Yettel novosti
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Re: Telenor novosti
Ma neznam nikog licno ali sam ovde citao na forumu da su to neki ostvarili, zato sam ti to i predlozio da probas. Planiram i ja nesto da smuckam jesenas, ako ne cao telenor i idem kod mts-a.
I ako telenor ne prihvati moju molbu bas ce da mi nakrivi. Za molo vise para 65 din. dobicu duplo vise minuta, 100 poruka i 100 mb. Poredio sam tarife Prenesi i Surfuj 500 i MixNetM. Jedina mana je sto kod mts-a se mora bas voditi racuna o potrosenim mb.
I ako telenor ne prihvati moju molbu bas ce da mi nakrivi. Za molo vise para 65 din. dobicu duplo vise minuta, 100 poruka i 100 mb. Poredio sam tarife Prenesi i Surfuj 500 i MixNetM. Jedina mana je sto kod mts-a se mora bas voditi racuna o potrosenim mb.
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
Deksi, imas na symbianu app, zaboravio sam kako se zove, koja ogranicava potrosnju neta. verovatno i za sve ostale OSove
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
snenad, znam data monitor ili tako nesto slicno .
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
1.jul i novi tarifni paketi, malko veci i skuplji. klik.
- snenad
- Mobil stručnjak
Deksi, nisu normalni. ja koristim prenesi 150 + 75 ka telenoru vec godinama i placam manje nego njihov novi prenesi 100. strasno. lopovi
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Vip otprilike za iste pare daje i megabajte uz minute i poruke. Ovde megabajta i nema! Nije ovo 2007. godina, mada Telenor vec duze lici ko da je izgubljen u vremenu i prostoru. Pitam se kako su uopste zaposlili "strucnjake" koji i ne shvataju kakve telefone danas prodaju, a opet, znaju debelo da ih naplate. Samo ne znam sta to naplacuju, posto njihov SGS3 izgleda ne podrzava net. Dinamicna kompanija nema sta.1.jul i novi tarifni paketi
klik
E da... Paradoks. Na sva usta pricaju o svojoj cuvenoj pametnoj mrezi, a onda naprave nove pakete koji nemaju internet u sebi.

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ali ovo mu dodje da te udare ali da ne osetis, kao povecali i minute pa mora i pket biti skuplji ali ...
Prenesi 80 je kostao 460 din. :80= 5.75 din. po minutu.
A sada prenesi 100 590 din. :100=5.90 din. po minutu.
Ubacili du dodatne minute u mrezi ajde to je ipak za pohvalu nekome ce to ipak trebati, ali neubacise nijedan megabajt
.
Sto je najgore sad ce svi da se ugledaju na njih.
snenad, to sto ti imas vise nikak nece ni biti, a obracun ti je 60+1 sek.
Prenesi 80 je kostao 460 din. :80= 5.75 din. po minutu.
A sada prenesi 100 590 din. :100=5.90 din. po minutu.
Ubacili du dodatne minute u mrezi ajde to je ipak za pohvalu nekome ce to ipak trebati, ali neubacise nijedan megabajt

Sto je najgore sad ce svi da se ugledaju na njih.
snenad, to sto ti imas vise nikak nece ni biti, a obracun ti je 60+1 sek.
Ova promocija je obično sra*e!
Kao duplirali su minute ali uz sve to stoji i ovo:
Kao duplirali su minute ali uz sve to stoji i ovo:
Ne treba se uopšte upecati na ovakve jeftine poteze Telenora! I dalje su VIP i MTS mnogo povoljniji!Promotivni minuti, odnosno kredit za Prenesi i dopuni pakete, biće na raspolaganju korisnicima svakog meseca, do kraja godine.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Telenor novosti
Mislim da ce norvezani polako da ga ugase kod nas. Osipaju im se korisnici ko pesak u pescanom satu. Mreza mozda jeste pametna ali oni koji upravljaju istom imaju IQ ranga spoljne temperature, koja ma koliko da je visoka, i dalje pokazuje IQ prosecnog idiota.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Одг: Telenor novosti
Lepo receno momce!
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Mora se uzeti u obzir to,kad su pravljeni prosli paketi evro nije bio 117 nego ispod 100,a naravno da im je ovo stara fora da povecaju minute i uz to i racun..Milsim da je ipak ok sto su napravili pakete odvojene posebno samo prica i sms i pakete gde ima i net,pa kome kako treba. Nismo mi ovde referentna grupa,mi bismo mogli da se svrstamo u neke mnogo napredne korisnike,kada bi znali samo koliko ljudi u srbiji nema pristup netu,a uz to im bas i ne treba (neobrazovanost),jasno je zbog cega telenor deli ove pakete.
Na kraju krajeva i sam sam na paketu koji nema mb,ali zato ima dosta minuta..a uplatim samo onaj klik od 150mb koji i ne potrosim do kraja meseca,iz prostog razloga kuci wifi ostalo 3g po potrebi,jer ipak nema jednostavno merenja u poredbi wifi 3g bar za sada.
U svakom slucaju,ja licno nisam primetio neko osipanje korisnika,tj, i dalje su mi u imeniku samo telenorovi brojevi tj nemam ni jednu drugu mrezu,pa mi minuti u mrezi i tekako sluze,ali ja isto tako nisam relevantan.
Na kraju krajeva i sam sam na paketu koji nema mb,ali zato ima dosta minuta..a uplatim samo onaj klik od 150mb koji i ne potrosim do kraja meseca,iz prostog razloga kuci wifi ostalo 3g po potrebi,jer ipak nema jednostavno merenja u poredbi wifi 3g bar za sada.
U svakom slucaju,ja licno nisam primetio neko osipanje korisnika,tj, i dalje su mi u imeniku samo telenorovi brojevi tj nemam ni jednu drugu mrezu,pa mi minuti u mrezi i tekako sluze,ali ja isto tako nisam relevantan.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
Imam prenesi 400,jel se sad meni paket prebacuje na prenesi 500 ili ostaje isti?
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ostaje ti isti! Ovo je samo za nove korisnike ili one koji produzuju ugovor, a verovatno na tvoj zahtev ti mogu povecati tarifu... 

