N8 LCD

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
fanste999
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 03:29

N8 LCD

Post od fanste999 »

Dal neko mozda ima iskustva sa zamenom LCD na n8?Vec sam pitao u temi za N8, imam problem a vidim da ima dosta njih sa istim problemom.Serija ekrana koju su ugradjivali u moj telefon nije bas najsjajnija i pri slabom osvetljnju,kad senzor smanji osvetljenje ekrana,boje pogotovo crni tonovi postaju uzasni..nista ne moze da se vidi.E sad video sam sam na youtube kako se radi zamena, a i radio sam to i pre na drugim telefonima.Dal bi mi npr problem resilo da kupim (ima na ebay za 30e) nov LCD i da ga samo zamenim,posto koliko sam shvatio LCD i touch su dva odvojena dela..dal je neko menjao LCD do sad,i kakvi su ti zamenski (u opisu pise da je kao original a ne verujem da Nemci na ebay lazu :)

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Re: N8 LCD

Post od drgrga »

fanste999,

Imam ja iskustva,nije uopste lako zameniti LCD na tom telefonu ako nemas iskustva....dzabe ti youtube ako slucajno ostetis nesto,tu je kraj tvoj sreci.......i da.... Nemci odavno lazu....Srbi i Turci ih naucili :)

fanste999
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 03:29

Re: N8 LCD

Post od fanste999 »

pazi menjao sam na n82 3 puta (i o tad kad idem da pijem prabacim karticu u 3210) i nije neka specijalna mudrost..ja samo gledam da se ne iscimam bezveze..ne znam kakvi su ti zamenski ekrani...A braca Njemci ili turci-nemci uz ekran daju i alat 8)

Odgovori