Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Re: Telenor novosti

Post od snenad »

ma ti mozes da de dogovoris preko telefona sta hoces ali dok ne potpises nista se ne desava. ja imama vec 6 meseci tih dodatnih 75 min u telenor mrezi. prvo smo se dogovorili telefonom onda je dosao cika na vrata posle par dana da potpisem to sto smo se dogovorili pa mi je tek sutradan aktivirano. tako je bilo i kad mi je isticao ugovor pre toga. pa sam uzeo bio telefon ponistio stari i potpisao novi ugovor. dakle ako ti se ne svidja sta si se dogovorio telefonom nemoj da potpises ugovor kad ti dodju na vrata, prosto.

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

dzonsi napisao:Nije to bas tako,makar ja mislim,kako oni mogu da znaju da si se ti javio na telefon a ne neko drugi,ili uvek postoji mogucnost da onaj ko zove pogresi broj pa da se javi neko treci i "zakljuci" ugovor umesto tebe...
Naravno da nije tako. Nakon tog razgovora moraju da pošalju ugovor na adresu koja im je u sistemu, koji se potpisan vraća i tek onda se smatra zaključenim.

Ovo pričam iz ličnog iskustva, jer sam imao taj tip razgovora (koji se snima, pa šta), prihvatio nove uslove ("promocija napravljena samo za Vas, jer Vas neobično cenimo kao korisnika ..."), pa mi je već sutra stigao aneks brzom poštom.

Naši operateri imaju dobre pravne timove čiji je posao da obezbede da kompanije sve vreme posluju u skladu sa lokalnim zakoniima.

A ono čega se najviše plaše je negativni publicitet koji obavezno nastaje nakon sudskih procesa koje pokreću nezadovoljni klijenti.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ok, to da li je potpisala papir ne znam baš 100%, možda i jeste ali nisam je posle pitao, ali princip je malo bzv, iako možda zvanično ni jedan zakon nije prekršen. Ona je bila neupućena i generalno je to njen problem, ispalila se. Znaće za sledeći put pa će da migrira na VIP.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

A dali je probao neko tad kada ga zovu za produzenje ugovora i nude te njihove bezveze minute da pokusa kroz taj razgovor da trazi nesto sto njemu odgovara?
Ja se spremam jesenas ako me pozovu da im trazim Prenesi i Surfuj 500 sa popustom od 50% naravno sa ugovorom bez telefona.

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

Deksi, ja sam im tražio MB-e ali su mi rekli da mogu da biram između minuta i sms-ova. pošte sms malte ne ne koristim osim za novu godinu, božić i uskrs odabrao sam minute. šta me briga kad je džabe, a nemam razloga da prelazim u drugu mrežu za sad. prenesi 150 mi više nego odgovara.

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

deksicom napisao:A dali je probao neko tad kada ga zovu za produzenje ugovora i nude te njihove bezveze minute da pokusa kroz taj razgovor da trazi nesto sto njemu odgovara?
Ja se spremam jesenas ako me pozovu da im trazim Prenesi i Surfuj 500 sa popustom od 50% naravno sa ugovorom bez telefona.
Mene su zvali kad sam podneo zahtev za prenos broja (u Vip u tom trenutku). To što se ti spremaš da im tražiš meni su ponudili sami, bez da sam tražio.

Godinu dana ranije sam dobio 80 minuta u mreži (nakon potrošenih minuta u paketu), bez da sam ja njih zvao. Ti minuti mi i dalje stoje u "dodatni saobraćaj"...
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Još da imaju ujednačene tarife uz net, koji je za ovaj fon potreban pa i da uzmeš nešto kod njih :dry:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Vala bas. . .
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

zALFex
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 17:10

Post od zALFex »

Nova prepaid promocija: Dodaj sve!

Pozovite Moj Meni *111# i odaberite jednu od ponuda kreiranih baš po vašoj meri!

DODAJ PRIČU omogućava opuštene razgovore. Dodatak daje minute koji se mogu koristiti u okviru Telenor mreže.
DODAJ PRIČU I PORUKE ponuda je namenjena korisnicima koji pored razgovora vole i da se dopisuju. Pored minuta u Telenor mreži, imate i poruke u domaćem saobraćaju.
DODAJ SVE je ponuda koja vam pruža SVE što vam je potrebno za komunikaciju po vašoj meri: minute u Telenor mreži, poruke u domaćem saobraćaju i NEOGRANIČEN internet.

Bonusi u svim ponudama traju 7 dana od dana aktivacije i mogu se kupovati neograničen broj puta.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

ex ivan87

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Sep 2010. 16:02

Post od dzonsi »

Mislim da je Mini 2 bas skup,mala je razlika u cenu u odnosu na Ace+...
Pre neki dan sam bio sa bratom u njihovoj radnji,gledali smo N9 bzvz,pa nam je prisao lik sto radi,izvadio Lumniu 800,i rekao:"Sacekajte uskoro ce da dodje pravi telefon",tako da ga treba ocekivati uskoro :)

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Nove cene pripejd saobraćaja u Telenoru

8. jun 2012 – Telenor Srbija će promeniti cene pripejd usluga od 9. jula 2012. usled objektivnih makroekonomskih pokazatelja, a nove cene prikazane su u tabeli. Prethodnu promenu cena u pripejdu Telenor je uradio u decembru 2010.

Opširnije: http://i.evocentar.net/MhKGYM
iPhone 6 Plus

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Početak poziva svega 9min. Mislim da su ga preterali.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od dzonsi »

A poruka od 4,5 dinara,sica...Cudi me jedino sto nisu menjali cene godinu i po dana,koja zemlja...

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Telenor retko menja cene na prepaidu ali kad promene obezbede se za dve godine :unsure:

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

U pravu si. Trebas biti Rokfeler da bi opstao na prepaidu.

evolution, hoce li biti skoro nekih promena na postpaidu? Nabolje, naravno.

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od dzonsi »

Verovatno ce poceti da zaokruzuju prva dva minuta na postpejdu,bolje da ne menjaju nista,svaki put je sve gore i gore...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

VeNoM napisao:Početak poziva svega 9min.
Tacnije 18 dinara! :o :shock:
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Odgovori