Koji Android za 300 evra?
Koji Android za 300 evra?
Interesuju me Vasa misljenja koji android telefon da kupim oko 300eur ako ima takav,dakle:1.da je kamera dobra oko 5Mpix ili vise (po mogucstvu HD),2.dovoljno veliki ekran za WiFi internet surfovanje i 3.dobar GPS?Hvala unapred 

- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Re: Koji Android telefon?
nisam neki ultra znalac ali citajuci ovde poredjenja i neku literaturu po netu a imajuci priliku da ga licno koristim 2-3 dana moj glas dajem Samsungu S2,za te pare mozes ga kupiti novog ili od nekoga ko je negde uzeo paket a prodaje telefon ,mislim da je on odlican izbor
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Одг: Koji Android telefon?
Definitivno SGSII mada i Sensation je zanimljiv a on je cak i jeftiniji. 

OK,dakle S II,samo jedno pitanje,zasto je S III toliko skuplji,da li su i koja poboljsanja toliko vredna?I da li ima mogucnosti da i S II pravi HD kvalitet snimka,odnosno video sam da su istih rezolucija osim videa i ekrana pa me zanima da li je drasticna razlika u kvalitetu prikaza i snimaka?Cisto da li da kupim S II ili da jos pricekam za S III kada skupim jos para i malo padne cena
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
SII je dobar telefon, i naravno da je S3 bolji. Ali ako sačekaš da S3 padne cena (ima da se načekaš) izaći će i S4 pa ćeš njega čekati jer on nosi nešto mnogo bolje ali je skup..... I tako možeš godinama da čekaš... Ako ti se S2 dopada kupuj bez mnogo razmišljanja... 

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Kupi SII i nećeš pogrešiti, jeste da je S3 bolji, ali smatram da ta poboljšanja i nisu vredna tolike cene, pritom cena S3 neće skoro nešto drastično pasti, tako da je trenutno najbolji izbor SII.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
OK,hvala,samo sam hteo da znam ta veca konkretna poboljsanja kamere,ekrana i ostalih funkcija,da li vredi toliko S III u odnosu na S II
Po meni,ne vredi.Jeste da ima jaci procesor i vecu rezoluciju ekrana,ali to nije nista revolucionarno,jer kao prvo.S3 je za nijansu brzi od S2.Drugo,S2 i dalje bez problema obavlja sve funkcije bez stucanja,cak ni njemu neces moci da zadas zadatak da upregne oba jezgra,a kamoli S3.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
mislim da ne vredi Behemoth to lepo objasnio
plus sto je ogroman i tanak i mogucnost da ti ispadne iz ruke sem ako nemas veliku saku ili ne pazis je jako velika
plus sto je ogroman i tanak i mogucnost da ti ispadne iz ruke sem ako nemas veliku saku ili ne pazis je jako velika
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
OK,hvala puno,jos samo jedna stvar pre nego sto pronadjem gde je najpovoljniji:kako da razlikujem na prvi pogled original od kineske kopije od 70-80eur?
Ako planiras nov onda pravac u prodavnicu.Ako juris polovan onda ces videti vec da kinezi imaju dual sim,tv i nemaju android i ocajan ekran.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Kupio sam juce.Hvala svima na savetima.Jos samo da sa Nokie prebacim kontakte na komp pa u telefon jer su mi kontakti bili u mem.telefona a ne na sim kartici
Inace telefon je extra (kako i ne bi posle N73
),preporucujem ga svima