dugi napisao:Ja jos nisam procitao test V3x ( 3G, 2mpix), tako da pretpostavljam da si mislio na V3i.
nisam ni ja, ali jasno pise ko je rekao to za V3x, kao sto jasno pise V3x a ne V3i! Eldar je btw, ako ne znas, lik koji pise veliq vetjinu reviewa na mr.com!
dugi napisao:
Sto se mene tice ja uzimam u razmatranje telefone koji mi se svide, bez obzira na marku.
Sad, sto neko "boluje" od toga da ima "marku" telefon jer zeli biti zapazen u drustvu, to je druga stvar.
Ok, ti razmatraj sta hotjes i koju marq hotjes, svako ima pravo na svoj izbor, ja licno ne razmatram ali ne vidim zbog cega ti na osnovu toga sto ja biram SE ili nokie zakljucujes da je meni, ili Stefanu, bitno da budemo zapazeni u drustvu? Pa da je to cilj uzeo bih N90 koga ne mozes da promasis i bio bih najzapazeniji!
Isto tako, sa recimo bilo kojim sharpom tjes biti zapazen jer velika vetjina ni ne zna da sharp pravi telefone!

ali to nije poenta price!
dugi napisao:Covjek je rekao da ga je smorio K750i da je vec imao 6680, pa zar nije vrijeme da bude malo orginalan i da ima telefon koji se ne moze vidjeti na "svakom uglu"
btw. a sta to fali SXG 75, samo sto je siemens ili....

ja ne znam gde si ti procitao da on zeli da bude originalan i da je to presudno?? Pa ako je tako, neka uzme w800 ja sam do sada video samo jedan( ne racunajutji moj) i to kod mog drugara, a kretjem se na mestima gde ljudi imaju sve najnoviji telefone, pa ako to nije originalno ja ne znam sta je, ali opet to nije poenta price!
a sta fali tom simensu, ja ne volim siemens, ne svidja mi se uopste koncepcija menija, ne svidja mi se dizajn skoro svih siemensa i zbog toga ih ne uzimam u obzir! A ovaj model konkretno, pa koliko ja znam taj model je odlagan nekoliko puta, a cuo sam da je to jer ima neke "decije bolesti" i ne znam da li je uopste i izasao !
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...