imao sam n97 koji nije mini ali sam imao prilike da drndam 2 dana miniku.nisam imao nikakvih problema sa njom koliko su ljudi kukali.x6 imam i dalje.moja preporuka bi išla za x6 jer je po meni dosta bolji model od minike.jedina stvar koja mi smeta na x6 je prox.senzor koji ne radi baš kako treba a to ume da iznervira samo tako.sve ostalo za pohvalu.
jojj. ne znam dopadaju mi se oba u karakteristikama su slicni.... do juce sam koristio samsung s8000 ali sam ga nazalost izgubio.. dopada mi se i jedna i druga n97 je takodje na tac a ima i prednost sto ima i qwety tastaturu... mislim da im je dijagonala ekrana ista
N97 ima resistive ekran tako da razmisljati o telefonu sa tim cudom u 2012 je , uzmi X6 on bar ima capacative ekran. Pogledaj C7, on ti je onako dosta jeftin a nije los telefon.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
ne znam... mislim da je nebitno koju vrstu ekrana ima... to se odnosi samo na tac... nisam naglasio da cu da uzmem polovan telefon.. sta je bolje n97 ili n97mini??? x6.. lep telefon.. ne znam..
Ako napises sta zahtevas od telefona mozda i uspemo da pomognemo ovako samo mlatimo praznu slamu. Od ova dva preporucujem x6. Jel mora Nokia da bude, mozda ima nesto bolje? Koliki je budzet?
moze i neki drugi... polovan do 120e. Sada su telefoni mahom slicnih karateristika sto se tice tih para.. tel mora da ima wifi,gps,USB 2.0 port, 3.5' audio,usb, itd... naravno bitan mi je i izgled telefona kao i da moze da otvara internet stranice i aplikacije a to moze svaki android ili Symbian tel.
Da, Wildfire S se moze naci za oko 120e ali mozes i Samsung Spicu za 60-80e koja ubija kako radi + sto ima brutalno jaku zajednicu pa se mozes igrati sa njim i nauciti mnogo toga oko Androida.
Rekao bih da je prilican izbor telefona do tih nekih 120 evrica. Ja licno iz nekog razloga vise gotivim Samsung nego HTC iako su rame uz rame.
P.S. Pogledaj i Samsung Ace, mislim da se moze naci za oko 120. Sasvim pristojan telefon pristojnih karakteristika.
Mislim da je spicu ipak pregazilo vreme, nema dovoljno pristojnu grafiku. Znam kako je na htc hero a oni su prakricno isti.
Ako mozes da nadjes ace preporucio bih njega, u suprotnom wildfire s ili xperia mini ili motorola droid pro ako ne mozes bez tastature. Malo da zakomplikujem stvar . Svi telefoni koje smo pomenuli su bolji od x6 i n97.
Jeste je pregazilo vreme ali je cena dobra, pogotovu za prvi android i upoznavanje sa istim. A i baterija je meni umela da tera i preko 2 dana nekim cudom.
Ace mislim da bi se mu savrseno odgovarao ako zeli da se isprsi do posednjeg centa.
Jos jedan glas za Ace,mozda i najbolji balans ulozeno/dobijeno
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.