veliki problem na 6630
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
veliki problem na 6630
telofon me nešto zeza od jutros kada uđem u poruke piše samo brojeve,neće da prebaci na slova.Takođe neće da uđe na ono WEB (tj. na gprs). Ko je imao ovakav problem neka mi odgovori ovde ili na mail dacha@ni.sbb.co.yu
- volim sony
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 19. Sep 2005. 00:01
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19
Ajde sada čekamo Miskonija da mi kaže šta to tačno da obrišem sa fexplorer-om.
Hellboy poydrav ja sam Dacha sa motomagayin sajta(isti nick)
Hellboy poydrav ja sam Dacha sa motomagayin sajta(isti nick)
Kada svoj život sredim, malo kad se smirim, i trudim se da živim od onoga što volim.
Bolji dani kada dodju, tada loši se zaborave, i samo lepi momenti u glavi se pamte!
Bolji dani kada dodju, tada loši se zaborave, i samo lepi momenti u glavi se pamte!
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Da, iz nekog čudnovatog razloga to hoće da se desi. Elem, potrebno je izbrisati fajl "FirstBoot.dat" u C:\System\Bootdata folderu i restartovati mob, zatim uneti vreme i datum i - ta-daaaaaa... 
Dacho, a šta je tačno problem sa GPRS-om?

Dacho, a šta je tačno problem sa GPRS-om?
● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Nema na čemu i drugi put.
Nego Dacho, možeš li da se setiš šta si instalirao od programa pre nego što je počeo mob da zeza? Ili ti se desilo da je mob blokirao ili se resetovao?
Očigledno da WEB nije hteo da se pokrene zbog greške koja se odnosi na jezičku podršku i na nemogućnost unosa teksta. Baš me zanima šta je konkretan uzrok...

Nego Dacho, možeš li da se setiš šta si instalirao od programa pre nego što je počeo mob da zeza? Ili ti se desilo da je mob blokirao ili se resetovao?
Očigledno da WEB nije hteo da se pokrene zbog greške koja se odnosi na jezičku podršku i na nemogućnost unosa teksta. Baš me zanima šta je konkretan uzrok...

● PRAVILA FORUMA ●