable Root Permission'
- You will now be prompted for a password - enter :SWIFT::GT540:
ali kao i mnogi nemam tu opciju enable Root permission.
pa onda sam probao da skinem ovaj program http://forum.xda-developers.com/showpos ... ostcount=1
skinem,krenm da ga rutujem i nista samo stoji.Da li neko moze da mi pomogne kako da rutujem ovaj tel?U njemu se nalazi android 2.1
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
@svajceneger, i ovo je proverena metoda i ne moze lakse
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=833953
instaliraj aplikaciju u telefon i pokreni je
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=833953
instaliraj aplikaciju u telefon i pokreni je
-
- Novajlija
probao sam Z4root instalirao je krene da ga rutuje i samo ga izbaci na glavni ekran,tamo gde mi stoje ikonice.sledeci put kada krenem da udjem izbacuje mi force close,tako da Z4root ne moze,a sto se tice onog programa http://forum.xda-developers.com/showpos ... ostcount=1 ukljucio sam ja USB debuging ugasio tel i opet upalio i pokusavao tako 5-6 puta i nista,ne da
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Kontakt:
Мораш да имаш инсталиране драјвере за твој телефон, скини их са ЛГ-јевог сајта и мора да ти буде искључена опција "Само меморија великог капацитета" у подешавањима.
" Z4root" не подржава ЛГ ГТ540...
" Z4root" не подржава ЛГ ГТ540...
Poslednja izmena od LittlePrince u Ned, 11. Mar 2012. 15:23, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Novajlija
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Kontakt:
-
- Novajlija
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
svajceneger, nešto definitivno ne radiš kako treba... Ajde lepo sad napiši koji OS na kompu koristiš, jesi li lepo instalirao drajvere!? Proveri na kompu u device menager-u da ti nije ostao neki nepoznati uređaj bez drajvera... Pa onda polako vidi taj postupak kako ide....
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ако си све подесио како треба мора да ради, не ради само ако један од корака прескочиш. На телефону штиклираш "УСБ отклањање грешака" и ОДШТИКЛИРАШ "Само меморија великог капацитета". После инсталације ЛГ ПЦ Суита, ти се исписује да је нађен нови хардвер, када накачиш телефон опет ти инсталира нови хардвер и када заврши комп је спреман. Иначе стартујеш фајл под називом "root".
-
- Novajlija
sve sam to uradio i stiklirao USB debuging i odstiklirao Mass storage only i onda u LG PC Sajta vidi tel i nadjen tel i onda kada krenem ono root on krene i onda samo odjednom tu se pojave 2 greske pise error divice not found i ispod toga isto to error divice not found,a LG pC Sajt vidi tel da je nakacen
EDIT:
konacno to treba da ostane i posle toga se opet udje u root i onda ga instalira ,tj resetuje se sam tel i pojavi se ona ikonica superuser.Hvala ljudi,e sada ja imam android 2.3 skinuta i zapakovana u win raru.ja sam to radio u htc tatoo usao u onaj glavni meni ( drzis 2-3 dugmeta zajedno) i onda nadjes instaliraj preko kartice.e sada kako da ubacim 2.3 verziju u ovaj tel
izgleda da je ovo privremena verzija ruta,jer sam izvadio bateriju telefona i vrati i opet isto pise da nije rutovan,a to mi pise preko programa battery calibration,a malo pre kada sam ga rutovao i usao u batery calibration nije mi to pisalo,tako da je izgleda tel rutovan dok ne izvadis bateriju
EDIT:
konacno to treba da ostane i posle toga se opet udje u root i onda ga instalira ,tj resetuje se sam tel i pojavi se ona ikonica superuser.Hvala ljudi,e sada ja imam android 2.3 skinuta i zapakovana u win raru.ja sam to radio u htc tatoo usao u onaj glavni meni ( drzis 2-3 dugmeta zajedno) i onda nadjes instaliraj preko kartice.e sada kako da ubacim 2.3 verziju u ovaj tel
izgleda da je ovo privremena verzija ruta,jer sam izvadio bateriju telefona i vrati i opet isto pise da nije rutovan,a to mi pise preko programa battery calibration,a malo pre kada sam ga rutovao i usao u batery calibration nije mi to pisalo,tako da je izgleda tel rutovan dok ne izvadis bateriju

- LittlePrince
- Mobil manijak
- Kontakt:
Re: LG GT540 Optimus
Danas mi je GT540 ispao kroz prozor sa 3 (i slovima trećeg) sprata, preživeo je i radi
.
Kad sam silazio po njega, bio sam u fazonu idem da uzmem karticu i da pokupim olupinu
koja je ostala kad ono međutim
.
Telefon je zadobio 2 ogrebotine, i to je sve
. Ja u čudu i dalje, sve pohvale za LG
.

Kad sam silazio po njega, bio sam u fazonu idem da uzmem karticu i da pokupim olupinu

Telefon je zadobio 2 ogrebotine, i to je sve

Molim za pomoc. Imam LG Optimus GT540, nakon godinu i po dana koriscenja je skroz usporio i poceo da pravi probleme tako da sam ga ''fabricki resetovao''. Sada radi normalno, ali vise ne mogu da instaliram ni jednu aplikaciju tipa Viber, Whatsapp... koje sam ranije koristio. Market android koja je vec na telefonu mi ne radi, izadje munjevito neka poruka i ekran pocrni,a, na ''Google play'' sajtu sam ih nasao ali tamo pise na mom nalogu da su mi one vec instalirane, a ja sam ih fizicki uklonio sa telefona. Tako da sada ne mogu da ih instaliram. Kako da povratim aplikacije? Da li mogu da izbrisem sa google naloga istoriju aplikacije i kako? Unapred zahvalan!
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 19. Okt 2012. 21:53
- :: LG gt540
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
abeceda.123, druze nemoj se izbijati...to je jedno te isto....uradis update...
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 19. Okt 2012. 21:53
- :: LG gt540
Ok;ali kako se to radi?pogledao sam neke android telefone i kod njih ima u podesavanju azuriranje softvera;dok na ovom nema