HTC ONE S VS SAMSUNG GALAXY S2
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 13. Maj 2012. 08:23
- :: SE Xperia mini st15i
- :: SE c510
HTC ONE S VS SAMSUNG GALAXY S2
Koji telefon od ova dva je bolji i koji treba kupiti i koja im je trenutna cena?
Re: HTC ONE S VS SAMSUNG GALAXY S2
StefanTpc, mislim da nema tu mnogo price,glas ide za "one S",jaci je po hardveru i po izradi.. 

-
- Neredovni učesnik
E izvinjavam se zaboravio sam da stavim SONY XPERIA S.znaci koji model uzeti od ova tri modela:HTC ONE S VS SGS2 VS SONY XPERIA S...jos jednom se izvinjavam
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
definitivno one s....najbolji izbor sigurno....
:-):-) ja imam one s i fon je extra....
:-):-)

Huawei
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
One S definitivno, Xperia S mi deluje plastično, ekran uopšte ne izgleda dobro iako je HD, kamera od 12MPx je itekako zaoostaje za N8, tako da je po meni Xperia S promašen uređaj.SGS II je provereno dobar model, ali One S je noviji i ima dosta bolji kvalitet izrade, tako da moj glas dajem One S.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
-
- Neredovni učesnik
Zanimaju me cene ovih telefona moze polovni a moze i na crno.
htc one s - 400eur, xperia 420eur, samsung 320eur... cene su za nove na crno...

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Vec pao na 400€?! Hmmm... Primamljivo.
Steta sto sam obecao zeni telefon za godisnjicu, vec bih trc'o po One S. 

nov one s je 390eur ali ga jos nema u bas puno radnji... samo u dve u Bgd-u... za samsung nisam bas siguran ali je oko 320-340eur... inace, najskuplji one s u srbiji je bio 430eur tako da...
pitanje za clana znemanja - zasto mislis da ekran na xperia s modelu ne izgleda dobro i ako je HD? i meni se to ucinio ali nisam siguran zasto to mislim...

pitanje za clana znemanja - zasto mislis da ekran na xperia s modelu ne izgleda dobro i ako je HD? i meni se to ucinio ali nisam siguran zasto to mislim...

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
luca, Pa kada se taj model pojavio pre svega me je privukao zbog 12MPx, onda sam otiša u ComTrade i tamo su bili izloženi razni modeli za čakanje od strane znatizeljnih.To sam iskoristio da se poigram malo sa tim modelom.Pre svega osvetljenje sam podesio na tom telefonu na makimalno (volim svetle ekrane) i kao tako podešen uporedio sam ga sa SGS II koji je stajao pored XS i sa mojom N8.Ekran na prvi mah nije izgledao loše, ali kada sam ga stavio porede SGS II sve je bilo jasno, Super AMOLED plus tehnologija je očigledno bolja, pa čak i N8 je imao bolje i vernije boje od XS.Ne znam zašto, ali kada sam čuo sa ima HD rezoluciju očekovao sam jako visok kvalitet a otišao sam totalno razočaran bar onim što sam video u tih pola sata čačkanja telefona.Ne mogu tačno da opišem, ali kao da boje nisu žive, kao da ih posmatram u nekoj dubini...jednostavno ekrna ne izgleda dobro.Druga stvra koja me je razočarala jeste kamera, tamo sam napravio par fotki sa XS i paraleno sa N8 i kada sam došao kući i prebacio u računar.XS je imao osetno lošiji kvalitet slike od N8 a fotografije su napravljene pod istim uslovima.Jedino macro fotografije su bilo skoro istog kvaliteta kao na N8.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
ok, hvala, i ja sam stekao isti utisak. kao da je ekran mrtav, nesvetao, ispran... rezolucija tu onda ne vrsi neku ulogu jer je sve bledo... nema one zivosti kao kod mene na one s-u... 

Ne moze se ljudima dokazati da razlike ovih high rezolucija ne mogu da se primete okom.
Tek na monitorima preko 30 inca je to uocljivo i to ako se bas zagledas.Jedino ako ne planiras da nosis mikroskop sa sobom pa da gledas u piksele
Tek na monitorima preko 30 inca je to uocljivo i to ako se bas zagledas.Jedino ako ne planiras da nosis mikroskop sa sobom pa da gledas u piksele
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.