HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Re: HTC Desire
Skoro sam postupio po uputstvu sa ove teme i nadogradio Desire na Gingerbread.
Osim što sam zadovoljan trajanjem baterije, primetio sam da mi se Android Market nije nadogradio na Play Store.
Da li će se to samo odraditi, ili moram nešto ručno da radim?
Osim što sam zadovoljan trajanjem baterije, primetio sam da mi se Android Market nije nadogradio na Play Store.
Da li će se to samo odraditi, ili moram nešto ručno da radim?
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Izvinjavam se ako je vec bilo reci o ovome, ali nisam u skripcu sam sa vremenom. Pao sam u depresiju kad sam video 150 strana teme.
Menjam sutra iphone 3G 8GB za Desire(uz moju doplatu naravno
). Zanima me da li ima neko iskustva da mi kaze da li postoji velika razlika u kvalitetu/jacini zvuka, posto mi je muzicki plejer preca karakteristika od telefoniranja. Takodje me zanima kolko baterija moze da izgura slusanja muzike, posto sam cuo da se zale ljudi na autonomiju.
Jos bih napomenuo da ne gasim 3g internet sve dok mi nije baterija pri kraju.
Ako razlika nije drasticna u odnosu na ovaj krs sa logom jabuke, od sutra sam ponosan vlasnik Desira
E i kakva su iskustva sa ICS-om?
Menjam sutra iphone 3G 8GB za Desire(uz moju doplatu naravno

Jos bih napomenuo da ne gasim 3g internet sve dok mi nije baterija pri kraju.
Ako razlika nije drasticna u odnosu na ovaj krs sa logom jabuke, od sutra sam ponosan vlasnik Desira

E i kakva su iskustva sa ICS-om?
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
Одг: HTC Desire
Da te ne razocaram ali moram reci da ima najlosiju bateriju od svih htc uredjaja. Zvuk ti zavisi od playera koji ces da koristis al sve je to nijanse i solidan je. Baterija je haos sa oficijalnim romom tako da ces kuvani morati da stavljas, i koliko znam da desire nece dobiti ics,
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
migi, Desire S dobija ICS, ali stari Desire ne, a kao sto je hirurg napisao, baterija je na ovom modelu ubedljivo najlosija (cak losija i od baterije kod Desire HD), sto bi znacilo max 24h ako ga jedva koristis. Ja bih ti pre preporucio da dodas malo vise para i uzmes mozda Desire S! 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
I ja cu iz iskustva potvrditi to da je na desire-u ubedljivo najlosija baterija i ako ga i malo koristis nece izdrzati jedan dan,a jedan dan je od jutra do veceri za mene,a ne 24h
Note IV N9100 dual
Hvala narode, u tom slucaju definitivno odustajem od Desire-a.
Ostaje mi alternativa Xperia x10 ili da cekam da skupim jos para za desire s, mada bih rekao da je ipak sto se multimedije tice sonyericsson superioran.
A ne bi verovali koliko sam bio blizu da ga uzmem. Nasao sam se sa covekom da odradimo zamenu, i ja na licu mesta ubijem iphone sa "erase all data". Uvece vidim na oglasima prijavljuju lika da je prevarant
Neverovatno
Ostaje mi alternativa Xperia x10 ili da cekam da skupim jos para za desire s, mada bih rekao da je ipak sto se multimedije tice sonyericsson superioran.
A ne bi verovali koliko sam bio blizu da ga uzmem. Nasao sam se sa covekom da odradimo zamenu, i ja na licu mesta ubijem iphone sa "erase all data". Uvece vidim na oglasima prijavljuju lika da je prevarant

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Jeste u svoje vreme proglasen za telefon godine,ali na zalost ima vise mana .
Note IV N9100 dual
- hirurg
- Banned
- Kontakt:
Neces se usreciti ni sa tim x10 samo da ti to kazem...se je najvece smece po pitanju androida....u tom rangu nema telefona nad galaxy s...a ti radi sta hoces, u svakom slucaju kad uzmes posle iphonea svaki je dobar.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Od SEa bih ti preporucio Xperia Neo ili ARC (Ray bi ti verovatno bio mali zbog 3.3" ekrana) jer sve pre tih modela je blagi uzas...
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 12. Okt 2004. 22:18
- :: htc desire
kako da mount-ujem SD card.BTW ne mogu da napravim ext4.stara kartica pukla kupio novu 8gb formatirao fat32 Ali nece ext4 pa nece.
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Zeleo bih da kupim Desire,pa bih zamolio za misljenje ljudi koji ga poseduju.Da li ga preporucujete,i da li je baterija stvarno toliko ocajna ? Nasao sam polovnog star jedan dan u stvarno extra stanju za 120 evra i rekao sam liku da mi ga sacuva.Sta vi mislite ?
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Po meni je za 120 € Desire odlican izbor
Za bateriju ne znam ali mislim da mozes da dodas 30-ak € i kupis polovni Galaxy S
To ti je bolje

- artifex
- Mobil manijak
Do sad sam imao samsungov galaxy 3,pa bih sad da promenim malo proizvodjaca.A i galaxy S mi je sav plastican u odnosu na Desire.I brzina Desire je dobra,testirao sam ga tako da cu ga uzeti sto posto 

- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Kontakt:
Pa i Desire je plastican
Ali ipak je mnogo bolje izradjen od Galaxy3

- artifex
- Mobil manijak
Desire mozda i jeste plastican ali je bolja izrada,ne izgleda jeftino kad ga drzis u ruci.Bar je meni tako
Al ipak najvazniji aspekt telefona su njegove performanse,i videcemo kako ce se tu pokazati 

- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ma dobar je telefon al' ga vreme zgazilo 

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 16. Jul 2012. 12:40
- :: samsung galaxy s3neo
- :: htc desire 310
Kakve su,da tako kazem nefabricke maske ovom telefonu? Malo je iskrzan s bocnih strana, menjao bih mu masku, jel to ko radio i kako je legla?
-
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 30. Okt 2011. 17:32
Imam HTC Desire.Danas sam instalirao Android 2.3.7 ali nema market .kako da ubacim market u njemu i qwert tastaturu?
- hirurg
- Banned
- Kontakt:
svajceneger, frajeru odavno se ne zove to market vec google play....osim ako nisi instalirao CM onda moras posebno da instaliras gaaps
Ljudi, dobio sam desire ali nece da se pali nego samo blinka zuto pa zeleno svetlo. Da li neko zna da li se moze spasiti? Pokusao sam na htc sync ali nece da ga prepozna. Samo sam jednom uspeo da ga upalim tj. stigao je do htc logoa i tu je stao.