Nokia E72

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

annaBG taster za paljenje pa imaš lock phhone ako se dobro sećam.samo pazi da se ne zezneš tipa da ne znaš šifru...
a program može da se ponovo instalira na 15 dana ili može na pp imei...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

kucala sam tu,ali mi pise code error...verovatno trebam negde u telefonu,u setings da podesim :)

aha,ok,hvala ti na savetu...

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

annaBG, Handy Guard program pored zakljucavanja svega i svacega je dobar i nedaj boze ako se izgubi telefon pa onaj ko ga pronadje kad promeni karticu tebi ce na broj koji si podesila stici sms i u njemu broj nove kartice. To je program koji ti i ja preporucujem. Moze se naci i besplatan ali za to je preduslov da ti je telefon haknut.
kingpin tako ti je to kad se u telefon koji nije namenjen za nase trziste a ubaci se balkanski softver. Mislim da nista nemozes promeniti jedino da opet vrneš softver koji je bio.

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

Vauu posalje mi sms ? :0

Preduslov da je haknut da bih imala besplata program? :)

Inace gmail je konacno proradio,ali ne u Operi,vec u email,fabricki u telefonu sto imam tu opciju,sto ste me posavetovali da podesim mailbox!Slike preko toga otvaram,preuzimam,stigne mi na mail da ima novih odgovora u ovoj temi i ja kliknem na link u mailu i prbaci me na temu :) Dakle,sve ono sto me nerviralo,je na ovaj nacin sredjeno :) Upocetku nije radio,ali evo ga sada sve kako treba!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

annaBG, pa napisah ti ja kad resis prvi problem da ti proradi nokijina aplikacija za mail tad ces restiti i probleme sa slikama i linkovima jer to tu sve radi kako treba. Ma mora da radi, ponekad treba pri postavljanju novog sanduceta uraditi restart i to je to.
Imas novu opero mini 7 i ima to neke posebne stavke za gmail pa isprobaj. Imas link u temi za aplikacije s60v3.
Preduslov da je haknut da bih imala besplata program?
Naravno ili to ili sertifikat ili 19.95$ :D

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Deksi, drago mi je da si i to sredila..koliko si se cimala.. :dry: ,ali dobro je na kraju je sve ispalo kako treba.. :wink: ,kad se samo setim da nismo mogli ja i Deksi da ti objasnimo na koju aplikaciju tacno mislimo.. :roll:
Ma da haknes tel i ne mislis posle ni na jednu aplikaciju..i naravno to nije nista tesko,a i bolno.. :D

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

Ja sam sve bila odmah podesila ali nije radilo.Pokusavala i nista,nista,i jedan dan samo proradilo :)

Heheheh :D

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

pozdrav! Imam dilemu i molim za vasu pomoc i savete! :) drugar iz amerike dolazi svako leto i prodao bratu mome blackberry 9900. E sad ovaj ga meni nudi povoljno jer mu nesto trebaju pare, a ja ne znam sta da radim. Gledajuci karakteristike, telefon je zmaj, jak procesor, 768 rama, web pretrazivac odlican! Jedini mu baterija nije nesto, al tu je punjac pa ga nije tesko nakaciti pred spavanje. sa druge strane ja nikad nista osim nokie nisam koristio u zadnjih 6 godina, i ne znam dal da ga uzmem. Na forumu bas i nema nista o tom modelu, pa ako neko ima neko iskustvo nek mi kaze sta da radim :D

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

darkonda, ako imas viska novca onda uzmi,ali os nije nimalo nalik s60,cisto da znas....mozda ce ti odgovarati,sve zavisi za cega korisits telefon
D500&E71

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

darkonda, sta da ti kazem, izazov je to nije da nije a bogami bio bi i za mene. Vidi kako radi taj B.B. ima li potrebnih aplikacija za tebe i kako doci do onih koje ce ti mozda zatrebati.
A sto i ne otvoris temu u poredjenje modela i tamo ces i vise odgovora dobiti.

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

uzecu ga sutra, da ga koristim nekoliko dana i onda cu videti dal mi odgovara. mozes li mi se javiti u pp i objasniti gde i kako da otvorim temu za poredjenje nisam to radio nikad. hvala!

trazio sam bas po forumu nesto vise o BB, ali jako slabo su zastupljeni i malo ima sta da se nadje, svega par komentara..

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

Da li postoji opcija da sam za sve dostupna,ali samo za 1 ili 2 korisnika nedostupna?
Tu opciju bih aktivirala i deaktivirala u toku jednog dana,tj.namestim da sam nedostupna ujutru,pa tek uvece budem i za tu 1 ili 2 osobe dostupna.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

annaBG, pa u telefonu valjda vec imas Advanced Communication Manager aplikaciju koja moze da radi taj posao.
Postoje i druge Blacklist-e kao Handy Blacklist ili Best Blacklist.
Ima i na nokia-store nesto besplatno ali lite verzija Best Blacklist Lite.

Ali ti izdgleda zelis da aplikacija sama radi blokadu od toliko i toliko sati ako zelis i to, za to bi ti bio potreban i Best Profiles .

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

E super hvala.Ne mora automatski da se namesti,ja cu podesiti.Ovu aplikaciju fabricki u telefonu nemam...Isprobacu pa javljam :D Sada kada blokiram sve pozive xD

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Re: Nokia E72

Post od darkonda »

ljudi, problemi sa e72 i posle pola meseca nakon sto sam ga prodo, i dalje mi ne daju mira! pisao sam ovde kako samo prema jednom broju nece da salje poruke, sad me decko zove sto sam mu prodo telefon, ni njemu nece prema njegovoj devojcu da salje poruke. strasno, reko sam mu soft i hard reset da uradi. ako opet krene po zlu, valja mu vratiti pare i telefon nazad pa od zemlju. ne mogu da verujem da moze da postoji takav problem :shock:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

darkonda, to mora biti sw problem,jer da je hw u pitanju onda ne bi slao nikome poruku...
Ili hard reset ili upi novog softwera
D500&E71

Ivan75
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 26. Apr 2012. 16:09
:: E72
:: E52

Post od Ivan75 »

kingpin, postoji programčić kojim možeš da preradiš tastaturu kako ti odgovara, Magic Key se zove, izguglaj ga i instaliraj, mada je nepotpisana app, pa ćeš imati sa sertifikatom problema, ali i to je rešivo

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Da li postoji neka aplikacija slicna Instagramu koja je za iOS i Android? :)

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

Zasto mi se samo od sebe,na odredjeno vreme,pali kao pita me preko cega zelim da se konektujem na internet?

"Select connection" mi se pali :o

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

pa zato sto se verovatno neki program svremena na vreme upali i trazi konekciju :lol: moze biti mail, moze biti traveler ili nesto slicno

Odgovori