HTC ONE S vs SONY XPERIA S
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 13. Maj 2012. 08:23
- :: SE Xperia mini st15i
- :: SE c510
HTC ONE S vs SONY XPERIA S
Sta mislite koji od ova dva fona je bolji...Meni je xperia s 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Re: HTC ONE S vs SONY XPERIA S
Pa ako ti je bolji sto onda nepotrebno postavljas temu? 
Xperia S jeste dobar telefon ali One S je po meni mnogo ozbiljniji uredjaj.

Xperia S jeste dobar telefon ali One S je po meni mnogo ozbiljniji uredjaj.

igrao sam sa sa oba, kupio sam One S... cena je slicna, dimenzije itd... Xperia ima HD ekran ali ja tu razliku u praksi nisam mogao da primetim... One S je mnogo cvrsci uredjaj, metalan je ceo, brzi je, nema poklopce ili tako nesto... Xperia je ceo plastican telefon i u ruci deluje malo slabije od HTC-a... ne kazem da je los ali je po meni HTC bolji...
- noviandroidas
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 05. Okt 2010. 15:32
- :: Galaxy S7
One S + 1. metalno kuciste 2. bolji cpu, bolji gpu 3. manja rezolucija=duze ce da "gura" igre u full-u (ne moras da smanjujes shadows)
4. bolje trajanje baterije 5. sense lepsi mnogo i funkcionalniji od sonijevog UI-a 5. tanji 6. bolja kamera. Mozemo da razglabamo do sutra ali je bolja.
Xperia S + 1. veca rezolucija, cvrc Milojko. Sto neko rece vec, necu da zabijam nos u njega...

Xperia S + 1. veca rezolucija, cvrc Milojko. Sto neko rece vec, necu da zabijam nos u njega...
^
slažem se sa svim, samo bih napomenuo da je za mene dealbreaker kod One S nedostatak proširive memorije i interna memorija od samo 9gb. dakle, meni neoprostiva mana, ali opet zavisi od potreba korisnika.
kod Xperie kako svi prijavljuju vanredno loša integrisana baterija, dizajn mi se ne dja, za rezoluciju rečeno...
tako da je moja presuda - nijedan od ova dva!
domo arigato!

slažem se sa svim, samo bih napomenuo da je za mene dealbreaker kod One S nedostatak proširive memorije i interna memorija od samo 9gb. dakle, meni neoprostiva mana, ali opet zavisi od potreba korisnika.
kod Xperie kako svi prijavljuju vanredno loša integrisana baterija, dizajn mi se ne dja, za rezoluciju rečeno...
tako da je moja presuda - nijedan od ova dva!
domo arigato!

-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 13. Maj 2012. 08:23
- :: SE Xperia mini st15i
- :: SE c510
Ja sam bio za Sony xperia s ali izgleda da cu kupiti onda Htc one s jeste da je ta memorija 9gb mali problem ali ok po meni i nije to neka mana 

- Dpb
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 22. Maj 2011. 18:13
- :: Samsung SM-G920
- :: Huawei p8 lite
i ja sam se dvoumio izmedju ova dva ali nema vise dileme cekam htc da dodje kod nas
@ Dpb - imas temu o samom htc one s-u gde pisemo utiske pa pitaj sta hoces... ja inace imam telefon od skoro pa su i utisci svezi i iz prve ruke