Sta mi je ciniti za 300 evra posle HD2?
- NijeZauzetoIme
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Čet, 10. Feb 2011. 21:23
- :: Pocophone F1
Sta mi je ciniti za 300 evra posle HD2?
Pozdrav svima. Hd2 mora u penziju, lepo sljaka al mator je, I zdere bateriju. Otici ce za oko 150, I ja cu skupiti oko 150 za par nedelja. Sta uzeti? Naviknut sam na veliki ekran, I na puno koriscenja, pdf, browsing (I data I wifi) igrice, kameru redje koristim I nije mi neki faktor, muziku... Cilj mi je nesto sto novije, moze do 2-3 meseca staro, jer sam siguran da noviji modeli bolje izdrzavaju heavy usage
sto se tice sistema, android I symbian znam napamet, I zelim samo sto manje komplikacija prilikom povezivanja sa racunarom.. Svi saveti I sugestije, predlozi, ponude dobrodosli! 
Huawei Nexus 6p - Xiaomi Mi Note 3 - Pocophone F1
- znemanja
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Pazi, nijedan uređaj sa 4 i više inča veličinom ekrana ne može da izdrži više od jedan dan prosečnog korišćenja.Ako si navikao na andorid (predpostavljma da si na HD2 imoa instaliran andorid), onda za cenu od 300evra može da se kupi novi Evo 3D, u svemu je bolji od Hd2, ali baterija traje makismalno dan prosečnog korišćenja.Ako želiš symbina, onda za cenu od 250evra može da se nađe nova N8, mada ona ima osetno manji ekrna od Evo 3D, ali opet dužu autonomiju....
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- tomas.hokenberi
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
NijeZauzetoIme, kolega sa posla mi ima SE Xperia Arc S i tvrdi da mu baterija izdrzava 2-3 dana bez punjenja uz "normalnu upotrebu".
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- NijeZauzetoIme
- Redovni učesnik

polovan do 2-3 meseca star bih uzeo.. gledam po oglasima, svasta moze da se nadje... hd2 na androidu sa pojacanom baterijom kad ga koristim malo duze za browsing ili neku igru, ode baterija, 2 puta dnevno na punjac.. mada, star je I verujem da zbog toga takodje vuce.. probao bih mozda iphone, mozda bi neku finu ocuvanu 4ku mogao da nadjem, verujem da on drzi bat mnogo duze.. samo kao minus navodim zezanje kod.povezivanja sa racunarom, I instalacija krekovanih aplikacija, igara itd
EDIT:
mada, po oglasima s2 se namece kao najbolje resenje... najvise bi pomoglo neko uporedjivanje veka baterije pri stvarno obimnom koriscenju.. sve sto zelim je da mogu da izguram ceo dan, a da ne marim koliko cu se igrati/citati/browsovati, da li je data ukljucen, itd.. Nadam se da ne trazim mnogo
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati poruke jednu za drugom.. koristi opciju Izmeni.. Obavezno procitaj pravila foruma..
EDIT:
mada, po oglasima s2 se namece kao najbolje resenje... najvise bi pomoglo neko uporedjivanje veka baterije pri stvarno obimnom koriscenju.. sve sto zelim je da mogu da izguram ceo dan, a da ne marim koliko cu se igrati/citati/browsovati, da li je data ukljucen, itd.. Nadam se da ne trazim mnogo
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati poruke jednu za drugom.. koristi opciju Izmeni.. Obavezno procitaj pravila foruma..
Huawei Nexus 6p - Xiaomi Mi Note 3 - Pocophone F1
NijeZauzetoIme, koristim S1 i ako maksimalno "maltretiram" fon, bateriju moram da punim 2 puta dnevno.
Trajanje baterije puno zavisi od jacine osvetlenja na ekranu, a kod AMOLED ekrana i od boja koje se prikazuju.
Ako ti je toliko bitno da baterija izdrzi do veceri uz maksimalnu upotrebu onda preporucujem iP4, ako ti se uklapa u cenu.
Trajanje baterije puno zavisi od jacine osvetlenja na ekranu, a kod AMOLED ekrana i od boja koje se prikazuju.
Ako ti je toliko bitno da baterija izdrzi do veceri uz maksimalnu upotrebu onda preporucujem iP4, ako ti se uklapa u cenu.
Galaxy S, Note 2 demo unit, Note 3 demo unit
- NijeZauzetoIme
- Redovni učesnik

-
sugarcoated_ass
- Sertifikovani Trol

- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Hmmm, ja iPhone4 punim svako vece. Uz moje maltretiranje (sto nije malo) izdrzi od ujutro u 7 do uvece u 23h, i ostane mu jos jedno 20-ak%. E sad, ako bas krenem da ga derem igricama, onda ode mnogo brze, rekord - za 4h sam ga ispraznio od 100-2% igrajuci MetalStorm: Online. Sa Pasijansom je izdrzao oko 9h.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
miodrage, da, ali cini mi se da si u nekom postu pomenuo da ti je GPS uvek ukljucen.
Najveci potrosac na telefonu je pozadinsko osvetljenje ekrana. Kada je ono podeseno na maksimum telefon se nekoliko puta brze isprazni nego kada je na minimumu, tako da i to treba uzeti u obzir.
Najveci potrosac na telefonu je pozadinsko osvetljenje ekrana. Kada je ono podeseno na maksimum telefon se nekoliko puta brze isprazni nego kada je na minimumu, tako da i to treba uzeti u obzir.
Galaxy S, Note 2 demo unit, Note 3 demo unit
- NijeZauzetoIme
- Redovni učesnik

NijeZauzetoIme
Aко С2 можеш да поредиш са овим...
http://www.youtube.com/watch?v=vtmuX6ZD22E
...онда купи ајфон и уживај.
http://www.youtube.com/watch?v=apRYXtQuDGs
Aко С2 можеш да поредиш са овим...
http://www.youtube.com/watch?v=vtmuX6ZD22E
...онда купи ајфон и уживај.
http://www.youtube.com/watch?v=apRYXtQuDGs
Слобода или смрт
- LittlePrince
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Јел и вама овај ајФон изгледа као играча или сам то само ја
http://www.youtube.com/watch?v=PCJj2yWpgMs
http://www.youtube.com/watch?v=PCJj2yWpgMs
Тражиш много, ако ти је то битно узми Нокиу 1110.NijeZauzetoIme napisao:...sve sto zelim je da mogu da izguram ceo dan, a da ne marim koliko cu se igrati/citati/browsovati, da li je data ukljucen, itd.. Nadam se da ne trazim mnogo