Telenor SUPERKUPAC – veliki popusti za Telenorove korisnike
Telenor je pokrenuo pilot projekat – Telenor Superkupac, gde korisnici ostvaruju velike popuste koje vam je omogućio Telenor u partnerstvu sa zastupnicima najpopularnijih brendova iz sveta mode, tehnike, kozmetike…
Opširnije: http://i.evocentar.net/N3TD4V
Telenor je pokrenuo pilot projekat – Telenor Superkupac, gde korisnici ostvaruju velike popuste koje vam je omogućio Telenor u partnerstvu sa zastupnicima najpopularnijih brendova iz sveta mode, tehnike, kozmetike…
Opširnije: http://i.evocentar.net/N3TD4V
iPhone 6 Plus
Bitno je izostavljeno, a to je:
Okanite se ovakvih gluposti i ponudite korisnicima uravnotezene pakete (min/sms/mb) po razumnim cenama!
Jbt ovaj Telenor vode Teletabisi!Potrebno je da se zainteresovani korisnici prijave na uslugu Telenor Superkupac slanjem teksta SK u SMS poruci na broj 9999 i svakog radnog dana dobiće po jedan kupon sa sjajnom ponudom i popustom. Prvi mesec je besplatno, a svaki sledeći 129 din.

Okanite se ovakvih gluposti i ponudite korisnicima uravnotezene pakete (min/sms/mb) po razumnim cenama!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Није тако давно било када смо на страницама овог сајта у одељку Теленор могли прочитати да се дефакто Теленор окренуо својим клијентима са дубљим џепом,како је то неко изнео тада,тако је Теленор наставио са таквом политиком...А што обједињују кориснички сервис(Теленор Мађарска,Србија и Црна Гора у један за све и то изгледа у Суботици,да би смањили трошкове)то им ништа не говори.А можда се и чика Богољуб врати и поднесе захтев за реституцију... 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
A sto vi nervirate oko njih? Ako vam nesto ne odgovara kod nekog operatera imate jos dva u ponudi. Mislim, ovo jesu gluposti i stvarno bi trebalo malo da porade na paketima, a ne da nude ovakve promasaje od akcija, ali opet ima i ljudi koji su zadovoljni, pa cak i prolaze jeftinije nego kod drugih operatera...
Moja jedina zamerka je da bi mogli deo onih silnih poruka u Prenesi i Surfuj pretociti u minute...
Moja jedina zamerka je da bi mogli deo onih silnih poruka u Prenesi i Surfuj pretociti u minute...

- snenad
- Mobil stručnjak
ja se zalažem za neku vrsti menjanja poruka za nešto drugo. šta znam, recimo 10 poruka minut ili mb ili šta već i koliko god. svaki mesec mi ostane 500 i kusur, da nije nove godine, božića i uskrsa nikad za godinu dana ne bih prebacio 100 poruka.
Za tebe onda nije telenor vec da predjes na VIPov smart. To je ono sto bi ti najvise odgovaralo po kriterijumu "pametne potrosnje".
- snenad
- Mobil stručnjak
AquaZX, u sadašnjim uslovima da i to ću verovatno i uraditi kada rešim da uzimam nov telefon. za sad mi mojih 150+75 min za manje od 600 din sasvim odgovaraju