Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
Re: Samsung Galaxy S3 I9300
Dule, vidis mi nemamo slobodno trziste, pa zato kod nas telefoni kostaju koliko kostaju, evo promer za s2.
mediamarkt i amazon
380e dok nasi deru sa 540, jos malo pa ce s3 u EU da bude jeftiniji nego kod nas s2, na belo naravno.
ako platis vise ne dobijes bolji kvalitet, i ne vidim zasto bi delefon bio los samo zato sto je donesen iz inostranstva (naravno i krade se, necu da kazem ali kad je sa kutijom sanse su manje za tako nesto)
mediamarkt i amazon
380e dok nasi deru sa 540, jos malo pa ce s3 u EU da bude jeftiniji nego kod nas s2, na belo naravno.
ako platis vise ne dobijes bolji kvalitet, i ne vidim zasto bi delefon bio los samo zato sto je donesen iz inostranstva (naravno i krade se, necu da kazem ali kad je sa kutijom sanse su manje za tako nesto)
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Evo pojavio se i ovde na Mobilnom Svetu u oglasima:

Samsung
I9300 Galaxy S III
480 € (NOV: 643*)
star 1 dan, sim free, original u fabrickom celofanu i sva oprema, crni i beli, bez kutija. moze dostava i slanje kuririma. beograd.
16 godina na forumu MOBILNISVET
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
zoreli, SIII postoji samo beli i plavi, nikako crni, tako da je ovo ocigledno neki vacaros.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
tomas.hokenberi, ta plava boja mi više izgleda kao crna
pogledaj test sa GSM Arene
http://www.youtube.com/watch?v=KzDwxpFgoDg

http://www.youtube.com/watch?v=KzDwxpFgoDg
16 godina na forumu MOBILNISVET
Лепо се види да је телефон плаво-сив. Важно да је телефон у оригинал фабричком целофану.
А то што се плаво-сиви модел није продавао нигде до пре два дана због грешке у боји маске није био проблем за тог што продаје. Чак га ни у Европи нема још у продаји због тога.
А то што се плаво-сиви модел није продавао нигде до пре два дана због грешке у боји маске није био проблем за тог што продаје. Чак га ни у Европи нема још у продаји због тога.
Jel moguce da su toliki seljaci
http://www.youmobile.org/blogs/entry/Ap ... eaching-US
http://www.youmobile.org/blogs/entry/Ap ... eaching-US
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Behemoth, to je sasvim normalno. Ako ne postoji drugi nacin da ga pobedis, tuzi ga. 

• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ali najjace mi je kad je Apple smarao sa dizajnom koji im je Samsung "ukrao" i onda vidim Samsung F700 koji je izasao pre iPhone-a (ili u isto vreme... tako nesto) i ima veoma slican dizajn sadasnjim Galaxy modelima... Apple malo previse s***.
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 12. Maj 2012. 08:47
- :: Samsung Note8 duos
- :: Microsoft Lumia950XL
sve sarene lazi, ja sam uzeo beli od 16 Gb i u proslu subotu su me zvali da me pitaju da li zelim da ga zamenim za plavi od 32Gb koji sam narucio uz doplatu od 49 chf. u plavoj boji je vise muski mada se i zene lepe za njega...
Шта да се ради. Купили људи један SIII и "открили" два своја патента у телефону. Зли Самсунг. Чуди ме да то нису урадили исто вече када је почела продаја.
Poslednja izmena od cgmiki u Pet, 08. Jun 2012. 23:23, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 13. Maj 2012. 08:23
- :: SE Xperia mini st15i
- :: SE c510
Uhhh sto me nervira ovaj Apple 
Moje misljenje o sgs3 je da i nije nesto preterano lep ali oni koji poseduju ovaj fon kazu da je lepsi uzivo nego na slikama...prema nekim testovima izdrzljivosti sgs3 nije bas nesto izdrzljiv...ekran je fantazija.

Moje misljenje o sgs3 je da i nije nesto preterano lep ali oni koji poseduju ovaj fon kazu da je lepsi uzivo nego na slikama...prema nekim testovima izdrzljivosti sgs3 nije bas nesto izdrzljiv...ekran je fantazija.
Jel se zna kad stize kad nas? Mislim da ga operateri najavljuju od 1.7. ali nisam siguran. Mada o ceni kod operatera ne zelim ni da razmisljam
- Munjeni
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 11. Jun 2012. 10:52
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab P
Zaista je zanimljivo citati komentare pojedinih ljudi na ovom forumu. Iz njih je lako zakljuciti kom taboru pripadaju, Apple, HTC, Samsung itd...Smesno je kad ljudi komentarisu dizajn, kvalitet kucista, ekrana, karakteristike a pri tom imaju samo sturo znanje steceno iz nekih par clanaka. Zar mislite da bi neka od ovih velikih svetskih firmi pustila u prodaju uredjaj za koji nisu predhodno ispitali do sitnih creva da li imaju trziste za njega. A tek velicina i vrsta ekrana pa to je cista budalastina komentarisati jer sto je nekm ogromno drugom je taman i obrnuto. Telefoni su odavno izgubili primarnu funkciju i sad sluze za sve i svasta, ali tako je sa svim proizvodima. Tehnologija gura napred. Prema tome mislim da ne bi trebalo da u temi o S3 pricamo o kvalitetima i manama drugih telefona vec na osnovu onoga sto smo videli na netu a i jednog dana od nekog zadovoljnog ili nezadovoljnog vlasnika sa naseg foruma procitamo sta nam novo donosi S3.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Munjeni, znas, postoji nesto sto se zove subjektivno misljenje, a, zamisli, forumi nekad sluze i za iznosenje istog...
Видим на сајту МТС да је плаво-сиви распродат. Пријавио сам се за тај модел први дан када су поставили обавештење на свој сајт и нико ме није контактирао.
@rale8282
Тако да по томе код Телекома већ има. Иако је информација била да креће око 10. јуна продаја.
@rale8282
Тако да по томе код Телекома већ има. Иако је информација била да креће око 10. јуна продаја.
Video sam ja te reklame, ali onda ide prica o kasnjenju, pa ona o tome kako svakog dana treba da stignu...
Сада су ме звали из МТС-а за телефон. Уколико сте хтели да продужите уговор и узмете телефон не рачунајте на то ако немате мање од три месеца до истека постојећег уговора.
Остају друге опције. Прелазак са припејда на постпејд или нови постпејд број. Али то све са собом повлачи да бисте у том случају имали два месечна рачуна.
Уз тарифу Mix Net XL (3127,00 динара месечно) телефон је 30000,00 динара.
Остају друге опције. Прелазак са припејда на постпејд или нови постпејд број. Али то све са собом повлачи да бисте у том случају имали два месечна рачуна.
Уз тарифу Mix Net XL (3127,00 динара месечно) телефон је 30000,00 динара.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e