Yettel novosti
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
Re: Telenor novosti
ma ti mozes da de dogovoris preko telefona sta hoces ali dok ne potpises nista se ne desava. ja imama vec 6 meseci tih dodatnih 75 min u telenor mrezi. prvo smo se dogovorili telefonom onda je dosao cika na vrata posle par dana da potpisem to sto smo se dogovorili pa mi je tek sutradan aktivirano. tako je bilo i kad mi je isticao ugovor pre toga. pa sam uzeo bio telefon ponistio stari i potpisao novi ugovor. dakle ako ti se ne svidja sta si se dogovorio telefonom nemoj da potpises ugovor kad ti dodju na vrata, prosto.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Naravno da nije tako. Nakon tog razgovora moraju da pošalju ugovor na adresu koja im je u sistemu, koji se potpisan vraća i tek onda se smatra zaključenim.dzonsi napisao:Nije to bas tako,makar ja mislim,kako oni mogu da znaju da si se ti javio na telefon a ne neko drugi,ili uvek postoji mogucnost da onaj ko zove pogresi broj pa da se javi neko treci i "zakljuci" ugovor umesto tebe...
Ovo pričam iz ličnog iskustva, jer sam imao taj tip razgovora (koji se snima, pa šta), prihvatio nove uslove ("promocija napravljena samo za Vas, jer Vas neobično cenimo kao korisnika ..."), pa mi je već sutra stigao aneks brzom poštom.
Naši operateri imaju dobre pravne timove čiji je posao da obezbede da kompanije sve vreme posluju u skladu sa lokalnim zakoniima.
A ono čega se najviše plaše je negativni publicitet koji obavezno nastaje nakon sudskih procesa koje pokreću nezadovoljni klijenti.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Ok, to da li je potpisala papir ne znam baš 100%, možda i jeste ali nisam je posle pitao, ali princip je malo bzv, iako možda zvanično ni jedan zakon nije prekršen. Ona je bila neupućena i generalno je to njen problem, ispalila se. Znaće za sledeći put pa će da migrira na VIP.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
A dali je probao neko tad kada ga zovu za produzenje ugovora i nude te njihove bezveze minute da pokusa kroz taj razgovor da trazi nesto sto njemu odgovara?
Ja se spremam jesenas ako me pozovu da im trazim Prenesi i Surfuj 500 sa popustom od 50% naravno sa ugovorom bez telefona.
Ja se spremam jesenas ako me pozovu da im trazim Prenesi i Surfuj 500 sa popustom od 50% naravno sa ugovorom bez telefona.
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
Deksi, ja sam im tražio MB-e ali su mi rekli da mogu da biram između minuta i sms-ova. pošte sms malte ne ne koristim osim za novu godinu, božić i uskrs odabrao sam minute. šta me briga kad je džabe, a nemam razloga da prelazim u drugu mrežu za sad. prenesi 150 mi više nego odgovara.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Mene su zvali kad sam podneo zahtev za prenos broja (u Vip u tom trenutku). To što se ti spremaš da im tražiš meni su ponudili sami, bez da sam tražio.deksicom napisao:A dali je probao neko tad kada ga zovu za produzenje ugovora i nude te njihove bezveze minute da pokusa kroz taj razgovor da trazi nesto sto njemu odgovara?
Godinu dana ranije sam dobio 80 minuta u mreži (nakon potrošenih minuta u paketu), bez da sam ja njih zvao. Ti minuti mi i dalje stoje u "dodatni saobraćaj"...
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Još da imaju ujednačene tarife uz net, koji je za ovaj fon potreban pa i da uzmeš nešto kod njih 

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Nova prepaid promocija: Dodaj sve!
Pozovite Moj Meni *111# i odaberite jednu od ponuda kreiranih baš po vašoj meri!
DODAJ PRIČU omogućava opuštene razgovore. Dodatak daje minute koji se mogu koristiti u okviru Telenor mreže.
DODAJ PRIČU I PORUKE ponuda je namenjena korisnicima koji pored razgovora vole i da se dopisuju. Pored minuta u Telenor mreži, imate i poruke u domaćem saobraćaju.
DODAJ SVE je ponuda koja vam pruža SVE što vam je potrebno za komunikaciju po vašoj meri: minute u Telenor mreži, poruke u domaćem saobraćaju i NEOGRANIČEN internet.
Bonusi u svim ponudama traju 7 dana od dana aktivacije i mogu se kupovati neograničen broj puta.
Pozovite Moj Meni *111# i odaberite jednu od ponuda kreiranih baš po vašoj meri!
DODAJ PRIČU omogućava opuštene razgovore. Dodatak daje minute koji se mogu koristiti u okviru Telenor mreže.
DODAJ PRIČU I PORUKE ponuda je namenjena korisnicima koji pored razgovora vole i da se dopisuju. Pored minuta u Telenor mreži, imate i poruke u domaćem saobraćaju.
DODAJ SVE je ponuda koja vam pruža SVE što vam je potrebno za komunikaciju po vašoj meri: minute u Telenor mreži, poruke u domaćem saobraćaju i NEOGRANIČEN internet.
Bonusi u svim ponudama traju 7 dana od dana aktivacije i mogu se kupovati neograničen broj puta.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Mislim da je Mini 2 bas skup,mala je razlika u cenu u odnosu na Ace+...
Pre neki dan sam bio sa bratom u njihovoj radnji,gledali smo N9 bzvz,pa nam je prisao lik sto radi,izvadio Lumniu 800,i rekao:"Sacekajte uskoro ce da dodje pravi telefon",tako da ga treba ocekivati uskoro
Pre neki dan sam bio sa bratom u njihovoj radnji,gledali smo N9 bzvz,pa nam je prisao lik sto radi,izvadio Lumniu 800,i rekao:"Sacekajte uskoro ce da dodje pravi telefon",tako da ga treba ocekivati uskoro

-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
Novi tableti u ponudi Telenora
http://www.evocentar.net/2012/06/02/nov ... -telenora/
http://www.evocentar.net/2012/06/02/nov ... -telenora/
Nove cene pripejd saobraćaja u Telenoru
8. jun 2012 – Telenor Srbija će promeniti cene pripejd usluga od 9. jula 2012. usled objektivnih makroekonomskih pokazatelja, a nove cene prikazane su u tabeli. Prethodnu promenu cena u pripejdu Telenor je uradio u decembru 2010.
Opširnije: http://i.evocentar.net/MhKGYM
8. jun 2012 – Telenor Srbija će promeniti cene pripejd usluga od 9. jula 2012. usled objektivnih makroekonomskih pokazatelja, a nove cene prikazane su u tabeli. Prethodnu promenu cena u pripejdu Telenor je uradio u decembru 2010.
Opširnije: http://i.evocentar.net/MhKGYM
iPhone 6 Plus
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Početak poziva svega 9min. Mislim da su ga preterali.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
A poruka od 4,5 dinara,sica...Cudi me jedino sto nisu menjali cene godinu i po dana,koja zemlja...
Telenor retko menja cene na prepaidu ali kad promene obezbede se za dve godine 

U pravu si. Trebas biti Rokfeler da bi opstao na prepaidu.
evolution, hoce li biti skoro nekih promena na postpaidu? Nabolje, naravno.
evolution, hoce li biti skoro nekih promena na postpaidu? Nabolje, naravno.
Verovatno ce poceti da zaokruzuju prva dva minuta na postpejdu,bolje da ne menjaju nista,svaki put je sve gore i gore...
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Tacnije 18 dinara!VeNoM napisao:Početak poziva svega 9min.

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim