veliki problem na 6630

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
dacha
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 10. Jan 2005. 21:20

veliki problem na 6630

Post od dacha »

telofon me nešto zeza od jutros kada uđem u poruke piše samo brojeve,neće da prebaci na slova.Takođe neće da uđe na ono WEB (tj. na gprs). Ko je imao ovakav problem neka mi odgovori ovde ili na mail dacha@ni.sbb.co.yu

max_power
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 02. Nov 2005. 15:20

Post od max_power »

ma kako nece, kada udjes u "new text message" stisni tarabu i zadrzi je dok ti ne promeni na slova.
A to sto nece na web, mozda zato sto nisi definisao parametre za GPRS? Pokusaj da pre nego sto udjes u "menu" stisnes nulu i zadrzis malo. Koliko imas teloefon? Mozda ga jos nisi upoznao do kraja?

volim sony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 19. Sep 2005. 00:01

Post od volim sony »

probaj sa onom olovcicom u donjem desnom uglu i tu se menja nacin pisanja poruka (brojke i slova...) sto se tice gprs to ne znam ja sam imao problem sa e-mailom ali nisam jako strucan...

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19

Post od hellboy_90 »

nece nista od toga pomoci... meni se to desilo i miskoni mi je rekao koji fajl da obrisem sa (fexplorer-om)(neki fajl u kome su svi podaci kada se pali telefon), ali sam ja zaboravio, pa miskoni... ako ti nije problem da ponovis...

dacha
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od dacha »

Ajde sada čekamo Miskonija da mi kaže šta to tačno da obrišem sa fexplorer-om.
Hellboy poydrav ja sam Dacha sa motomagayin sajta(isti nick)
Kada svoj život sredim, malo kad se smirim, i trudim se da živim od onoga što volim.
Bolji dani kada dodju, tada loši se zaborave, i samo lepi momenti u glavi se pamte!

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Da, iz nekog čudnovatog razloga to hoće da se desi. Elem, potrebno je izbrisati fajl "FirstBoot.dat" u C:\System\Bootdata folderu i restartovati mob, zatim uneti vreme i datum i - ta-daaaaaa... :wink:

Dacho, a šta je tačno problem sa GPRS-om?

dacha
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od dacha »

Hvala puno Miskoni sada sve radi 8)
A to sa gprs nije hteo da uopšte uđe na ikonicu WEB,ali sada sve radi.
Kada svoj život sredim, malo kad se smirim, i trudim se da živim od onoga što volim.
Bolji dani kada dodju, tada loši se zaborave, i samo lepi momenti u glavi se pamte!

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Nema na čemu i drugi put. :)

Nego Dacho, možeš li da se setiš šta si instalirao od programa pre nego što je počeo mob da zeza? Ili ti se desilo da je mob blokirao ili se resetovao?

Očigledno da WEB nije hteo da se pokrene zbog greške koja se odnosi na jezičku podršku i na nemogućnost unosa teksta. Baš me zanima šta je konkretan uzrok... :?

[kick]
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 02. Mar 2005. 03:04
Kontakt:

Post od [kick] »

I meni je ovo pomoglo :) brisanje FirstBoot.dat
Ali sam ja imao drugi problem
Instalirao sam neke programe (mislim da je BlackBaller za*ebo stvari) i obrisao neke
I onda na svaki od prilike minut telefon se restartuje. I onda slucajno svratim ovde i resim problem. :)

TNX

Odgovori