HTC One X

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Re: HTC One X

Post od lesa0208 »

Realno uvek telefoni prvih serija imaju neke hardverske probleme... Ja sam nasao na netu gomilu tekstova gde je ispljuvan ovaj model zbog loseg display-a ( boje koje se mesaju, prasina ispod ekrana, odlepljivanjendigitajzera i slicno) al svakao treba sacekati josnmesec-dva da telefon prelezindecije bolesti pa a onda uzimati.

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Post od hirurg »

Ljudi HTC je ozbiljna firma i nemoj da se zajebavamo....ja sam imao problem sa sensation usla prasina izmedju zastitnog stakla i ekrana. Naravno nigdje kod nas u radnjama ili servisu niko nece da kaze da je upitanju fabricka greska ili da je upitanju globalna garancija. Govorim o Srbiji, Bosni i CG. Znaci koga sam zvao samo su rekli o svom trosku da se pobrinem. Onda sam poslao direktno firmi htc upit i dobio odgovor da odnesem telefon u najblizi ovlasteni servis u mojoj regiji. To je Zagreb i Mostar, gore navedene drzave nemaju ovlastene servise. Posaljem tel u Mostar i dobijem novi displej sa kucistem u kom se nalazi. Bez naknade ikakve. E to je servis i to je ozbiljnost tako da se ne brinete ni oko ovog modela jer htc je vjeran svojim kupcima i bas gura i do ro prati apple.
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

dattila
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 17. Sep 2011. 16:54

Post od dattila »

Dobro sto si ovo napisao sad si me ohrabrio da kupim ovaj telefon . Vec sam hteo da uzmem one s ali mi se taj ne svidja tolko kao ovaj.

Cleo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 27. Maj 2011. 17:56

Post od Cleo »

dattila,

video sam da je pre nekoliko dana izasao update koji resava problem ekrana

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
:: LG G2

Одг: HTC One X

Post od pelleruma »

Nemam ovaj tel,ali simptomaticne su neke zamerke za odredjeni model,koje obicno traju par dana.Verovatno neceg ima,ali "poplave" nema sigurno.Ovde ima u testu za ovaj model deo gde covek kaze da taj njegov primerak,probnog,modela ima taj problem sa ekranom.I odmah svi juris!Kod Tattoo-a isto svojevremeno,kao na 2 god.ekran riknjava.Neko povika,a jos 15 se pridruzilo i prave paniku.Kroz 3 dana nikom vise ne riknjava ekran?I da ne duzim bilo je jos slucajeva.Odes,vidis,pobedis,ovaj,kupis!
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

dattila
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 17. Sep 2011. 16:54

Post od dattila »

http://www.youtube.com/watch?v=ZlOZkgw_bJI Na zalost ovo nije softwearski problem

Kickingbird
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 06. Avg 2008. 00:47

Post od Kickingbird »

Ili ja imam ludu srecu, ili ovde neko žešće truje bez argumenata. Volim mobilne telefone i menjam ih na 6 meseci. HTC One X imam 2 meseca, pre njega Samsung S2, pre njega HTC HD2, pre njega iPhone 3g, itd do davne Motorole MPX 200 na WM2002. Ne računajući hardverski bag koji sam imao na HD2, gde sam u garanciji dobio telefon u zamenu, sva četiri poslednja modela su me služila perfektno. Koristim imenik sa 1400 kontakata od kojih oko 950 sa linkovanim fotografijama, svaki dan sam oko sat vremena na wi-fi, od kada koristim android instalirao sam i deinstalirao više od 1000 vidžeta, aplikacija, navigacija itd. Ni na jednom telefonu niti su mi se razlivale boje, niti odlepljivao ekran, niti sam imao štucanja i ko zna šta već što je ovde napisano. Jednako uživam u Touch Wiz-u kao i u Sence-u.
Smešni su mi likovi na ovoj temi koji pljuju po Sasungu S2, kao i likovi na njegovoj temi koji pljuju HTC Sense/One X. Podsećaju me na novokomponovane fudbalere koji voze bembare i tvrde kako mečku voze samo matore prdonje, kao što gastosi u mečkama pričaju da je mečka zakon a bembara igračka za neiživljene klince.

Da skratim, HTC One X je izuzetno dobar telefon, trenutno vrh od onoga što ima u prodavnicama. Kada ga izgustiram odoh na S3, i tako dalje. Vozdra !! :)

Cleo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Cleo »

dobio telefon. problem samo sa treperenjem ekrana,ali to se resi apdejteom
razlivanje kad se pritisne,nema toga

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

kenzoki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 05. Nov 2007. 08:39
Kontakt:

Post od kenzoki »

isprobao sam ga kod telenora, ekran je fenomenalan.

stavio sam osvetljenje na minimum i sasvim se jasno vidi i pod blještavim svetlima u radnji za razliku od ostalih lcd ekrana koji su maltene neupotrebljivi pod jakom osvetljenjem kad su na minimumu. well done :D

legal disclaimer: ne radim za htc :oops:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

@psyhound - gledao sam i jos uvek ne verujem! zakucao je do pola ekser! mora da postoji neka teorija zavere :D :D :D

noviandroidas
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Okt 2010. 15:32
:: Galaxy S7

Post od noviandroidas »

@psyhound

hahaha gde si ovo iskopao, nasmeja me lepo :lol: :lol: :lol: Najgore od svega je sto u praksi ne vaze zakoni fizike mnogo, umesto kojih vazi troll Marfi. Mozes da zakucavas eksere sa njim i nista. Ispadne ti slucajno, pukne displej. Nesto slicno onom "preziveo posle 7 hitaca u telo" i "okliznuo se na koru od banene i poginuo" :lol: :lol: :lol: :lol:

Cleo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Cleo »

ja mislim da je neka fora sa onim udaranjem u ekran,po meni je ono nemoguce
ja sam zadovoljan telefonom,samo se baterija brzo prazni,ali sta je tu je..
jel ce mozda biti neki update da produzi zivot baterije?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Svi se zale na tu bateriju... je l izdrzi bar od ujutru do uvece? koliko je to "brzo"?

Cleo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Cleo »

izdrzi. ja sam danas skidao fifu od 1gb,malo igrao to. igrao u skoli neku igricu,takodje i kod kuce, slusao neke pesme,wi fi,malo kamera...

Cleo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Cleo »

ipak imam i ja razlivanje ekrana.
kad sam juce igrao fifu,bas sam pritisnuo jako donju desnu ivicu i tu se razlilo,hteo sam da vidim da li se razliva. kad se koristi ovako telefon i kad se pritiska bas jako,tesko se vidi na home screen-u to razlivanje. bas treba samo da gledas taj deo ekrana

Dpb
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 22. Maj 2011. 18:13
:: Samsung SM-G920
:: Huawei p8 lite

Post od Dpb »

danas sam bio u telenoru u Knez Mihajlovoj i malo se poigrao sa ovim fonom jer planiram da menjam S2 za njega to razlivanje nije toliki problem jer se javlja samo pri jacem stisku displeja a u sustini nikad nema potrebe za toliko jakim stiskanjem, veci je problem sto sam primetio na tom primerku da na levoj strani na sredini displeja pri malo jacem stisku ceo displej se ljlja na dole i kao krcka kao da nije dobro ucvrscen za kuciste, interesuje me da li je jos neko imao ovakav problem?

Cleo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Cleo »

ajde da pitam vas iskusnije.
koristim mts karticu i kad sam prvi put upalio telefon,imao sam ona podesavanja
ja sam tu izabrao 3g,pa sad,da li sam mogao i onu drugu opciju da izaberem. ne secam se kako se bese zove

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

kada ga palis imas da biras izmedju mts gsm i mts 3g... u svakom slucaju nema veze sta si izabrao jer mozes uvek da promenis podesavanja: settings - mobile network - pa imas da biras da li hoces da bude cekirano gsm only, wcdma only ili gsm i wcdma auto... moj ti je savet da stavis na gsm only jer tako najmanje trosi bateriju trazeci 3G a imas kao konekciju wi fi ili palis po potrebi 3g ako bas zelis brzi protok a nemas wi fi... mada ne znam gde jos nema wi fi signala... :wink: :wink: :wink:

Cleo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Cleo »

ja koliko sam ukapirao,to sluzi samo za internet preko mobilnog,onaj preko operatera i nema nikakve veze sa wi fi-jem? jel tako?

ja jos nisam podesio parametre za gprs,mada to ne koristim mnogo,jedino kad uzmem neku promociju.

Odgovori