Galaxy S 2 zamena stakla (Gorilla glass)
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 31. Jul 2011. 22:02
Takvo nesto nije moguce, uvek se moze utvrditi da je telefon otvaran.
Ako zanemarimo tragove otvaranja, sutra mu recimo prestane da radi touch, nema tragova padova, nema tragova otvaranja, odnese u ovlasceni servis, oni kao ne primete da je telefon otvaran, otvore ga i vide da je displej vec menjan. I sta tada?
Ja inace ne radim uslugu "nevidljivog" otvaranja, uvek unistavam zastitne nalepnice. Moglo bi se odraditi u puno slucajeva da se to gotovo ne vidi ali to je nesto sto ne zelim da radim. A i nema nesto zahteva za takvim operacijama jer su ljudi uglavnom svesni kada je njihova greska i da prosto moraju izgubiti garanciju.
Ako zanemarimo tragove otvaranja, sutra mu recimo prestane da radi touch, nema tragova padova, nema tragova otvaranja, odnese u ovlasceni servis, oni kao ne primete da je telefon otvaran, otvore ga i vide da je displej vec menjan. I sta tada?
Ja inace ne radim uslugu "nevidljivog" otvaranja, uvek unistavam zastitne nalepnice. Moglo bi se odraditi u puno slucajeva da se to gotovo ne vidi ali to je nesto sto ne zelim da radim. A i nema nesto zahteva za takvim operacijama jer su ljudi uglavnom svesni kada je njihova greska i da prosto moraju izgubiti garanciju.
- cyber_vrbas
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 20. Sep 2009. 16:36
@servis.k.
Pa ako si stavio originalni displej, kako moze da vidi ?
Tvoje misljenje je takvo, ok, moje nije, ja imam drugacija iskustva. Dobro, iza mene stoji 15 godina rada u ovom poslu, imao sam raznih slucajeva, medju njima i takvih da je telefon isao na servis posle otvaranja u mom servisu, i zamisli, nisu primetili.
Sve ima svoju cenu, tako i ovo. Sve to ide sa iskustvom i znanjem.
pozz.
Pa ako si stavio originalni displej, kako moze da vidi ?
Tvoje misljenje je takvo, ok, moje nije, ja imam drugacija iskustva. Dobro, iza mene stoji 15 godina rada u ovom poslu, imao sam raznih slucajeva, medju njima i takvih da je telefon isao na servis posle otvaranja u mom servisu, i zamisli, nisu primetili.
Sve ima svoju cenu, tako i ovo. Sve to ide sa iskustvom i znanjem.
pozz.
-
- Entuzijasta
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Re: Galaxy S 2 zamena stakla (Gorilla glass)
Svi ugrađuju originalno staklo, jer kopija ne postoji.
Cena je od 150 do 200 evra.
Cena je od 150 do 200 evra.
-
- Entuzijasta
Nema vise za 150, poskupeo i onaj dobavljac 
@oxigen, da si ga pre polomio bilo bi jeftinije

@oxigen, da si ga pre polomio bilo bi jeftinije

Zanima me pošto mi je naprsnuo ekran, zvao sam ove iz bg electronika (oni su ovlašćeni serviseri samsunga ) šta ti mislite da li smem da im ostavljam mob da mi zamene ceo ekran sa tachom, mislim koliko su stručni i profesionalni, pošto kažu da daju samo mesec dana garanciju nakon promene ekrana? Šta mislite koliko mi se isplati cela ta avantura? Smara me što mi je napuklo staklo baš mnogo, jeftinije mi je da menjam staklo nego sada da kupujem drugi mob. I da li su sva ta stakla orginalna ili....?
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
jeste stara tema ali je s2 i staklo u pitanju... ekran je crn,reaguje na dodir,telefon pali...svetle tasteri,čak i uspem da ga ugasim regularno,ali nigde slike ..šta mora da se menja i koliko je ceh ? da li se isplati ili da ga prodam nekom ( i za koliko se to može prodati )
hvala na odgovorima
hvala na odgovorima

Samsung S10+ red
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ako znas da otvoris telefon imas zamenske ekrane na K.P. ili kupindu pa naruci. Prethodno na youtube pogledaj neki video oko zamene da vidis kako ide, pa ako nije komplikovano upusti se u posao.
iskrno ne znam,i ne bi se igrao...našao sam za 100e pa se razmišljam da li se to isplati...
Samsung S10+ red
godja,
Ako ti telefon treba,isplati se, ako ti ne treba prodaj ga za delove nekome kome se "isplati",jasna matematika
Ako ti telefon treba,isplati se, ako ti ne treba prodaj ga za delove nekome kome se "isplati",jasna matematika