Poz svima, evo od skoro sam opet uzeo jos jedan HTC, posle Tattoo-a presao sam na One V i utisak je da je ovo super telefon za super pare

inace, platio sam ga preko Vipa za tarifu Pospaid 325 14.990 RSD

mislio sam da odmah cim kupim ovaj teefon da ga prodam i uzmem na slican nacin neki Arc S koji je svezijeg datuma izasao iz prodavnice, medjutim ipak mislim da cu ostati na ovom telefonu, kupio sam mu silikonsku oblogu, foliju za ekran i memorijsku od 16GB class 10 u winwin-u i sada gledam da ga malo popunim sa igricama i aplikacijama
medjutim kako sam primetio, ni ovaj telefon nije sjajan, jer eto licno sam proverio i ovaj problem sa signalom mreze i wifi-em i istina je za ovo, ali racunam da nema nekih problema za neke smetnje u radu ovih funkcija

malo baguju one besplatne reklame u programima, ponekad se gube, a zasada vidim da od stvari koje sam instalirao sa play-a baguje chrome, tako sto zamaskira tastaturu sa pozadinom i antutu benchmark nece da mi odradi full test od kako sam ubacio memorijsku u njega
Quadrant Benchmark kaze da ima oko 2025 poena, s tim sto nisam ulazio u task killer da iskljucim aplikacije, sa slusanjem muzike na slusalicama, sve u svemu iznad HTC Desire HD-a, ja zadovoljan telefonom, toplo ga preporucujem