sta vrijedi da napisem kad i onako svi uvjek pitaju ispocetka, nece niko da cita moj ti, ovako kad se nkad napati pa dodje do mog posta onda nek pita ako ne bude htjeo da cita nece ni uraditi
hirurg, brate to sto pise locked to ti je bootloader ali njega jenostavno mozes da otkljucas free na htcdev.com sajtu ja sam moj telefon tako otkljucao
Od pre nekih 2 nedelje, imam problem, a to je da sensation, nece da prikazuje profil slike u kontaktima. Isti problem se desava i sa GoSms Pro aplikacijom kao i npr. kad postavim precicu za pozivanje nekog kontakta na home screenu, takodje je ne prikazuje...nekad prikaze nekek slike iz konatakta, a nekad ni jednu...nema pravila...slike su iz sinhronizacije sa Facebook-om...
jel se desava ovo nekome...
Progreziv, jane znam da li ima veze ne koristim ovaj fon nego incredible s ali u njemu je radjeni rom koji je izvucen iz sensationa,meni isto to radi sve proverio extra ali slike ne vuce,mada ja mislim da je do facebook-a problem pre nego do telefona
Progreziv, probaj da izbrises sve kontakte pa da ih "sinkujes" opet.. Jel imas mozda custom recovery? (CWM)? Ako imas, idi na wipe cache i dalvik.. to je meni resilo problem kada sam imao senzation
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
ljudi uradite hard reset zatim wipe...i onda pustite sinhro da se uradi i to je to...tako sam bar ja uspio da rjesim problem, mislim da stvar zeza sense....
hvala na savetima...videcu ovih dana da to odradim kad nadjem vremena...
milsim da je zadnji ili predzadnji update FB aplikacije napravio problem...kazem meni je to pocelo da se desava od tog update od pre 2 nedelje mozda
ljudi molim Vas za pomoc,
ovako:
drugar ima sensation pa je "ufurao" rom od sensation xe, radi odlicno, kaze prezadovoljan je ali sada uzima sensation xl pa zeli da vrati stock originalni rom od sensation-a, kako to da uradi?
hvala svima unapred
dojlimi, pih isto kao sto je nabacivao i taj android hd rom....samo sto mora da instalira starija verzija firmwera tacnije 1.17...ne znam sad koliko poznajete to odradjivanja, skine se jedan fajlic nabaci se na karticu pokrene se ulaz u recovery i prihvati se update i kad svuce taj fajlic onda tek pokrene se rom 2-3-4
ne znam sad koliko ste zainteresovani ali pojavio se i novi stock rom ics pa se on moze nabaciti bez tih procedura...ako sta zapne javi se
hirurg hvala u medjuvremenu sredjeno,
ja se prihvatio posla da mu to sredim i bilo je malo problemo tipa: fon zakucao na boot-u i slicno ali na kraju uz malo "muke" sredjeno cak sam mu ubacio i ics
super, bar mislim da je htc po pitanju flesovanja lagan...nesto se dvoumim izmedju mog sensation a i galaxy 2 dal da mjenjam....ipak je s2 komercijala cini mi se
e drugari... stigao mi update za android 4.0....odradio sve kako treba...ali imam nekek nedoumice...naime sad u podesavanjima...ne mogu ''ladno'' nigde da nadjem network settings...konkretno mi treba ona opcija gde mozes da se prebacis sa GSM mreze na WCDMA... onda sam takodje primetio da kad restartujem phone prijavljuje mi google account gresku, kao da nije uspeo da se loguje...mada sve radi otprilek kako treba...takodje sam primetio...da kad se restartuje..i ako ne sacekas da odradi neko vreme, ako ga cackam desava se da se 2-3 puta restartuje sam od sebe,,,,kakva su vasa iskustva sa ICS-om
ics koristim vec 3 mjeseca i nemam problema nikakvih, naravno da ne moze da ti radi kako treba ako je uradjen update, jer nisu opcije sve legle gdje treba da legnu, uradi hard reset i ima da radi ko cura...
mislim da je rjesen potpuno ali isto vjerujem da mi dobijamo ovde 5 klasu telefona....nazalost je tako...ja sam uzeo svoj sensation u bg a ovaj drugi u svajcarskoj, vjerujte razlika je ogromna....
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.