6230i baterija

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
ivans
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 29. Nov 2005. 18:14

6230i baterija

Post od ivans »

Ljudi,
koliko vam traje baterija na 6230i.
meni,tek sto je formirana(a formirana je prema standardnim uputstvima) ne traje vise od dva dana.to je daleko ispod onoga sto pise u katalozima

nesa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 01. Sep 2005. 00:40

Post od nesa »

Mom drugu traje po 5-6 sati na dan , stim sto on drnda telefon non stop (kamera , mp3 , igre)
to sigurno nije normalno , ali je on kupio pakovan telefon , tako da......

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Trajaće verovatno i duže, kada se "zasitiš" telefona.... :D

Inače, 2 do 4 dana je uobičajeno trajanje baterije za skoro sve novije telefone sa kolor displejima... Meni baterija na 3650 prvih nekoliko dana nije trajala ni pola dana, a sada (posle skoro dve godine) i do 4 dana...

Naravno, postoji i mogućnost da si naleteo na neku lošu, no mislim da je još rano za takvu procenu...

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Složila bis se sa Sasa_NS, ivans, ako ti posle mesec dana bude ista stvar onda imaš razloga za brigu...Meni na 6630 traje jedva 2 dana, a to je zato što stalno drndam mp3, gprs... :oops:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Baterije se vise NE FORMIRAJU!!
Ako nemas hologram i pise Made in China baci je u djubre i nadji originalnu ili kupi jos jednu a ako je originalna (ima hologram bilo da je Made in China,Hungary...) onda manje drndaj telefon i trajace ti duze!
Pozdrav 8)

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 01. Dec 2005. 18:58

Post od brankons »

Tako je! nema više formiranja! Ja imam 6020 i kad mi se baterija ispraznila posle nešto više od 2 dana, pao sam u duboku depresiju... I pomislim: ´trebao sam je formirati´! Ma kakvi, to je prošlost! A posle 2 nedelje korišćenja telefona, već traje puna 3 dana (kameru palim samo kad mi je stvarno potrebna)! Idemo dalje! Na 4 dana! :D

Odgovori