Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Re: Telenor novosti

Post od Deksi »

Ma neznam nikog licno ali sam ovde citao na forumu da su to neki ostvarili, zato sam ti to i predlozio da probas. Planiram i ja nesto da smuckam jesenas, ako ne cao telenor i idem kod mts-a.
I ako telenor ne prihvati moju molbu bas ce da mi nakrivi. Za molo vise para 65 din. dobicu duplo vise minuta, 100 poruka i 100 mb. Poredio sam tarife Prenesi i Surfuj 500 i MixNetM. Jedina mana je sto kod mts-a se mora bas voditi racuna o potrosenim mb.

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

Deksi, imas na symbianu app, zaboravio sam kako se zove, koja ogranicava potrosnju neta. verovatno i za sve ostale OSove

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

snenad, znam data monitor ili tako nesto slicno .

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

1.jul i novi tarifni paketi, malko veci i skuplji. klik.

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

Deksi, nisu normalni. ja koristim prenesi 150 + 75 ka telenoru vec godinama i placam manje nego njihov novi prenesi 100. strasno. lopovi

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

1.jul i novi tarifni paketi
klik
Vip otprilike za iste pare daje i megabajte uz minute i poruke. Ovde megabajta i nema! Nije ovo 2007. godina, mada Telenor vec duze lici ko da je izgubljen u vremenu i prostoru. Pitam se kako su uopste zaposlili "strucnjake" koji i ne shvataju kakve telefone danas prodaju, a opet, znaju debelo da ih naplate. Samo ne znam sta to naplacuju, posto njihov SGS3 izgleda ne podrzava net. Dinamicna kompanija nema sta.
E da... Paradoks. Na sva usta pricaju o svojoj cuvenoj pametnoj mrezi, a onda naprave nove pakete koji nemaju internet u sebi. :|
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Ali ovo mu dodje da te udare ali da ne osetis, kao povecali i minute pa mora i pket biti skuplji ali ...
Prenesi 80 je kostao 460 din. :80= 5.75 din. po minutu.
A sada prenesi 100 590 din. :100=5.90 din. po minutu.

Ubacili du dodatne minute u mrezi ajde to je ipak za pohvalu nekome ce to ipak trebati, ali neubacise nijedan megabajt :dry: :uhuh: :x .

Sto je najgore sad ce svi da se ugledaju na njih.

snenad, to sto ti imas vise nikak nece ni biti, a obracun ti je 60+1 sek.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ova promocija je obično sra*e!
Kao duplirali su minute ali uz sve to stoji i ovo:
Promotivni minuti, odnosno kredit za Prenesi i dopuni pakete, biće na raspolaganju korisnicima svakog meseca, do kraja godine.
Ne treba se uopšte upecati na ovakve jeftine poteze Telenora! I dalje su VIP i MTS mnogo povoljniji!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Telenor novosti

Post od miodrage »

Mislim da ce norvezani polako da ga ugase kod nas. Osipaju im se korisnici ko pesak u pescanom satu. Mreza mozda jeste pametna ali oni koji upravljaju istom imaju IQ ranga spoljne temperature, koja ma koliko da je visoka, i dalje pokazuje IQ prosecnog idiota.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
:: LG G2

Одг: Telenor novosti

Post od pelleruma »

Lepo receno momce!
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Mora se uzeti u obzir to,kad su pravljeni prosli paketi evro nije bio 117 nego ispod 100,a naravno da im je ovo stara fora da povecaju minute i uz to i racun..Milsim da je ipak ok sto su napravili pakete odvojene posebno samo prica i sms i pakete gde ima i net,pa kome kako treba. Nismo mi ovde referentna grupa,mi bismo mogli da se svrstamo u neke mnogo napredne korisnike,kada bi znali samo koliko ljudi u srbiji nema pristup netu,a uz to im bas i ne treba (neobrazovanost),jasno je zbog cega telenor deli ove pakete.

Na kraju krajeva i sam sam na paketu koji nema mb,ali zato ima dosta minuta..a uplatim samo onaj klik od 150mb koji i ne potrosim do kraja meseca,iz prostog razloga kuci wifi ostalo 3g po potrebi,jer ipak nema jednostavno merenja u poredbi wifi 3g bar za sada.

U svakom slucaju,ja licno nisam primetio neko osipanje korisnika,tj, i dalje su mi u imeniku samo telenorovi brojevi tj nemam ni jednu drugu mrezu,pa mi minuti u mrezi i tekako sluze,ali ja isto tako nisam relevantan.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Imam prenesi 400,jel se sad meni paket prebacuje na prenesi 500 ili ostaje isti?

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Ostaje ti isti! Ovo je samo za nove korisnike ili one koji produzuju ugovor, a verovatno na tvoj zahtev ti mogu povecati tarifu... :)

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Telenor SUPERKUPAC – veliki popusti za Telenorove korisnike

Telenor je pokrenuo pilot projekat – Telenor Superkupac, gde korisnici ostvaruju velike popuste koje vam je omogućio Telenor u partnerstvu sa zastupnicima najpopularnijih brendova iz sveta mode, tehnike, kozmetike…

Opširnije: http://i.evocentar.net/N3TD4V
iPhone 6 Plus

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Bitno je izostavljeno, a to je:
Potrebno je da se zainteresovani korisnici prijave na uslugu Telenor Superkupac slanjem teksta SK u SMS poruci na broj 9999 i svakog radnog dana dobiće po jedan kupon sa sjajnom ponudom i popustom. Prvi mesec je besplatno, a svaki sledeći 129 din.
Jbt ovaj Telenor vode Teletabisi! :disgust:
Okanite se ovakvih gluposti i ponudite korisnicima uravnotezene pakete (min/sms/mb) po razumnim cenama!

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Није тако давно било када смо на страницама овог сајта у одељку Теленор могли прочитати да се дефакто Теленор окренуо својим клијентима са дубљим џепом,како је то неко изнео тада,тако је Теленор наставио са таквом политиком...А што обједињују кориснички сервис(Теленор Мађарска,Србија и Црна Гора у један за све и то изгледа у Суботици,да би смањили трошкове)то им ништа не говори.А можда се и чика Богољуб врати и поднесе захтев за реституцију... :roll:

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

A sto vi nervirate oko njih? Ako vam nesto ne odgovara kod nekog operatera imate jos dva u ponudi. Mislim, ovo jesu gluposti i stvarno bi trebalo malo da porade na paketima, a ne da nude ovakve promasaje od akcija, ali opet ima i ljudi koji su zadovoljni, pa cak i prolaze jeftinije nego kod drugih operatera...
Moja jedina zamerka je da bi mogli deo onih silnih poruka u Prenesi i Surfuj pretociti u minute... :)

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

ja se zalažem za neku vrsti menjanja poruka za nešto drugo. šta znam, recimo 10 poruka minut ili mb ili šta već i koliko god. svaki mesec mi ostane 500 i kusur, da nije nove godine, božića i uskrsa nikad za godinu dana ne bih prebacio 100 poruka.

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Za tebe onda nije telenor vec da predjes na VIPov smart. To je ono sto bi ti najvise odgovaralo po kriterijumu "pametne potrosnje".

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

AquaZX, u sadašnjim uslovima da i to ću verovatno i uraditi kada rešim da uzimam nov telefon. za sad mi mojih 150+75 min za manje od 600 din sasvim odgovaraju

Odgovori