GPS navigacija
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
iGo za Android
Da li je neko uopste od forumasa instalirao ovaj novi igo za android ?
Note IV N9100 dual
S obzirom da se Google Maps i dalje čini kao najbolje rješenje za pješake u inostranstvu, da li postoji ikakav način offline navigacije?
Napravim pre-cache mape iz Google Labsa i mogu ih koristiti offline i naći trenutnu GPS lokaciju no kada želim uključiti navigaciju do određene tačke potrebna je konekcija na internet što veoma otežava stvari.
Ako to nije moguće, postoji li neki ekvivalent u nekoj drugoj aplikaciji? Dakle, isključivo offline navigacija za pješake, može i za automobile.
Napravim pre-cache mape iz Google Labsa i mogu ih koristiti offline i naći trenutnu GPS lokaciju no kada želim uključiti navigaciju do određene tačke potrebna je konekcija na internet što veoma otežava stvari.
Ako to nije moguće, postoji li neki ekvivalent u nekoj drugoj aplikaciji? Dakle, isključivo offline navigacija za pješake, može i za automobile.
- toda81
- Prijatelj foruma
Samo da vam kazem da novi iGO moze da radi i na HTC Desire-u jer sam proverio licno. Samo sam iskopirao folder iGO sa Samsung galaxy S plus 9001 na HTC Desire i sada radi iGO i ne izbacuje me. Ocigledno sam pravio neku gresku prilikom ubacivanja nove iGO navigacije na Desire kada sam pokusavao prvi put da je ubacim
Note IV N9100 dual
Re: GPS navigacija
Pozdrav,ako moze neko da mi kaze,imam nokiu c-7 instairao sam garmin i sve ok radi,medjutim problem je kad hocu da napisem adresu ili grad nece da mi otvori tastaturu,da li ima neka caka?hvala 

bugiboy, druze naravno da postoji caka,znaci kada trebas da uneses slova,t.j. da ti otvori tastaturu,ti samo klikni na deo gde pise "unos imena(grada,drzave,ulice)",pa zakljucaj telefon(na ono slide dugmence,sa desne strane,barem se nalazi to kod mene na n8),pa ga onda na isto dugme otkljucaj,pa opet samo klinki tamo gde unosis slova i tada ce ti se pojaviti tastatura.To je mala mana garmina kod telefona sto nemaju tastaturu,ali i to je resivo.. 

pozzzz svima....
Da li neko moze da mi kaze postoji li mogucnos da se skine sa neta neka besplatna navigacija za SonyEricsson Xperia X8
Unapred hvala
Da li neko moze da mi kaze postoji li mogucnos da se skine sa neta neka besplatna navigacija za SonyEricsson Xperia X8
Unapred hvala

Pozdrav svima,
u pitanju je E72 sa instaliranim Garminom, hakovan fon, sve lepo radi. Čuo sam da postoji update/nova mapa SCG Route 2.60, može li mi neko pomoći/objasniti kako da je ubacim na fon?
Mapa je otključana, dakle šta mi treba od softvera i postupak?
Hvala!
u pitanju je E72 sa instaliranim Garminom, hakovan fon, sve lepo radi. Čuo sam da postoji update/nova mapa SCG Route 2.60, može li mi neko pomoći/objasniti kako da je ubacim na fon?
Mapa je otključana, dakle šta mi treba od softvera i postupak?
Hvala!
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ivan75, pa ti ako imas mapu onda je jednostavno. Obrisi staru ali je za svaki slucaj kopiraj na komp ako je nemas a zatim ubaci tu drugu.
Znači copy/paste i to je to? U isti folder u kome je bila stara, naravno. Pitam jer sam pokušavajući da izguglam to nalazio samo uputstva za instalaciju kompletnog Garmina, pa sam pomislio da možda mora sve ponovo da se odradi što mi je nelogično.
Hvala ti
Hvala ti
- toda81
- Prijatelj foruma
Ljudi,radi li vam najnoviji iGO na androidu,tj da li hoce da uhvati satelite? Ja sam slcajno juce probao i nije mi se posrecilo,a stari iGO mi je odlicno radio
Note IV N9100 dual
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 04. Maj 2012. 10:49
- :: SE xperia
Pozdrav,zna li neko u cemu moze biti problem da mi xperia x10 dugo trazi satelit,a i kad ga nadje vrlo cesto puca signal! navigacija je iGO My Way v8.4.3.179971! Vedro nebo,nigdje oblacka,relacija Brcko (BiH)-Obrenovac-Beograd!
- toda81
- Prijatelj foruma
blackjoe81, koliko dugo ti trazi satelite? Kod mene nece uopste da uhvati fix na sgs plus pa me to zabrinajva
Note IV N9100 dual