Da li iko zna gde u Beogradu mogu da se kupe
stereo bluetooth slusalice (preferiram ako je moguce Samsung modele)?
Koristim vec jedno 5-6 godina Samsung SBH-100 i sa njima sam sasvim zadovoljan. Medjutim pocele su da se habaju, jedna drska se polomila pa je krpljena itd, pa im je doslo vreme za zamenu.
Proguglao sam nase prodavnice racunarske opreme, tehnike opste i mobilnih telefona i najcesce uopste nemaju BT stereo slusalice u ponudi. Onih par radnji koje su imale "u ponudi" sam pozvao i dobio informaciju da ih ustvari nemaju. Ulazio sam i "na prepad" u razne radnje koje prodaju mobilne telefone i opremu i rezultati su bili jednako razocaravajuci.
Zanimaju me inace BT sluske forme slicne onoj koju ima SBH-100 (vidi sliku ispod). Daklem slusalice koje NISU "in ear" i koje NISU BT stereo adapteri/primopredajnici u koje se ubadaju obicne stereo slusalice. Ovo drugo mi je posebno glupa naprava, posto mi BT stereo slusalice treba da daju slobodu pokreta, a onda mi je svejedno da li ubadam slusalice direktno u telefon ili neki BT adapter o kome moram da vodim racuna, da ga drzim u dzepu, itd.
Interesantni su mi i modeli poput SBH-500, SBH-170 ili alternative drugih proizvodjaca.
Daklem odgovoaraju mi BT stereo slusalice u formi ispod ili slicne:
Ovakvo nesto me ne zanima: