Samsung Galaxy Note
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Bre dule gde si to procitao leba ti?! Zar jos nisi uspeo da vidis da Note ima prorez za slusalicu, pri vrhu telefona. Mislim stvarno, obrati malo paznjudule88 napisao:E sada,da li je nezgodan za razgovore posto se za razgovor moraju ubaciti slusalice sto je nekad u brzini nezgodno?

Nezgodan jeste delimicno, jer je ogroman.
Nije ogroman samo deluje kao da si stavio manju tacnu na uvo.
Može se telefonirati bez slušalica, ali možda je nekome praktičnije preko BT sluški, ako se tel. drži u torbi pa ga je nezgodno izvaditi.
Što se tiče brzine, tu postoje oprečne priče. Jedni govore da kuvani ICS ne ide glatko, kao na S2, a poslednji GB je navodno lepo doteran. Svakako ICS stiže u Q2 pa verujem da će tada Note pokazati šta stvarno može.

Može se telefonirati bez slušalica, ali možda je nekome praktičnije preko BT sluški, ako se tel. drži u torbi pa ga je nezgodno izvaditi.
Što se tiče brzine, tu postoje oprečne priče. Jedni govore da kuvani ICS ne ide glatko, kao na S2, a poslednji GB je navodno lepo doteran. Svakako ICS stiže u Q2 pa verujem da će tada Note pokazati šta stvarno može.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- SrpskiZmaj
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 08. Apr 2012. 19:08
Hteo bih da u Beogradu kupim BELI Galaxy Note. Već danima čitam razne teme o o kupovini polovnih telefona (vecinom se spominje Nokia) i o tome kako ljude maltretiraju sa garancijama i servisom.
Problem je u tome što u ovlašćenim radnjama mnogo košta, a ni tu nema dokaza da me neće zavlačiti sa garancijama ako mi se fon ne do Bog pokvari
...
Tako da mi ostaju "divlje" radnje sa u 90% slučajeva beskorisnim garancijama i razni likovi iz oglasa...
Ako znate neku normalnu radnju sa nizim cenama, ili nekog poštenog lika u BEOGRADU aj recite plz...Puno bi mi značilo
Hvala unapred!
Problem je u tome što u ovlašćenim radnjama mnogo košta, a ni tu nema dokaza da me neće zavlačiti sa garancijama ako mi se fon ne do Bog pokvari
...

Tako da mi ostaju "divlje" radnje sa u 90% slučajeva beskorisnim garancijama i razni likovi iz oglasa...
Ako znate neku normalnu radnju sa nizim cenama, ili nekog poštenog lika u BEOGRADU aj recite plz...Puno bi mi značilo
Hvala unapred!
- SrpskiZmaj
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 08. Apr 2012. 19:08
Re: Samsung Galaxy Note
WARNING!!! WARNING!!! WARNING!!!
NEMOJTE DA updajetujete Note na ICS verziju jer mozete da ga HARDBRICKUJETE (od telefona napravite obican komad plastike...)
CITAJ OVO:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1633943
NEMOJTE DA updajetujete Note na ICS verziju jer mozete da ga HARDBRICKUJETE (od telefona napravite obican komad plastike...)
CITAJ OVO:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1633943
Samsung Note, pogresan rom
Buraz je umesto roma za Note greskom ubacio rom za S2, telefon se ukljuci ali ne radi ekran(crn ekran), ne moze da pokrene recovery mode ni download, da li je telefon moguce osposobiti/popraviti?
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
Одг: Samsung Note, pogresan rom
Ne razumijem ovo telefon se ukljuci ali crn ekran...vjerovatno je brikovan...nema sta drugo biti. To se desava kad se ne procita detaljno,mislim da ce morati na servis da se nosi i preko boxa da se flesuje
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
Re: Samsung Note, pogresan rom
ione, probaj sa USB JIG-om da ga ubacis u download mod flesujes neki oficionalni rom .
- hirurg
- Banned
- Kontakt:
Usb jig kosta koliko i servis a ne mora da sredi posao mozda bude corak...
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
A može i da završi posao i ostane mu za ne daj Bože. 

- hirurg
- Banned
- Kontakt:
Moze a ne mora heheh no dobro, mozda ne bi znali ni da urade tako nesto.
hirurg, USB JIg kosta od 600-1000 dinara bar ono sto sam ja video po netu
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Na pijaci u Pančevu je 500din. 

- hirurg
- Banned
- Kontakt:
Pa kod nas kosta toliko otprilike flesovanje....tj 10-15 evra
Opravio serviser, 20 jura... predlozio sam mu JIG da ima da se zanima 

- oggich
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 13. Avg 2008. 19:26
- :: Sony Ericsson k750i
Kako vam se pokazao u svakodnevnom radu Note? Mislim,pozivi,muzika,slike itd,itd...
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Koja je razlika u ekranima kod Note i S "dvojke"?
Osim veličine, primetio sam da Note ima Super AMOLED capacitive touchscreen, a S2 Super AMOLED Plus capacitive touchscreen.
U čemu je stvar? Ovaj Plus je bolji?
Čini mi se da sam gledao kompletan test za S2 i da je pisalo da je Plus bolji od ovog ekrana što ima Note.
Kolika je ta razlika u, 'ajde da kažem, kvalitetu prikaza slike?
Da li je zanemarljiva i teško vidljiva golim okom ili ipak ima znatne razlike?
I, da, kada bi se našli da birate između kupovine Note-a i S2, koji je po vama bolji izbor?
Hvala unapred!
Osim veličine, primetio sam da Note ima Super AMOLED capacitive touchscreen, a S2 Super AMOLED Plus capacitive touchscreen.
U čemu je stvar? Ovaj Plus je bolji?
Čini mi se da sam gledao kompletan test za S2 i da je pisalo da je Plus bolji od ovog ekrana što ima Note.
Kolika je ta razlika u, 'ajde da kažem, kvalitetu prikaza slike?
Da li je zanemarljiva i teško vidljiva golim okom ili ipak ima znatne razlike?

I, da, kada bi se našli da birate između kupovine Note-a i S2, koji je po vama bolji izbor?
Hvala unapred!

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Super AMOLED kod Note koristi PenTile (RGBG) Matrix, dok je kod SGS2 standardni RGB. To bi znacilo da Super AMOLED ima jedan vise podpixel po pixelu od Plusa. Sve ovo znaci da ce na ekranu istih velicina i rezolucija Super AMOLED Plus imati ostriju sliku nego Super AMOLED bez plus... Ali to se veoma lako da resiti vecom rezolucijom. 

- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Što znači, gledajući ekrane jedan pored drugog, nema razlike (s' obzirom na veći ekran Note-a)? 
Hvala na odgovoru.
A, koji je bolji izbor pri kupovini, Note ili S2?

Hvala na odgovoru.

A, koji je bolji izbor pri kupovini, Note ili S2?