Samsung I9000 Galaxy S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 10. Feb 2012. 14:59
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
N.Z.S.Android, za pocetak uradi sledece. Osvezi Kies do najnovije verzije. U Kiesu pokreni toroubleshoot connection error (bez povezivanja telefona na PC) i reinstaliraj drajvere. Povezi telefon (u Kies modu) i sacekaj da se zavrsi instalacija svih drajvera.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- tomas.hokenberi
- Moderator
hirurg, uopste nije tacno da je Kies nepotreban i beskoristan. Npr. meni bekap kontakata preko Kiesa odgovara mnogo vise od bilo kakvog bekapa preko aplikacija koje koriste Gmail sinhronizaciju i slicne mehanizme (ne pada mi napamet da svoje telefonske kontakte drzim kao Gmail kontakte, i zabranio sam bilo kakvu sinhronizaciju kontakata sa Gmail accountom). Pored toga neophodni su ti drajveri iz Kies-a za drugi softver koji komunicira sa telefonom.
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
tomas.hokenberi, ti si jedan od 1000 koji tako razmislja....driver kao driver ok treba mada za storage netrebaju driveri tako da nema svrhe osim kod zamjene roma. a za backup imenika ima raznih aplikacija.....tako da ne vidim razlog zasto imati jedan glomazan soft na racunaru koji se mora moliti da prepoyna telefon i sl...losa kopija htc synca
a zasto ti ne pada napamet da drzis kontakte sa gmailom meni je to ok sve uvjek sacuvano i sigurno od brisanja
a zasto ti ne pada napamet da drzis kontakte sa gmailom meni je to ok sve uvjek sacuvano i sigurno od brisanja
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
Pozdrav svima! imam mali problem,ubacio sam u moj samsung i9000 android 2.3.5 preko odina i sve je prošlo bez problema i danas sam probao da ubacim 4.0.3 preko recovery međutim prijavljuje mi grešku E:signature verification failed. ne znam šta je problem možda sam nešto prevideo mada sam pratio upustvo sa androidadvices.com .ako neko zna u čemu može biti problem bio bih jako zahvalan za pomoć!
- tomas.hokenberi
- Moderator
hirurg, Ja Gmail koristim iskljucivo radi pristupa marketu i na Gmail serveru ne drzim nikakve kontakte, niti ga koristim za komunikaciju (koristim ga istina za backup nekih forwardovanih email poruka, ali to je druga prica). Vecina aplikacija bekap kontakata ili koristi Gmail ili jednostavno ne radi onako kako meni odogovara. Kies koristim za arhiviranje kontakata i poruka i sinhronizaciju sa Microsoft Outlook-om. A za trajni bekap, tu je DVD-rezac. Ja nikakvih problema nisam imao kod povezivanja SII i Kiesa, a sa Galaxy 3 sam imao problem samo sa starijim verzijama kiesa.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 10. Feb 2012. 14:59
Pa hteo bih da ubacim neki noviji android.Trenutno mi je telefon na.hirurg napisao:N.Z.S.Android, a mozes li mi reci iz kog razloga se povezujes sa doticnim programom, apsolutno nepotrebna i beskorisna aplikacija, pitaj sta ti treba recemo ti ali ta aplikacija ti ne treba uopste
Verzija Firmvera
2.1-update1
Verzija osnovnog opsega
I9000XXJG1
Verzija Kernela
2.6.29
root@SE-S603#2
Broj Podverzije
ECLAIR.XWJG5
E sad kad bi neki od vas koji je dobre volje meni pomogo i obijasnio sa linkovima gde sta da skinem i kako preko odina da poboljšam tel. Ovo mi je prvi android i iskreno nemam veze i uopste sa telefonima. Unapred hvala
Meni je trenutno najbolji
http://miuiscotland.co.uk/site/rom-downloads/
Iako MIUI nije zvanicno izbacio ROM (MIUI V4) za Galaxy S ovi momci su to dobro sredili
Ako hoces da ti radi bez gresaka skini Gingerbread verziju
http://miuiscotland.co.uk/site/rom-downloads/
Iako MIUI nije zvanicno izbacio ROM (MIUI V4) za Galaxy S ovi momci su to dobro sredili
Ako hoces da ti radi bez gresaka skini Gingerbread verziju
Samsung Galaxy S, iPod Touch 4
- los_trip
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 12. Apr 2008. 06:47
- :: Lumia 920
Re: Samsung I9000 Galaxy S
Pozdrav
ROM mi je 2.3.3 hocu da stavim 2.3.6
moguli preko Odina ovaj stavit 2.3.6. a da neradim Wipe Data/Factory reset
hocel ga on automatski izbrisat ?
Jos nesto rootovanje se radi prije stavljanja ROM-a ili poslije ?
Hvala na odgovorima i LP
ROM mi je 2.3.3 hocu da stavim 2.3.6
moguli preko Odina ovaj stavit 2.3.6. a da neradim Wipe Data/Factory reset
hocel ga on automatski izbrisat ?
Jos nesto rootovanje se radi prije stavljanja ROM-a ili poslije ?
Hvala na odgovorima i LP
los_trip, Root-ovanje se radi posle flešovanja ROM-a, preko Odina će ti on uraditi reset jer u suprotnom bi ti se sve aplikacije FC-ovale.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
los_trip, preporuka da uradis wipe ako hoces da ti telefon radi glatko....root ide posle instalacije kao sto rece telep, i naravno probaj neki od kuvanih rommova kako radi
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000