Yettel novosti
Re: Telenor novosti
Svaka cast Telenoru. Mreza pametna, nije joj dobro. Evo u Cacku na 1.5 km od centra grada HSPA na 2/4 crtice:
ping 192 ms
download 569 kbps
upload 24 kbps
ping 192 ms
download 569 kbps
upload 24 kbps
Butters, pa nemoj da si takav,ipak je to mnooooogggooo udaljeno od centra...ma kakvi njihovo unapredjivanje,samo lazu ovaj narod.. 

- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
niko nije rekao "brza mreza", nego "pametna", a to znaci, u centru brza, tamo najvise i treba, a na periferiji gradova spora, tamo ionako nikome ne treba internet... Misliiim... Nisu mi jasni stvarno sa ovakvom politikom...
mb011, ma da potpuno si upravu,na periferiji tamo i niko i ne zivi,i zasto bi i trebao tamo internet,da bre.. 

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Naravno.Na periferiji treba net i zakonom zabraniti,ako slučajno i dospe signal.mb011 napisao:...a na periferiji gradova spora, tamo ionako nikome ne treba internet...
Evo meni naprimer,šta će meni na široj periferiji net.Mogu lepo da sednem u auto,skoknem do grada i ispišem ovaj post.

Posle duzeg premisljanja sam prelomio.Iskoristio sam Vip promociju i preneo svoj lepi Telenor broj,uzeo android za dinar i sve u svemu za 550 necega(npr.350 min i 200 sms koje je pitanje da li cu koristiti toliko),plus 1Gb,placam 1300 din za razliku od 300 min i nekih 1000 sms koje nikad necu toliko koristiti za 1800 din.Ocigledna razlika.Btw,kontaktirali su me da pitaju zasto...reko moze li 500 min i 200 sms,ostalo Vas castim,kazu da nemoze...Cao
Da li je neko uspeo u Telenoru da pre isteka starog ugovora (u mom slučaju ističe u novembru) da potpiše novi ugovor i uzme telefon uz njega, kao što vidim da mnogi rade u Telekomu i VIP-u?
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Nema šta da uspeš, to je dozvoljeno.
Ja imam 3 ugovora i 3 telefona.
Ja imam 3 ugovora i 3 telefona.
Nisam se dobro izrazio. Mislio sam da na istm broju pre isteka postojećeg ugovora potpišem novi i uzmem telefon.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
varicak, moze tri meseca ranije, tako je bilo a verujem i da je sada tako.
Juče sam zvao call centar i kažu može mesec dana ranije.....
@Lobachewsky:
Iskljuci kome smeta, no big deal.
Jedino sto bih izmenio duzina poruke da bude kraca. I mehanizam deaktivacije/aktivacije da bude jednistavniji tipa smsom i cao.
Iskljuci kome smeta, no big deal.
Jedino sto bih izmenio duzina poruke da bude kraca. I mehanizam deaktivacije/aktivacije da bude jednistavniji tipa smsom i cao.
Sto se tice iskljucenja informacije da je broj presao u drugu mrezu, ona se za telenorove korisnike moze iskljuciti SMS-om. Ja sam pre neki dan pozvala korisnicki servis i tamo su mi rekli da posaljem "INFO NE" kao poruku na broj 9000 i to je to. Za druge operatore ne znam, ali ako do sad nisu uveli tu opciju, svakako bi mogli da pocnu sa tom praksom.
И лепо ја пошаљему ту поруку,како је горе написано.........и неможе,пинг,сиже одговор да таква порука не иде... 

Ako sam ja dobro razumeo, 9000 je za biznis korisnike. Najbolje je da se nazove kol centar ili da se ode u poslovnicu i da se pita kakva je procedura za fizička lica.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Ja sam fizicko lice, u Telenoru barem, i evo sada sam testirala na drugom postpaid broju, koji se takodje vodi na fizicko lice i sve je proslo ok. Na broj 9000 sam poslala sms, velikim slovima INFO NE (salje se bez navodnika, u prethodnom postu sam stavila navodnike da bih naznacila tekst poruke) i ubrzo zatim od Telenora stize poruka da je opcija Obavestavanje uspesno deaktivirana. Ne znam zasto kod nekog drugog to isto ne bi funkcionisalo 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
magnolija, ali cakaj dali si ti prenela tvoj broj sa neke druge mreze u telenor i to iskljucila ili si to iskljucila da te ne obavestava kada zoves nekog ko je preneo broj.
Ja sam Telenorov korisnik, od starta, a zelela sam da iskljucim informaciju koja se cuje kada pozovem nekog ko je iz Telenora presao u Vip ili Mts, posto ta informacija ume da smori, jer se svaki put cuje kada pozvem broj koji je promenio mrezu. Generalno to oko prenosa broja funkcionise tako, da osoba koja cuje info da je neki proj promenio mrezu tu informaciju iskljucuje. Mene ne zanima ko je u kojoj mrezi i nemam potrebu to da slusam kada pozivam one koji su napustili Telenor i zadrzali svoj broj, pa sam svoj "problem" resila slanjem sms-a 

- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
Potvrđujem da radi slanje poruke. Nakon slanja dobije se poruka od telenora sa tekstom "Poštovani, uspešno ste deaktivirali opciju Obaveštenje. Vaš Telenor". Da li je stvarno isključeno proveriću za neki dan kad budem u prilici da zovem nekog ko je prebegao iz mreže u mrežu