Samsung Galaxy I dilema

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

+
Veoma kvalitetna izrad, brz UI, pregledan ekran sa odlicnom rezolucijom koji je (za divno cudo) dosta dobar i na suncu, kamera je jedna od boljih na dosadasnjim HTC uredjajima + posebno dugme za kameru, dosta dobra zajednica i podrska na XDA i naravno uskoro ICS (na XDA vec ima par komada, ali ne rade neke stvari)!
Do sada mi je gurao vecinu jacih igrica bez ikakvog stucanja, kao npr. Shadow Gun, Fifa 2012, Shadow Guardian 3D, NFS Shift 3D (u oba slucaja pod 3D se podrazumeva stereoscopic) i sl.

-
Malo je tezi nego sto izgleda, verovatno zbog duple kamere i 3D ekrana, "samo" 1GB interne dostupno korisniku, baterija nije bas najsrecnija, ali uz normalno koriscenje gura od jutra do mraka bez problema... drugih zamerki nemam! :)

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

psyhound, hvala na opširnom odgovoru.

Moje laičko pitanje je šta znači "samo" 1GB interne memorije?

Pregledao sam par klipova na Youtube i jedino što mi smeta bar ovako sa slika je ispupčenje od kamera.
Mislim kad god ga staviš na npr sto on ne leži ravno i celom površinom na leđima već na kamerama.
Ispravi me ako grešim.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

cvoruga, Ako si App manijak, 1GB ume da bude malo, ali za prosecnog korisnika je vise nego dovoljno, narocio sto uz njega ide i 8GB MicroSD. Napisao sam "samo" jer mnogi to vide kao manu pored 8/16/32 GB na nekim uredjajima. :)

To sa kamerom jeste mali problem, ali samo ako telefon koristis bez futrole. Futrola se taman izravna sa ispupcenjem kamere i problem nestaje. :)

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

Aha,1GB memorije da ja instaliram App koje hoću.
Futrola je dakle obavezna.

Zaintrigirali ste me,čim prođu praznici idem da ga pogledam uživo.

Hvala svima još jednom

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

cvoruga, NP, drago mi je da mogu pomoci. A futrola ti uvek dobro dodje. Ja sam uzeo najobicniju gumenu Teracell za 300 din i dobro me sluzi. :)

Odgovori