Galaxy S Vs LG P990 Optimus 2x
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Galaxy S Vs LG P990 Optimus 2x
Pozdrav
pregledah forum ,nadjoh neke smernice za ova dva telefona ,ali nista konkretno
Posedujem Galaxy S 8gb i imam mogucnost da se menjam za LG P990 Optimus 2x telefon za telefon
Video sam da u korist Samsunga je ekran ,baterija i bolja zajednica ostalo je u sustini na strani LG-ja
Bolji procesor ,grafika,kamera,izrada,malo je savremeniji model
Zeleo bih da vas pitam sta vi mislite,nemam novca za neke doplate tako da ne vredi da mi pisete koji su bolji ovo mi je trenutna opcija i jedina
Moj telefon je kupljen pre jednu i po godinu u telenoru malo mu je maskica izgrebana pozadi i malo ram telefona ekran je odlican kao i inace kod Samsunga ,rootovan je na ICS 4.0.4,LG je kupljen u mts-u star je jednu godinu i ima vazecu garanciju jos 12 meseci toliko
hvala unapred
pregledah forum ,nadjoh neke smernice za ova dva telefona ,ali nista konkretno
Posedujem Galaxy S 8gb i imam mogucnost da se menjam za LG P990 Optimus 2x telefon za telefon
Video sam da u korist Samsunga je ekran ,baterija i bolja zajednica ostalo je u sustini na strani LG-ja
Bolji procesor ,grafika,kamera,izrada,malo je savremeniji model
Zeleo bih da vas pitam sta vi mislite,nemam novca za neke doplate tako da ne vredi da mi pisete koji su bolji ovo mi je trenutna opcija i jedina
Moj telefon je kupljen pre jednu i po godinu u telenoru malo mu je maskica izgrebana pozadi i malo ram telefona ekran je odlican kao i inace kod Samsunga ,rootovan je na ICS 4.0.4,LG je kupljen u mts-u star je jednu godinu i ima vazecu garanciju jos 12 meseci toliko
hvala unapred
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Re: Galaxy S Vs LG P990 Optimus 2x
Na tvom mestu ja bih ostao na Samsungu.Stekao bih koji mesec pare i doplatio za nesto jace.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- kvaka33
- Expert
hvala na odgovoru
ali ne verujem da ce se stanje sa novcem skoro promeniti na zalost
a nekako ima utisak da SGS-u cena pada svaki dan pa ako nije neka velika mana uzeti LG ako nista drugo bar ce vise vredeti
Ali me vise zanima od svega toga da li se isplati menjati
ali ne verujem da ce se stanje sa novcem skoro promeniti na zalost
a nekako ima utisak da SGS-u cena pada svaki dan pa ako nije neka velika mana uzeti LG ako nista drugo bar ce vise vredeti
Ali me vise zanima od svega toga da li se isplati menjati
LG-u takodje brzo pada cena,a slabu podrsku imaju i kasnjenje sa softverom.E sad,ako si sklon flesovanju mozes na XDA naci svakakve stvari za taj telefon.Ako ne mislis da ga menjas u skorije vreme onda zameni,sigurno da ce ti biti prilicna promena,ipak je to dual core.Pa sad,zavisi od tvojih afiniteta.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Одг: Galaxy S Vs LG P990 Optimus 2x
Ja bih definitivno isao na Optimus 2X jer od single core telefona vise nema koristi i za njih prestaju apdejti 

- kvaka33
- Expert
Nije mi flesovanje strano ,to nece biti problem
Hm ne znam zasto bi apdejti prestali ali ko zna ,najvise mi je bitan hardver a mislim da LG ima bolji i jaci
Hm ne znam zasto bi apdejti prestali ali ko zna ,najvise mi je bitan hardver a mislim da LG ima bolji i jaci
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
kvaka33, ne znam zasto se tu imas dvoumiti ako je telefon ispravan i ako je 1 zA 1 tu samo dobijas nista ne gubis. lg je taj u rangu galaxy 2.. jel treba dalje da se komentarise, naravno da ne...uzimaj to ...imao sam oba modela...i vjeruj osjetices drasticnu razliku
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
- kvaka33
- Expert
ok,hvala hirurg,to mi je bitno, da mi kaze neko ko je imao oba telefona
- kvaka33
- Expert
hvala na savetima ipak sam kupio S2 -T989 ,znaci opasan telefon,veci ekran bez legendarnog tastera samsungovog na sredini (kod amera sve mora drugacije ccc) o utiscima za par dana na nekoj drugoj temi 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Mora da se Apple bunio pa su ga napravili bez tastera... 
Anyway, cestitam na novoj spravici.

Anyway, cestitam na novoj spravici.

- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
Одг: Galaxy S Vs LG P990 Optimus 2x
Drugar to je masina zaebala vek, ima mi jedan drug, znaci leti....inace svi telefoni za amere kao i ostale stvari za njihovo trziste su nabudzeni. A za cijenu koju si platio svaka ti dala!
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
- kvaka33
- Expert
Sta reci druze,mozda i spamujemo ovu temu,zaglupeo mu se incoming kod poruka kad sam updejtovao novi oficijalni ISC ali se sve resilo factory resetom ,baterija mi je dok ovo pricamo na punjenju a bila je na 36% kad je stavih ,pricam danas sa likom koji ga ima kaze mi da je fon odlican i bolji od nasih plastikanera,kaze jako trziste u Americi i moraju da ih rade do bola da bi prosli dobro,sad dal je tacno ili ne ne znam ,na GSM areni nema neke velike razlike,ali drndao sam od ortaka sa telenora mu je fon, ma nekako deluje kao igracka pored ovoga sto ne znaci da je los naravno ,videcemo kako ce se pokazati za par dana,morace i neki rom da se stavi kad ga malo bolje upoznam smorise malo razne aplikacije iz T mobila ,ali ok nista strasno 

Sad kad si nabacio ICS, te aplikacije jednostavno "ubijes" (disable) u Manage Applications sekciji, dok ne stavis neki rom. Cestitke na izboru, opasan model u svakom slucaju...kvaka33 napisao:morace i neki rom da se stavi kad ga malo bolje upoznam smorise malo razne aplikacije iz T mobila ,ali ok nista strasno

- kvaka33
- Expert
Hvala Green
Nije mi palo na pamet ccc, odradih to sada nadam se da se nece nesto poremetiti
Nije mi palo na pamet ccc, odradih to sada nadam se da se nece nesto poremetiti