Nokia N95 8GB

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Nemanja 3.5G
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Jan 2011. 18:36
:: HTC M8

Post od Nemanja 3.5G »

Zasto mi zabada video snimanje na n95 8gb? Kad snimam nesto zvuk se cuje dobro ali sam video u jednom trenutku ide lepo pa zabode i tako stalno, da li je format neophodan, i kako je doslo do ovoga, ranije nisam imao ovaj problem. :smutny:
Nokia: N73 ME, N95 8GB, HTC One_M8

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

ja mislim da je tu format mass memorije neophodan...drugo je da zakoci ponekad,ali cesto...govori da ima neki problem u sistemu.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Dulinjo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 24. Apr 2012. 23:38

Post od Dulinjo »

imam jedno pitanje. koji kod je za SERIAL NUMBER za n95 8gb??? a da nije ovaj *#7760#. zato sto je taj za starije modele, i ne radi na n95 8gb, probao sam.

i imam jos jedno pitanje. koji program je najbolji za gledanje filmova (divx,dvd,avi,...) a da je free? :) i ako moze link naravno :) :D Hvala

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Dulinjo, ovo prvo pitanje mi je malo nejasno, koji je to "SERIAL NUMBER" ? Ako si misleo na imeil broj on se vidi kodom *#06#.
Koji je najbolji plejer- ja koristim CorePlayer i za muziku i video. Link ti mogu dati na pp ako te zanima. Probaj pitati i google "pleyer for symbian" pa biraj.

Dulinjo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 24. Apr 2012. 23:38

Post od Dulinjo »

znam za taj imei kod, ali postoji i kod za serijski broj telefona. kod starijih verzija nokia je ovaj *#7760#. a kod novijih ne znam kako ide, zato i pitam.

Ivan75
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 26. Apr 2012. 16:09
:: E72
:: E52

Mass Storage Mode Error (Aplikacije u pozadini)

Post od Ivan75 »

Pozdrav, N95 8GB je u pitanju, neće da se konektuje sa kompom u mass storage modu, nikako, PC Suite mod radi, drajveri su u redu, reinstaliran PC Suite....kabl je ok, Windows je ok, kaže da ne može da upotrebi mass storage jer druga aplikacija koristi mass memoriju, probao sam da gasim programe iz pozadine koji idu sa mass memorije i ništa, ubijao procese KillMe aplikacijom-opet ništa.
Mnogo sam guglao i vidim da se mnogi žale na ovo ali nešto nema rešenja baš...sem hard reseta?
Ako pomaže informacija, fon je skoro hakovan radi instalacija i sve je lepo radilo neko vreme ali je dosta toga instalirano na mass memoriju.
Hard reset mi se baš i ne radi, imam brdo toga instalirano... molio bih za pomoć, hvala!

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Re: Nokia N95 8GB

Post od zavodnick »

Ivan75, da li imas neki program tipa vHome ili tako nesto ?! Te programe tesko mozes da ubijes nekim TaskManagerom, ali samo jedino ako ga ugasis :)
Mozda ne bi bilo lose da nam posaljes spisak programa koji imas, pa ti onda sa sigurnoscu mozemo reci u cemo je problem! Sretno
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

programi kao task menager, garmin, fullscreen msg ili caller i tome slično utiču na to da ne može da predje u mass mod.imao sam taj problem i rešio ga sa brisanjem nepotrebnih programa.
skini best task man sa sajta (15 dana je dž)
opcije
view
advanced
process
i vidi šta je uključeno.dalje ćeš znati sam.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

VeNoM, upravo tako! vHome takodje ako je ukljucen, telefon ne moze da "udje" u mass mode :D
Ivan75, uradi kako ti je cika VeNoM rekao, a vjerujem da ces se snaci :)

nesakg88
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2012. 08:14

Post od nesakg88 »

hteo sam da vas pitam da li neko zna dali moze da se na googlu ili preko nekog browsera gleda online neki film na n95 8gb?unapred hvala

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Mozes preko youtubea da gledaš filmove. Naravno instaliral aplikaciju. A opera mobile moze delimično da odradi posao.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

griswold
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 16. Mar 2010. 16:28

Post od griswold »

imam problem nokia n95 8gb kad ga upalim krene da ucitava pojavi se NOkia logo , i nista opet tako u krug se iznova resetuje i ispisuje Nokia logo
probao sam hard reset da drzim ona 3 tastera i ukljucim ga onda
jel ima neki nacin da se fleshuje tj resetuje hardverski negde na ploci telefona u nekom cipu ili sta znam; pre nego sto ga odnesem u servis ?

hvala unapred

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

griswold, ne. Koliko ja znam, nema! Nego, da li si nesto instalirao ili si mozda obrisao nekakve fileove ?! Nemoguce je da ti se to desilo "iz cista mira" ?

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Da li neko zna mozda jos neki nacin HARD RESET-a a da ne moram da drzim one tipke... Nema sanse da one 4 tipke drzim zajedno! :x :x
EDIT: Jedva, ali uspjedoh!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

zavodnick, morao si se snaci,pa i poenta hard reseta je da se ne moze bas lako odraditi,jer sta mislis da neko slucajno u dzepu drzi pritisnutu neku laganiju kombinaciju.....
D500&E71

pas
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 17. Jan 2007. 18:25

Post od pas »

nokia N95 8BG
kako prepoznati da li je maska original nokijina , ili kineska.
davno sam video ovaj telefon uzivo , i sada hocu da ga kupim pa ne bih da me predju , da mi kazu da je maska original kad ono kinez ili neka losija koja ce se izlizati za mesec - dva.
ako neko ima na prodaju ili zna gde ima polovna a dobra slobodno neka javi ovde ili na pm .
trazim u sto boljem stanju , bez ili sa sto manje tragova koriscenja :)
poz

edit: da li da se klonim ovih nokija kojima su menjani flat kablovi ? posto vidim po oglasima da ima nekoliko sa 'tek promenjenim' flatom .

- I na sta bih jos mogao da obtatim paznju ? hvala unapred
Poslednja izmena od pas u Pet, 31. Avg 2012. 15:30, izmenjeno 2 puta ukupno.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

pas, samo prvi tj. original flet kabal ce trajati najduze sve ostalo zavisi koliko je dobra kopija.
Prijatelj je nekad imao samsunaga e250 na kom je prvi flet trajao 2 godine, naredni 10 meseci i on je stavio i treci i odmah ga prodao, taman toliko da izvuce pare od tih promena.

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

pas, mislim da ce jako tesko naci to sto trazis,a i ako nadjes morace to papreno platiti.....jer taj ko ga ima u takvom stanju nece ga dati za 50-60e (jer da je hteo da ga proda,prodao bi ga ranije)
D500&E71

pas
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 17. Jan 2007. 18:25

Post od pas »

nasao sam dobru nokiju n95 8GB u odlicnom stanju i uzeo je danas, na oko dobra , sve radi. sad preostaje da se bolje upoznam , da je malo personalizujem i ubacim neke programcice i aplikacije .
video sam da ljudi pisu da imaju instaliran Garmin i sta sve ne .
za korisne aplikacije saveti dobrodosli ..
poz

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

pas, pa sve zavisi sta ocekujes da ti aparat radi,npr neko ti moze preporuciti skype (jer taj neko to koristi),a tebi ta aplikacija npr apsolutno ne treba.
Ja na e71 pored Garmina,imam instalirane advanced call manager i handy taskman.
Ako ocekujes neke linkove,to ovde neces dobiti jer sajt ne odobrava deljenje piratskog sadrzaja
D500&E71

Odgovori