Супруга има два броја на свом имену,стим да је један плаћан путем трајног налога код једне банке...Први пут нам се догодило прошло лето да онај други број једноставно заборавимо да платимо на време,били на годишњем,кад оно блокирана оба броја...Назовем кориснички,ок стварно сте у праву,али зашто оба,један није плаћен,кажу таква је политика.Онда супруга угаси тај текући(није јој низашта служио) и тражи да јој стижу рачуни.Тада је добила одговор да ће систем САМ препознати да више нема тог текућег и да ће нам почети слати редовне рачуне

Још три месеца стижу стари рачуни,обавештења,које сам уредно плаћао путем општих уплатница.Онда се појавило као могућност уступање броја,одемо нас двоје тамо,пренећемо један броја на мене да се опет не догоди као прошло лето,одрадимо процедуру,сутрадан зову из пословнице,нисте платили рачуне за задња три месеца.Питам како,па зар невидите да причамо на тај број,за три месеца бисте ми натоварили утериваче дугова...Не буде ми лењо,одем у пословницу,понесем уплате,онда се извињавају...систем НЕ ПРЕПОЗНАЈЕ уплате

,али ће бити решено.На крају свега,почели су стизати редовни рачуни,уступање Уговора,па знате то нам није приоритет,ми то решавамо у року од два-три месеца

,многогрђени мтс то реши за 15 минута.