Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
Re: Samsung Galaxy S2 I9100
telep, pa nesto se i ne bi slozio da samsung kida a da htc ima losu prodaju....ipak htc cuva svoje korisnike i postuje ih...ne tjera ko plastikaneri da se uzima telefon svake godine
sto se tice JB bice isto kao sto je bilo za ics kod galaxy s modela....
sto se tice JB bice isto kao sto je bilo za ics kod galaxy s modela....
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Tu se moram sloziti da su se sa nekim starijim modelima zestoko s*ebali... Realno, pogledajmo Tattoo! Izasao sa 1.6 i bez problema je gurao kuvani Dzindzer! Zasto nisu mogli da ga bace bar na 2.1 ili 2.2? Radio bi odlicno.
Zato sada kad pogledam listu HTC uredjaja koji su dobili ili tek treba da dobiju ICS cini mi se da su se malo naucili pameti kad su doziveli odliv kupaca i opekli sa na sopstvenu nemarnost...
Zato sada kad pogledam listu HTC uredjaja koji su dobili ili tek treba da dobiju ICS cini mi se da su se malo naucili pameti kad su doziveli odliv kupaca i opekli sa na sopstvenu nemarnost...

Nemam pojma, SGS 3 ne mogu dovoljno da ga naprave kolika je potražnja, a HTC je već najavio smanjenje prodaje za ovaj kvartal, iliti prodali su šta su mogli dok nije izašao SGS3. Ako misliš da nekoga vređaš sa tim plastikaner epitetom onda kucaš na pogrešna vrata, ja znam kako izgleda metalni telefon i ne vidim neke prednosti toga, uostalom i OneX je plastikanerhirurg napisao:telepipak htc cuva svoje korisnike i postuje ih...ne tjera ko plastikaneri da se uzima t

Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
hirurg napisao:telep, pa nesto se i ne bi slozio da samsung kida a da htc ima losu prodaju.

Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Ne znam da li je Samsung toliko bolji koliko ima jaci marketing od HTC-a?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- tomas.hokenberi
- Moderator
Behemoth, za krajnji uspeh na trzistu nije bitan samo kvalitet i mogucnosti uredjaja. Da jeste tesko da bi Iphone imao udeo u trzistu koji ima danas.
Upravo zbog toga i pitam,marketing je strasna stvar i to vise prodaje uredjaj nego njegove stvarne karakteristike.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Evo jos malo novosti,ako Nexus S dobije onda stvarno...
http://www.youmobile.org/blogs/entry/Sa ... oming-Soon
http://www.youmobile.org/blogs/entry/Sa ... oming-Soon
Jbg. Nexus je Google-ov telefon a ne Samsungov.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- tomas.hokenberi
- Moderator
telep, jedino sto ga je projektovao i napravio Samsung.
tomas.hokenberi, Znam, ali ipak najbitnije je da se on prodaje kao Google telefon, i oni mu puštaju update.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
cao ljudi,posto sam nov ovde a i pre 3 dana sam telefon uzeo i odlican je ,ali imam problem jedan,ne mogu da se povezem preko bluetotha na komp,ali nikako,cak sam i preko samsung kies pokusao i nece,ne znam u cemu je problem,hoce na drug fon ali nece na komp,i da li moram da radim update,verzija mi je 2.3.4..hvala unapred na odgovoru 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Zasto bi se uopste povezivao preko blututa na komp?! Mislim, to je van pameti! Treba ti 100 godina da prebacis i najmanju sitnicu... Ne mere to bez kabla! 

ok,to znaci da je komplikovanije preko blututa?da li treba da radim update,ili da ostanem na verziji 2.3.4!,nikad nisam koristio android,godinama koristio sam Symbian...
Ako nisi zahtevan korisnik 2.3.4 ce ti raditi posao.
Preko Kiesa nemoj ni da pokusavas,jer je velika verovatnoca da ce ti puci instalacija
Preko Kiesa nemoj ni da pokusavas,jer je velika verovatnoca da ce ti puci instalacija
Можда раније. Киес сада сасвим задовољавајуће одрађује посао.
nisam ,samo sto prvi put koristim Android,pa reko da ne radim na svoju ruku,ali samo jos jedna pomoc,a to je kako da se povezem preko blututa na komp,jednostavno nece,prikazuje mi da je nasao uredjaj,ali nece da prihvati,to mi je laksa varijanta neko da stalno kacim kabl,ne znam u cemu je problem,sve sam pokusavao?
- tomas.hokenberi
- Moderator
piroman, ako zelis da se povezes iz kies-a preko bluetooth-a to jednostavno zaboravi, to nije predvidjeno. BT ti sluzi samo za slanje par fajlova (direkt iz operativnog sistema).
Za povezivanje sa PC-om koristi ili USB kabl ili WiFi.
Za povezivanje sa PC-om koristi ili USB kabl ili WiFi.
Zna li neko zbog cega mi pise "No service" tamo gde bi trebalo da pise naziv operatera, kada spustim notifikacioni panel? Kartica je prepaid i radi sve normalno.