inace, cuo sam da ovaj model ima ''to jedno pomocno jezgro koje obavlja obicne operacije dok se ona 4 pale samo kod zahtevnijih...'' e sad...sta je istina tu...

Znaci test je fejk najstrasniji. Hteo sam da pisem sastav za prevaru apple-a koju su sklonili a to je da je kruzic vrteo i vrteo dok je telefon na bar-u prikazuje da je ucitao stranicu. Svaka cast za reload dugme, ja ga nisam primetio prvi put kad sam gledao klip.
  Znaci test je fejk najstrasniji. Hteo sam da pisem sastav za prevaru apple-a koju su sklonili a to je da je kruzic vrteo i vrteo dok je telefon na bar-u prikazuje da je ucitao stranicu. Svaka cast za reload dugme, ja ga nisam primetio prvi put kad sam gledao klip.

dule88 napisao:...moze se videti razlika izmedju snimaka 720p i 1080p...

'si ti dobro, decko?dule88 napisao:...i mislim d aovaj test izmedju Htc-a i 4s nije lazan.

E ovaj vredi za sve pare, a ne ko ovi manekeni ficfirici od 600 evra. Otporan, snima pod vodom... da mi je jedan takav samo vece dijagonale, da mi se glava odmori. Ko zna.noviandroidas napisao:ultimate crash test http://www.youtube.com/watch?v=F92CvRflk18 ovaj je zajebo svet