Miškoni odlične fotke pravi ip4, dokazano.
Jedna sa "besplatnog mesta"
šta sam uspeo da uhvatim, kad svi nešto okolo "mlate"
aaaaaa darkness imprisoning me, all that I see, absolute horror
Miskoni, onako, sigurno 50-60% slabije, instrumenti ok ali glas je malo izoblicen. Bimovi su se isto tako videli. Ipak, osecalo se se ''to nesto'' u vazduhu
pozz
psyhound, da, i ja sam se iznenadio kad su krenuli laseri, definitivno nesvakidašnji efekti za ovu vrstu nastupa. Izgleda da su i oni rešili da prate trendove, činjenica je da se masa loži na to.
psyhound, meni je to isto malo smešno ali nedovoljno para zaradjuju od prodatih albuma (piraterija itd) pa, mora da se šljaka hehe, mega turneje... (lepo i iskreno je to opisao Kit Ričards u autobigrafiji). Gledao sam Stonse na Ušću i ono, aman ljudi svirajte samo, ne trebaju vam ta pomagala.
E sad sam tek video ovaj snimak, ma strava, na 5:05 počinje haos Ceo Hipi, Antiratne itd pokrete Metalika je spakovala u tih par minuta - One
realno koncert je ostavio nekako kiseo ukus, a i brate omatorilo se da se stoji 7-8 sati. Cak ni atmosfera nije bila napaljivacka ni jedna jedina sutka nije bila oko mene. Sto se lasera tice, bilo je dobro ali sve je to preslo u ljutu komercijalu. NEkad na starim koncertima dzemjs je psovao, pljuvao, bacao se itd. i masa je sizela, a sad ima recnik ko madona "serbia are you aliveeee?" bljak
Komentarisanje necijih slika ili videa ovde nije ''spam''.
Komentari tipa ''e, nije bilo dovoljno shutki i psovanja'' jesu spam. Razmislite.
It's all about music
Momci,nemojte biti previse osetljivi.Naravno da se mogu komentarisati slike,ali ovde se komentarise koncert.Ja potpuno razumem osecaj koji nekoga ispunjava,jer je bio deo necega njemu lepom.Moj komentar je bio zbog svih onih necijih ushicenja,necim sto toj,nekoj osobi znaci kao vama Metalika npr.,a upozoren(a)je da tu nije mesto za to,jer je tema promasena.To je sustina.Dopustiti nekom da poleti iako nije tema.Ili nikom ne dopustiti,makar bio moderator.Ja sam za ono prvo-dopustiti,jer je ljudski.Meni je drago zbog svih vas koji ste bili na koncertu,jer ste ispunili svoj zivot necim lepim.Ovo sam rekao da se ne misli da sam ljubomoran ili da ne shvatam ushicenje,samo dopustimo to i drugome.I otvorimo temu-bio sam na koncertu.pozZ
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.