LG OPTIMUS 4X HD ili ?
LG OPTIMUS 4X HD ili ?
Uskoro idem da kupim telefon u Sarajevu.I naidjem na jednu radnju i tu se prodaje LG Optimus 4X HD 840km oko 420 eura.Pogledam malo o tom fonu i vidim specifikacije su super.I sad razmisljam sta da kupim imao sam u planu Samsung Galaxy Note cjena 400eura jer me telefon stvarno privlaci ili Htc One S ili Xperiu S?
Re: LG OPTIMUS 4X HD ili ?
od navedenih telefona, ja biram Htc one S... trenutno ga imam, vrhunski aparat... imas temu, ovde na forumu, u odeljku htc-one s gde mozes videti sve o njemu... Xperia S jos uvek ima stariji procesor a kosta isto kao i Htc... Samsung licno ne volim, a u LG nesto nemam poevrenja sto se tice kvaliteta za ulozeni novac kao ni u podrsku po pitanju update-ova itd...
mislim da ce ti reci svi ovde da biras HTC One S od navedenih i to sa S4 procesorom tj Z520 model a ne S3 ili Z560 koji nude oparateri barem u Srbiji...
mislim da ce ti reci svi ovde da biras HTC One S od navedenih i to sa S4 procesorom tj Z520 model a ne S3 ili Z560 koji nude oparateri barem u Srbiji...
Slawko11, i ja bih ti preporucio one S...jer kako je rekao kolega u prethodnom postu,nekako nemam poverenja u LG,to je licno moje misljenje,mislim da ces sigurno biti zadovoljan sa one S..
Slawko11, od ova 3 definitivno HTC One S. 

Tako sam i mislio
Nemam ni ja povjerenja u LG...Uh zaljubljen sam u Note... Ne znam kako cu uzeti One S 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Kod nas ima preko VIPa... a cak i nije jako skup.Slawko11 napisao:... Ne znam kako cu uzeti One S

Koliko znam i on je oko 400e?

Oko 400e
Ma ok znaci One S da uzem.I jos jedno pitanje ako ne idem u off u vezi procesora..Kazu da neki One s dodje sa S3 procesorom a neki sa S4? I sad kako mogu znati koji je sa s3 a koji sa s4?

- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
А ја баш немам поверење у ХТЦ, сваки други телефон им има неку фалинку, ако ти се свиђа блокче и не смета ти његова величина ја бих пре узео њега.
Na kutiji pise CPU DUAL CORE i pored toga pise da li je Z520 ili Z560... Tebi treba Z520 

4x za 420 €?! očekivao sam veću početnu cenu.
ne znam šta ćeš ti, ali ja bih uzeo lg u ovom izboru - zbog velikog ekrana koji je koliko vidim po testovima sjajan u svakom smislu, a sam uređaj nije preglomazan, zbog jače, neintegrisane baterije, proširive memorije (htc to nema), možda je krait chipset jači od ovog chipseta kod lg-ja ali ja npr. ne igram igrice i ta vrsta snage mi nije bitna, ali je ipak quadcore. jedino zato što je skroz nov pa treba sačekati utiske korisnika.

Meni se ovaj po izgledu najvise svidja,a i po testovima koje sam gledao ne zaostaje mnogo za HTCom i Samsungom
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Test sa gsmarene ukazuje na veliki problem auto fokusiranja pri video snimanju, kao i na veoma losu audio reprodukciju.