Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Re: Samsung Galaxy S3 I9300
Pojavio se i u Vipu i u Mts-u.
Mislim da je ovo prvi telefon koji se pojavio maltene istovremeno kod sva tri operatera. Bez obzira na sve komentare, verovatno ćemo za nekoliko meseci na sve strane viđati samo ovaj telefon.
Mislim da je ovo prvi telefon koji se pojavio maltene istovremeno kod sva tri operatera. Bez obzira na sve komentare, verovatno ćemo za nekoliko meseci na sve strane viđati samo ovaj telefon.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Svratio sam na kratko u Vip.Beli ima S3 prelep je,ekran perfektan i sto je najvaznije nije prevelik kako neki kazu.Uporedio sam s2 i S3 i S3 je samo duzi 1 cm od S2 a sirina je ista.Nisam imao vremena da ga detaljno probam a videcu da ga kupim.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Cena kod sva tri operatera su
, za mesec - dva biće ga u oglasima po 450 evra ko pleve , gledam oglase i vidim da ljudi prodaju HTC One-X uzete od operatera po 400 evra nove a može i menjanje
, tako će biti i sa SIII , treba samo biti strpljiv 

16 godina na forumu MOBILNISVET
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
http://www.mts.telekom.rs/index.php/mega-net.html

Mesec sa 30 dana ima 43200 minuta, znaci ne mora korisnik Mega Net tarife da uopste prekida vezu u mts mrezi jednom mesecu i nece premasiti kvotu.

Mesec sa 30 dana ima 43200 minuta, znaci ne mora korisnik Mega Net tarife da uopste prekida vezu u mts mrezi jednom mesecu i nece premasiti kvotu.

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
Ma to samo da se vecina zaleti a svi znamo d aje Mts najgori sto se tice postpejda,bolje onda uzeti za 4661 mesecno Mix XXL tarifu,mada bih ga ja pre uzeo preko Vipa za 1 dinar a mesecno 5000 dinara mada je to previse.
Nije mi jasno kako je tolika razlika u dijagonali izmedju S2 i S3 a samo je S3 duzi 1 cm od S2,ocekivao sam puno veci telefon,malo manji od NOtea ali sam jedva prepoznao u Vipu S3 a kada sam ga poklopio s amojim S2 zacudio sam se po pitanju velicine S3.Ima li neko da ga je kupio u Vipu?Milsim d aje najgore uzeti ga preko Telekoma,jer je on za postpejd najgori.Mislim da oni koji imaju S2 kao ja,i koji su zadovoljni s anjime kao ja,nema potrebe da uzimaju S3 jer nece dobiti previse.
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Upravo tako dule88.Nažalost.
Razloga za prelazak sa SII na SIII,po meni bar,je sve manje.
Iz enormne količine pročitanih postova,iznošenje iskustava drugih,gledanja in depth testova,zaključio sam da je ipak,ustvari marketing odigrao glavnu ulogu.
Ja sam zaista puno uložio u svoj SII,nakupovao se accessories-a,i zaista sam prezadovoljan.Kako izgledom tako i performansama.
Tako da ću ja,ukoliko me SII na hardware-skom planu ne izda,zaobići SIII.
Razloga za prelazak sa SII na SIII,po meni bar,je sve manje.
Iz enormne količine pročitanih postova,iznošenje iskustava drugih,gledanja in depth testova,zaključio sam da je ipak,ustvari marketing odigrao glavnu ulogu.
Ja sam zaista puno uložio u svoj SII,nakupovao se accessories-a,i zaista sam prezadovoljan.Kako izgledom tako i performansama.
Tako da ću ja,ukoliko me SII na hardware-skom planu ne izda,zaobići SIII.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Ја сам био прилично равнодушан према ѕ3 док није представљен. Она ме је ухватио неки hype, а сад сам опет на старом. Да нисам под уговорном обавезом, можда бих и правио неке комбинације... Овако остајем на ѕ2. Да ли до нове године или до појаве ѕ4, видећу. Служи ме ѕ2 много лепо (пу,пу,пу), нема разлога да било шта мењам.
ex ivan87
Bas tako Ceftriaxone i Cale,ja S2 imam 5,5 meseci i zaista sam prezadovoljan.Neki kazu d aim se zadnja maska izgrebala,ja ga nosim u obicnoj torbici od tkanine koja je za svaki telefon,staje u nju taman jedino viri po duzini pola centimetra,ali ga extra cuvam,baterija bar 1 dan,povezao sam komp sa S2 i tako idem na net sa kompa jeste spor za download ali za obicno koriscenje extra.Hteo sam odmah da uzmem S3 u Vipu ali mi je preskupo,S2 mi je i predobar i prelep zaista.Imam u Telenoru jos godinu dana ugovor,a u Mts-u je S3 najskuplji a najgori su.Ako bude polovan pod garancijom S3 kasnije oko 450 eura ond acu da menjam S2 z anjega.Ali beli S3 jeste prelep,ali zaista mi nije jasno da je skoro iste velicine kao S2 a toliko veca dijagonala ekrana.
Поред разлике у величини, која доприноси и величини екрана, постоји и разлика у простору између горње ивице телефона и екрана, као и између доње ивице и екрана. Код SIII је тај простор мањи. Када се све сабере добије се разлика у дијагонали.
dule88, a sta je sa onim vikanjem na sav glas aaaaaaaaaaaaaaaaa SGS3 Najbolji telefon ikada,, aaaa kada izadje odmah ga uzimam i te gluposti, a sada ti telefon onako

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
gledam čitam ne pipam jer ga nisam video i sve je ok sa ovim mobom osim jedne stvari.šta bi im falilo da su ubacili još 1gb rama?na androidu rama nikada dosta a ovaj procesor sa xy jezgara nije toliko ni bitan.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
dule88, A sta ima da mislis da je kao note. Jel neko cita specifikaciju kada kupuje fon? Lepo pise da je ekran 4.8" na s3, a na s2 4.3", a note 5.3". Meni sad nije jasno zasto ljudi ocekuju extra veci ekran.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
VeNoM, stvarno si uočio ozbiljan problem, jer svi ti procesori neće doći do izražaja još 2 godine!!! A kod androida rama uvek nedostaje, i normalno što veća zver od telefona veći su i apetiti po pitanju pokrenutih aplikacija i zezancija 

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
Zanima me sta ce biti sledeci,posto je S2 izgurao godinu dana kao revolucionaran telefon,da li ce trziste pomeriti granice sa nekim osmojezgarnim procesorima i mini akumulatorima za poneti 

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Drug ima problem,nece da mu sihronizuje kalendar sa facebookom.Kontakte je odradio bez problema ali kalendar nikako nece.Negde sam procitao da sihronizacija face. i kalendara jos uvek ne radi na ICS ?
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Nesto si lose to procitao...
Meni na ICS radi sync punom parom. Kalendar mi se sinhronizovao iz prve sa svim rodjendanima i eventima.

Gde su ti smešteni kontakti? Na Google ili u telefonu ili ...?
U telefonu,tj. na sim kartici i sa njima su sihronizovani svi facebook prijatelji,ali u kalendaru nista,nema rodjendanima i eventa.Udjemo u podesavanja u kalendaru pise da radi sihronizaciju sa facebookom. Mada vidim da se sad aplikacija zove S Planner(to je kalendar).Ako nista drugo reset telefona pa da vidimo sta ce biti.