Probao sam tu aplikaciju i nije bas nesto,malo baguje.
Bolja kombinacija je ili fmobi ili nimbuzz za chat a off app za ostalo.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
jel postoji neki dobar vidzet za vremensku prognozu, a da radina e6?
A sto se tice ove gore aplikacije, fascinate, mogu reci da me je fascinirala mislim da radi lepo, bez kocenja. Za razliku od fmobi-ja, koji bar meni jako sporo radi i mnogo sporoo ocitava.
Imas accuweather widget i spb widget koji ok rade na symbian anna/belle,mada accu zna ponekad da zabaguje,ali ima najvecu bazu gradova i mesta od svih drugig programa.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
ok instalirao sam accu al ne znam kako na pocetni ekran da stavim vidzet :S
jos jedan komentar u vezi facinate facebook-a. pri svakoj konekciji kači se na satelit, ne znam zasto al imam osecaj kad ga koristim kao da me neko prati
darkonda napisao:
jos jedan komentar u vezi facinate facebook-a. pri svakoj konekciji kači se na satelit, ne znam zasto al imam osecaj kad ga koristim kao da me neko prati
Verovatno ima opciju check in, pa svaki put trazi lokaciju.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
ja nikako da nadjem nekakav music player za n8, postoji li uopste tako nesto???
jednostavno mi ovaj ne dgovara, jer ne nudi mogucnost uvida u playlistu, opcije i podesavanja, pa trazim neki drugi, ali nista nema u store-u. nasao sam nekakav lcg jukebox van nokia storea, ali cini mi se da taj nije namjenjen n8!?
Imas lcg jukebox koji si pomenuo,a ima jos plejera,npr Kugou,a najbolji je TTpod music player,mada iskreno fabricki plejer je po meni extra uradjen.
Izvinjavam se sto pitam vec sigurno pitano, ali moze li mi neko reci na kom forumu (ili vise njih) da skidam aplikacije za Belle, posto je na Ovi Store izbor smesan..? Hvala!
Konkretno, kad sam vec tu, najvise bih voleo da iskopam neku varijatnu Tapatalka, G+a i neku screenshot aplikaciju za Belle, a i jos pokoja fina app ili tema bi dobrodosla...
Sale_M napisao:Imas lcg jukebox koji si pomenuo,a ima jos plejera,npr Kugou,a najbolji je TTpod music player,mada iskreno fabricki plejer je po meni extra uradjen.
hvala ti, potrazit cu ih malo po netu, jer na storeu ih ne mogu naci kad mi je podesen n8 kao uredjaj.
i meni je taj fabricki ok, jedino me smeta sto nema mogucnost liste za vreme svirke....pa iz liste da direktno biramo, ili bar vidimo sta je slijedece. a i fali mu equalizer...nije da mi fali cesto,ali s obzirom da slusam stvarno svasta, dobro bi dosao kao mogucnost.
Nije mi uopste jasno sta si napisao?
Pa fabricki plejer ima ekvilajzer,nemoguce da si to prevideo...
raky_b, druze i fabricki player ima mogucnost dok slusas muziku,da gledas listu,ili albume,sta ti je vec zelja,a mozes da stavis i da ti pesme idu po redu,ili mozes da ih stavis da se slucajno biraju,tako da mozes da vidis koja je pesma, a kao sto rece Sale_M imas isto i ekvalizer..
Belle Extra Buttons v1.02, u odnosu na već pominjanu LanternSoft Extra Buttons dodato +
- "close all open apps" na duži tap task svičera
- expandable app list (više stvari na 1 dugmiću, tj. button)
pozz
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.