Nokia C7
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Hmm, meni je to nesto bezveze, al ajd, sta bih sada....
Uglavnom zazalio sam sto sam uradio ovaj update, toliko bugova (recimo nema captured videos kategorije, nema use tone opcije kod pjesama i mnogo drugih), toliko sam cekao, a onda ovako, da se moze legalno vratiti na Annu, uradio bih to odmah!!!
Uglavnom zazalio sam sto sam uradio ovaj update, toliko bugova (recimo nema captured videos kategorije, nema use tone opcije kod pjesama i mnogo drugih), toliko sam cekao, a onda ovako, da se moze legalno vratiti na Annu, uradio bih to odmah!!!
Nokia C7
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Pa mora da je problen do accu weathera tj verzije programa,mozda ta ne radi bas najbolje na belle sistemu,probaj neku drugu ili drugu aplikaciju za vremensku progbozu,spb weather.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Juče sam kupio novu C7 (povoljno - 150 evra) rađena za naše tržište , produkt kod ispod baterije je 059F383 , odmah sam uradio apdejt na Bellu , međutim telefon mi koči non stop i ekran se zaledi te moram vaditi bateriju da bih ga ponovo upalio i to mi se dogodilo danas bar 20 puta , baš sam se iznervirao i ne znam šta da radim , pada mi na pamet promena softvera preko feniksa ili šta vi predlažete ???
telefon je stvarno NOV (lajftajmer 00:00) u fullu u kutiji ali bez garancije (kupljen preko oglasa)
šta raditi ???
telefon je stvarno NOV (lajftajmer 00:00) u fullu u kutiji ali bez garancije (kupljen preko oglasa)
šta raditi ???

16 godina na forumu MOBILNISVET
- neogeo
- Mobil fan
- Pridružio se: Čet, 23. Feb 2006. 10:15
- :: Huawei P30
http://www.blue-nokia.com/index02.html
Evo linka za upgrade/downgrade softvera.
U gornjem desnom uglu izeberete Nokia model, skinete softver i odradi se apdejt po želji.
srećno
Evo linka za upgrade/downgrade softvera.
U gornjem desnom uglu izeberete Nokia model, skinete softver i odradi se apdejt po želji.
srećno

Iacta Alea Est
- neogeo
- Mobil fan
- Pridružio se: Čet, 23. Feb 2006. 10:15
- :: Huawei P30
Hmm. Downgrade nija baš tako jednostavan kao što sam predpostavio.
Da bi se to odradilo potrebno je 2xPhoenix + 4xRM-xxx fajlova. U jednom trenutku Downgrdea imaćete brikovanu Nokiu
ali bez panike. Takoo trebaaa
dok se ne svede na Anna.
Ovo važi za sve nokije sa Belle na Anna downgrade (tako kažu, a ja se odričem svake odgovornosti vaših brikovanih telefona).
Evo linkova za video tutorijal:
http://www.youtube.com/watch?v=ms95pepOEXY i http://www.youtube.com/watch?v=UBcw-PSgonU.
Koliko sam shvatio, 2x se ubacuju fajlovi Belle symbiana i to se radi Phoenixom2010 pa se onda ubacuju Anna fajlovi, Phoenix2011, i to minor rm-xxx pa user rm-xxx i voila.
Meni prekosutra stiže C7 sa Belle sistemom pa se već spremam da vratim na Anna.
Javiću kako stoji stvar a vi postujte svoje uspehe/neuspehe.

Da bi se to odradilo potrebno je 2xPhoenix + 4xRM-xxx fajlova. U jednom trenutku Downgrdea imaćete brikovanu Nokiu

Ovo važi za sve nokije sa Belle na Anna downgrade (tako kažu, a ja se odričem svake odgovornosti vaših brikovanih telefona).
Evo linkova za video tutorijal:
http://www.youtube.com/watch?v=ms95pepOEXY i http://www.youtube.com/watch?v=UBcw-PSgonU.
Koliko sam shvatio, 2x se ubacuju fajlovi Belle symbiana i to se radi Phoenixom2010 pa se onda ubacuju Anna fajlovi, Phoenix2011, i to minor rm-xxx pa user rm-xxx i voila.
Meni prekosutra stiže C7 sa Belle sistemom pa se već spremam da vratim na Anna.
Javiću kako stoji stvar a vi postujte svoje uspehe/neuspehe.

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
dejan92, ima efekta menjanja osverljenja ekrana,mada ta funkcija ne radi uvek kako treba,tako je kod mene i na n8.
Jednostavno namesti zeljeno osvetljenje,pa ce se ono kasnije samo podesiti...jeste cudno,ali tako je.
Jednostavno namesti zeljeno osvetljenje,pa ce se ono kasnije samo podesiti...jeste cudno,ali tako je.

XIAOMI Mi 11 midnight grey
Sale_M, znam na sta mislis, tako je meni bilo dok sam imao Annu, ali sada evo osvjetljenje mi je u podesavanjima na minimumu stalno, ali BAS stalno, medjutim u stvari je na maximumu kad pogledam display, znas kad nocu ne mogu gledati u njega koliko bljesti...
Izmenila Ninolina:: nemoj da citiraš poruku koja je odmah iznad tvoje, podrazumeva se da na nju odgovaraš... Pročitaj pravila foruma...
Izmenila Ninolina:: nemoj da citiraš poruku koja je odmah iznad tvoje, podrazumeva se da na nju odgovaraš... Pročitaj pravila foruma...

Nokia C7
Posto sam nov na sajtu,nisam primetio da je neko imao primedbe na trajanje baterije sa promenom na Belle, na S^3 mi je najduze trajala baterijaoko 2,5 -3 dana a sada jedva izguram dan sa Belle,drugih problema nemam,ne baguje.nema zamrzavanja sve savrseno radi ali ta baterija probao sam i reinstall ali nista
za NEOGEO-na meni je c/w ...277.01
za NEOGEO-na meni je c/w ...277.01