Nokia E71
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
E71, problemi sa baterijom
Pre neki dan sam promenio bateriju na E71, jedva je trajala 12h. Ubacio sam novu i sve radi ok, ali mi indikator preostale snage baterije ne radi tj. stalno pokazuje da je 100% puna. Dokle god ima snage pokazuje da je puna, a kada bude prazna odjednom se indikator smanji na jednu crticu..
Sta da radim?
Sta da radim?
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Re: Nokia E71
Taj problem se javlja na neoriginalnim i slabijim baterijama,mada nije pravilo da moraju biti neogirinalne.Taj problem ne mozes resiti nikako,osim da kupis novu originalnu nekoriscenu bateriju,ali je to gotovo nemoguca misija. ;
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Sale_M, pa i nije ne moguca misija,treba je poruciti u com trade-u,ali onda kosta oko 50e,sto je skoro 80% vrednosti telefona......
D500&E71
Имам једно питање и јако ми је хитно...
Како да бекапујем поруке из My Folders, и да их сачувам на компу...?
Хвала.
Како да бекапујем поруке из My Folders, и да их сачувам на компу...?
Хвала.
Draco, ako sam te lepo razumeo ti hoces da prebacis iz telefona, na komp poruke,to ces uraditi preko back-up,pomocu programa "Nokia Suite",samo kada budes radio backup ti ces stiklirati samo poruke da ti se sacuvaju..
Isto tako iz programa ces vratiti te poruke u telefon..
Isto tako iz programa ces vratiti te poruke u telefon..
То шмекеру, али бекапује само поруке које су у, да кажем, системским фолдерима...inbox, sent, outbox, draft.
Поруке из My folders не бекапује.
Поруке из My folders не бекапује.
Draco, e vidis to vec nisam proveravao da li i njih backup-uje,posto nisam obracivao paznju na taj folder kada sam ja radio back-up..Ne znam sta da ti kazem kako mozes njih da sacuvas,ako nadjem neki nacin javljam..
----
P.S. evo mislim da sam nasao nacim,kada udjes u taj folder, imas tamo neke poruke tvoje,ti samo klikni na neku od njih pa idi na opcije od te poruke,i u opcijama ces imati "premesti poruku"pa ti izaberi u folder Inbox, i tada kada budes je premestio mislim da ces tada moci normalno da ih backup-ujes..

----
P.S. evo mislim da sam nasao nacim,kada udjes u taj folder, imas tamo neke poruke tvoje,ti samo klikni na neku od njih pa idi na opcije od te poruke,i u opcijama ces imati "premesti poruku"pa ti izaberi u folder Inbox, i tada kada budes je premestio mislim da ces tada moci normalno da ih backup-ujes..

Pozdrav svima, kupio bih ovaj telefon, ali me zanima da li se isplati da pazarim nov ili da ga uzmem polovnog. Do sada sam uvek kupovao nove telefone, nemam nesto poverenja u koriscene, ali je cena i dalje visoka, oko 20.000 din, a polovan mogu da nadjem za oko 50-60e. Sta predlazete?
NOKIA 6120classic + 2GB Kingston
NOKIA E71
NOKIA E71
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Pa moze i polovan ali samo od proverenog korisnika. Neverujem da ces naci dobar za 50, 60 eu.
Ono najbolje je nov ali nije li to malo previse novca za E71. Nov E72 se moze naci za 200 eu. a E6 za 220 eu. a bolji su od predhodnika.
Ono najbolje je nov ali nije li to malo previse novca za E71. Nov E72 se moze naci za 200 eu. a E6 za 220 eu. a bolji su od predhodnika.
Kokorajko, sto se kupovine uopste tice ja sam uvek za nove stvari..nekako nemam poverenja da kupujem polovno nista..e sad ako nemam para onda sacekam malo pa tek onda kupujem,jer kao sto sam i rekao ne volim polovno nista da kupujem..E da kako je moguce da toliko kosta E71,pa koliko bolji telefoni kostaju toliko..i da gde si video tu cenu..
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Mislim da je e71 malo star model da bi se kupovao kao nov,iako je dobar telefon.Mislim da se ok modeli mogu naci za 80ak eura,pogledaj malo sajt kupujemprodajem.com
XIAOMI Mi 11 midnight grey
acamatic, Pozvao sam par prodavnica i to su mi rekli, cena im se krece oko 175-180e. I jos jedno pitanje, kolika je garancija na telefon, jedna godina ili dve?
NOKIA 6120classic + 2GB Kingston
NOKIA E71
NOKIA E71
Kokorajko, zavisi od prodavnice ako kupujes kod ovlascenih onda ide do 2godine..a ako kupujes da kazem "na crno" onda ide 6meseci..