Nokia E71

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Darkomol, imas preko puta srednje masinske skole odlicnog servisera,pored kafica panter...tu odnesi i ljudi ce ti sve objasniti.
Mislim da se isplati,ali ti najbolje znas kada ti budu rekli cenu kostanja
D500&E71

varicak
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Mar 2010. 17:18

Post od varicak »

Imam E71 koja uzetauz paket u Telenoru i zaključana je na mrežu. Ugovor mi je odavno istekao, a aparat mi treba za neku rezervnu MTS karticu. Da li može E71 da se otključa preko nekog koda i sl. i da li to mogu da tražim od Telenora? Hvala u napred.

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

varicak, to ces morati da nosis u neki dobar servis da ti dekodiraju...jer ne verujem da ce ti ovi iz telenora dati kod da otkljucas mobilni.. :roll:

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

varicak, mislim da moraju da ti daju kod,naravno ukoliko si ispostovao ugovornu obavezu....samo trzi od njih
D500&E71

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

zelim da prodam moju staru e71 a prethodno bih da vratim na factory settings i izbrisem sve naknadne aplikacije, poruke, imenik i slicno, kakav reset mi treba ili koji je lock za restore factory settings?
hvala unapred

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Oljica, ako zelis da sve obrises iz telefona,ono sto si navela..bice dovoljno da samo ukucas *#7370#.. :wink: a da znas uradi barem backup imenika i poruka da imas za sebe..posto ce ovaj resset da ti sve vrati na pocetna(fabricka podesavanja)..

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

e hvala puno, vec sam sacuvala ono sto mi je bitno, a sad sam odradila i memory card format :)
dobro je sluzio telefoncic :)

djolee
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 07. Sep 2011. 21:08

E71, problemi sa baterijom

Post od djolee »

Pre neki dan sam promenio bateriju na E71, jedva je trajala 12h. Ubacio sam novu i sve radi ok, ali mi indikator preostale snage baterije ne radi tj. stalno pokazuje da je 100% puna. Dokle god ima snage pokazuje da je puna, a kada bude prazna odjednom se indikator smanji na jednu crticu..

Sta da radim?

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Re: Nokia E71

Post od Sale_M »

Taj problem se javlja na neoriginalnim i slabijim baterijama,mada nije pravilo da moraju biti neogirinalne.Taj problem ne mozes resiti nikako,osim da kupis novu originalnu nekoriscenu bateriju,ali je to gotovo nemoguca misija. ;
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

Sale_M, pa i nije ne moguca misija,treba je poruciti u com trade-u,ali onda kosta oko 50e,sto je skoro 80% vrednosti telefona......
D500&E71

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

Имам једно питање и јако ми је хитно...

Како да бекапујем поруке из My Folders, и да их сачувам на компу...?
Хвала.

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Draco, ako sam te lepo razumeo ti hoces da prebacis iz telefona, na komp poruke,to ces uraditi preko back-up,pomocu programa "Nokia Suite",samo kada budes radio backup ti ces stiklirati samo poruke da ti se sacuvaju..
Isto tako iz programa ces vratiti te poruke u telefon..

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

То шмекеру, али бекапује само поруке које су у, да кажем, системским фолдерима...inbox, sent, outbox, draft.
Поруке из My folders не бекапује.

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Draco, e vidis to vec nisam proveravao da li i njih backup-uje,posto nisam obracivao paznju na taj folder kada sam ja radio back-up..Ne znam sta da ti kazem kako mozes njih da sacuvas,ako nadjem neki nacin javljam..

----
P.S. evo mislim da sam nasao nacim,kada udjes u taj folder, imas tamo neke poruke tvoje,ti samo klikni na neku od njih pa idi na opcije od te poruke,i u opcijama ces imati "premesti poruku"pa ti izaberi u folder Inbox, i tada kada budes je premestio mislim da ces tada moci normalno da ih backup-ujes.. :) ;)

Kokorajko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 23. Apr 2008. 17:33

Post od Kokorajko »

Pozdrav svima, kupio bih ovaj telefon, ali me zanima da li se isplati da pazarim nov ili da ga uzmem polovnog. Do sada sam uvek kupovao nove telefone, nemam nesto poverenja u koriscene, ali je cena i dalje visoka, oko 20.000 din, a polovan mogu da nadjem za oko 50-60e. Sta predlazete?
NOKIA 6120classic + 2GB Kingston
NOKIA E71

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Pa moze i polovan ali samo od proverenog korisnika. Neverujem da ces naci dobar za 50, 60 eu.
Ono najbolje je nov ali nije li to malo previse novca za E71. Nov E72 se moze naci za 200 eu. a E6 za 220 eu. a bolji su od predhodnika.

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Kokorajko, sto se kupovine uopste tice ja sam uvek za nove stvari..nekako nemam poverenja da kupujem polovno nista..e sad ako nemam para onda sacekam malo pa tek onda kupujem,jer kao sto sam i rekao ne volim polovno nista da kupujem..E da kako je moguce da toliko kosta E71,pa koliko bolji telefoni kostaju toliko..i da gde si video tu cenu..

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Mislim da je e71 malo star model da bi se kupovao kao nov,iako je dobar telefon.Mislim da se ok modeli mogu naci za 80ak eura,pogledaj malo sajt kupujemprodajem.com
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Kokorajko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 23. Apr 2008. 17:33

Post od Kokorajko »

acamatic, Pozvao sam par prodavnica i to su mi rekli, cena im se krece oko 175-180e. I jos jedno pitanje, kolika je garancija na telefon, jedna godina ili dve?
NOKIA 6120classic + 2GB Kingston
NOKIA E71

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Kokorajko, zavisi od prodavnice ako kupujes kod ovlascenih onda ide do 2godine..a ako kupujes da kazem "na crno" onda ide 6meseci..

Odgovori