HTC One X vs HTC One S
- Dpb
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 22. Maj 2011. 18:13
- :: Samsung SM-G920
- :: Huawei p8 lite
HTC One X vs HTC One S
Imam veliki problem koji mob izabrati izmedju ova dva posle S2 izbor ostaje samo izmedju ova dva fona, bio sam zagrejan za One S ali nesvidja mi se gomila negativnih komentara na kvalitet izrade crnog modela One X je zanimljiv ali je malo glomazniji ali sa tim bi se nekako snasao. Znaci sve u svemu hteo bi da znam koji je od ova dva modela koliko toliko kvalitetnije izrade ja bas cuvam telefone i svako i malo ostecenje me strasno iznervira. POMOZITE
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Re: HTC One X vs HTC One S
Dpb, i za One X po netu pisu za onaj problem sa razlivanjem boja kada se pritisne ekran, da ekran nije dobro fiksiran pa se pomera ili da jednostavno ekran povremeno ne radi, pa ga opet ljudi kupuju. Meni licno je One S bolji izbor, a ti ako si nesiguran u crni model, kupi sivi. 

odgovorio sam ti na temi htc one s u vezi tog problema... one s je dosta bolji u svakom pogledu od one x koji je samo po meni lepsi jer je maaalo kockastiji a to se meni vise svidja... inace one s je po svim testovima bolji pa cak i brzi od X-a...
- Dpb
- Redovni učesnik
Pa ja sve to znam i meni se one s lepsi ali bas sam se razocarao kad sam danas malo prelistao forume i svuda isti problem sa tim kucistem, na kraju cu se ipak odluciti za sivi i ako mi crni mnogo lepsi
Ja cak i ne vidim razlog sto bi menjao S2 za neki od ovih modela.Bolje razmisli o S3
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Dpb
- Redovni učesnik
Gotovo vec sam prodao s2 a s3 od napred gledano extra a ledja s...e ruzno za medalju bar meni