bestboy, hvala. acamatic, ma ima da me sluzi ili ce zavrsiti u delovima! Pisao sam vec na EVO 3D temi, menjao sam sa jednim likom za ona moja dva (Neo i Explorer).
psyhound napisao:Tuzim firmu u kojoj sam radio za neisplacenu zaradu. x)
Tako sam bar pazario Neo. Al' duzni su mi jos 450€! Bice izgleda jos neka masina uskoro.
Da ne bude da sam lagao, od pre 49 minuta the ultimate duo - EVO 3D feat. Wildfire, pa jos "S"!
E sad sam miran dok jedan ne pandrkne... x)
MadScientist, a sta mu fali? U rangu je HTC tattoo-a (cak i jako lice), sto je za ne zahtevne korisnike sasvim dovoljno.
Jedino mu je taj rezistivni tac malo nesiguran....
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Pa hocu sigurno u nekom momentu i Mango isprobati, samo sto pre svega toga moram da vidim kako Android izgleda pa usput da bekapujem kontakte jer sa wm 6.5 nema sanse da sinhronizujem gmail.
miodrage napisao:Azimuth, da turis ti na njega WP7 "vockicu" (Mango), pa da vidimo sta makina moze
Mango je prava stvar na HD2,a i to savetujem prijatelju da odma uradi,jer to toliko dobro radi da ne mozes da se nacudis.
Inace,kad mi finansije budu dozvolile uzecu opet HD2 i Iphone 4.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.