Polovan Android do 250 evra
Polovan Android do 250 evra
Znam da ima slicna tema ovoj ali u toj temi momak trazi iskljucivo nove telefone.Ja bih uzeo polovan.Znaci treba mi neki telefon android do 250evra.
Treba mi neki telefon za surfovanje i igranje igrica...cisto za ubijanje dosade.Sto veci ekran to bolje...i da kamera snima HD.
Treba mi neki telefon za surfovanje i igranje igrica...cisto za ubijanje dosade.Sto veci ekran to bolje...i da kamera snima HD.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Re: Android do 250 evra
Si siguran da ima polovan za 250eura?Ceftriaxone napisao:Два знака: S2
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
I ja kazem S2, a moze se naci za 250€ u sasvim korektnom stanju, mozda cak i sa garancijom. Drugi predlog bi bio HTC Sensation. 

- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Одг: Android do 250 evra
I ja razmisljam o sto vecem ekranu,internet,film,a da je telefon,te pomisljam i na Samsung P1000 koji je sada nov oko 250€,a polovan 150€,sto mi je prihvatljivo,a nisam neki prezahtevni da mora da ima poslednju verziju androida,jer za pomenuto(poziv,sms,internet,film,knjiga)to nije ni potrebno.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
Одг: Android do 250 evra
P1000 ko voli veliku stvar da nosi je perfektan tablet...baterija drzi li drzi...a sve stvari odlicno obavlja.
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
Ne bih P1000...Preveliko mi je to... do jedno 5inchi plafon...
Nisam siguran dali da uzmem S2 jer vidim da dosta korisnika ima problem sa ekranom.Pojavi se zelena linija,jedna strana tamnija i slicno...
Ja koliko ga imam nisam imao tih problema.A za svaki model ce se naci grupa ljudi koja je dobila falican model.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
Android do 250 evra
+1 za S2 mogu da se nadju par meseci stari, a i uvek mozes malo da se cenkas. 
Inace moja preporuka bi bila isto i HTC Sensation i EVO 3D.

Inace moja preporuka bi bila isto i HTC Sensation i EVO 3D.

Ma kupicu s2 ... Mozda mi se posreci
Posto nisam neki ljubitelj Htc telefona .

Slawko11, ma sigurno neces se pokajati ako uzmes s2,jer je telefon babaroga u svakom pogledu..