Ljudi,
koliko vam traje baterija na 6230i.
meni,tek sto je formirana(a formirana je prema standardnim uputstvima) ne traje vise od dva dana.to je daleko ispod onoga sto pise u katalozima
6230i baterija
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Trajaće verovatno i duže, kada se "zasitiš" telefona....
Inače, 2 do 4 dana je uobičajeno trajanje baterije za skoro sve novije telefone sa kolor displejima... Meni baterija na 3650 prvih nekoliko dana nije trajala ni pola dana, a sada (posle skoro dve godine) i do 4 dana...
Naravno, postoji i mogućnost da si naleteo na neku lošu, no mislim da je još rano za takvu procenu...

Inače, 2 do 4 dana je uobičajeno trajanje baterije za skoro sve novije telefone sa kolor displejima... Meni baterija na 3650 prvih nekoliko dana nije trajala ni pola dana, a sada (posle skoro dve godine) i do 4 dana...
Naravno, postoji i mogućnost da si naleteo na neku lošu, no mislim da je još rano za takvu procenu...
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Tako je! nema više formiranja! Ja imam 6020 i kad mi se baterija ispraznila posle nešto više od 2 dana, pao sam u duboku depresiju... I pomislim: ´trebao sam je formirati´! Ma kakvi, to je prošlost! A posle 2 nedelje korišćenja telefona, već traje puna 3 dana (kameru palim samo kad mi je stvarno potrebna)! Idemo dalje! Na 4 dana!