S2 vs 4

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Raikonen
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 29. Jul 2012. 16:52
:: iphone2
:: iphone3g

Re: S2 vs 4

Post od Raikonen »

Apple je i definitivno ispao, 3g ostaje i na njemu cu da instaliram ios 4.2.1 posto ga necu cesto koristiti pa mi nece smetati njegova "brzina" 8)
Ma ne bih se bunio ja da nahvatam i polovnu ali dobru s2-ku, medjutim cene su priblizne novoj :ohmy:
Moram d'idem kod tetke i kod jedne i kod druge babe, valjda cu da iskukam tih 50 jura :roll:

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Raikonen, e to i jeste problem sto kazes,cene su priblizne i za polovan i za nov..mada sve zavisi nasta naletis,ja sam iskreno protivnik tih polovnih stvari,tako da ako nesto zelim,a trenutno nemam para,sacekam malo da ih skupim,i taman i padne i cena i tako i kupim,mada sve to zavisi od coveka do coveka,moj savet ti je da skupis jos ti 50e i da te ne boli glava znas novo i sta te briga..

Raikonen
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Raikonen »

Pa da i ja bas tako razmisljam, da je razlika 100+ evra, onda bih i uzeo polovan, ali ovako msm da je bolje da kupim nov :roll:

mladen_bgd
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42

S2 vs 4

Post od mladen_bgd »

@Behemoth
Vidi se da se bas strucan, pogotovo sto se tice iPhone-a, tako da necu nista komentarisati za tvoje postove.

@Raikonen
Sto se tice S2 i S3. Ne znam, ako imas kesa uzmi S3. Ako bas toliko zelis Android, uzmi probaj mozda ti se i svidi. ;)
Ja sam isto tako hteo da probam malo Android i stvarno je dobar i zanimljiv. Pogotovo ICS. Samo me je ubila baterija, dva puta na dan sam punio telefon i vise mi je visio na punjacu nego ovako sto sam ga koristio. I to me razocaralo skroz i zato sam se vratio iPhone-u. Jer je kod njega odlicna optimizovanost. Baterija mi drzi bez problema dan ipo, nekad dva na iPhone 4. A koristim ga bas dosta.

Raikonen
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Raikonen »

Kamo lepe srece da imam da "bacim" tolike pare sa s3..mada i kada bih imao verovatno opet ne bih dao 500 evra za tel.
I ovo mi mnogo i natezem se za tih 50 e :dry:
Al opet tesim se sto ne menjam stalno tel, pa mi zato lakse da dam sad tih 50 evra vise nego kasnije 250 :wink:
I 3g sam uzeo pre 4-dine skoro 8) Tako da cu imati savrsenu kombinaciju, mozda i preteranu ako me razumete :roll: :oops: :wink:

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Mladene ti tvrdis da je kamera na I4 bolja nego na S2.Tu si trebao i da stanes sa pisanjem dezinformacija.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

mladen_bgd, kad si vec i ti postao fanaticni vernik Apple religije, sto i dalje drzis Android telefon kao avatar!? :dry:

Sad kad miogrande naidje pa kad nas sve povija... :D

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Green, sto kazes bice veselo kada naidje...ima odmah da pocne pricu kako ga prozivamo,a da nista nije ni napisao.. :lol:
mladen_bgd, ja stvarno ne znam koje si ti testove gledao,ili uporedjivao kamere pa tvrdis da je bolja kamera na i4,a iskreno decko sto trazi od telefona,vise moze da mu pruzi s2,nego i4..

mladen_bgd
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42

Post od mladen_bgd »

@Behemoth
Uopste se nije odnosilo na kameru. :wink: Ne tvrdim ja nista. Sto se tice kamere jeste mozda malo bolja na S2, ali ni malo ne zaostaje iPhone 4 za njom. Tako da mi i nema neke specijalne razlike.

@Green
Gledaj svoja posla i pusti ti moj avatar, ciji sam vernik ne treba ti da procenjujes. :wink:

@acamatic
Sta ste svi zapeli za moj komentar vezano za kameru? :) Lepo sam sad napisao da ne tvrdim uopste da je bolja kamera od S2. Ali cetvorka ni malo ne zaostaje za njom sto se tice kvaliteta.

Takodje sam rekao i @Raikonenu da kupi S2 i da proba Android i da ce mu se mozda i svideti.

Raikonen
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Raikonen »

Ljudi moji postao ponosni vlasnik s2 8)
Otiso, mada vec bio prelomio zbog prisustva gomile ljudi koji kupuju 4-ku ja rekoh daj da pogledam tu 4ku i daj mi s2.
Upali jedan upali drugi stavi pored moju 3-ku, i na opste iznenadjenje, shvatih da se 4-ka uopste ne razlikuje(po dimenzijama ekrana) od moje 3-ke...sem pravougaonog ("ostrog") dizajna i nesto vecih dimenzija(ali manje tezine) shvatih da nista ne bih dobio tom polovnom 4-kom koja kosta citavih 300 e.
Rekoh ja njemu daj ti meni s2-ku, i msm da sam doneo ispravnu odluku!
E sad prvo sto me zanima da li treba da se formira baterija, posto vidim da se razlikuje od iphonove, sto je i logicno jel.. :roll:
Kolko dobar telefon!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :) Izvinite na ovom izlivu emocija ali stvarno sma odusevljen.
Sada sam jos vise ubedjeniji da mnogo vise pruza nego i4-ka i jednostavno je trenutno za mene best buy!Eto toliko odg mi za ovu bateriju, please :wink:

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Raikonen, nema potreba za formiranjem,jer se ove nove baterije ne formiraju,davno je to proslo vreme kada smo to morali da radimo..

Raikonen
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Raikonen »

Hvala Aco! Vec sam je ispraznnio do kraja :roll:
E da jel ima kod nas negde da se kupe kako to da nazovem :dry: kao dock sto za iphone ili slicno?

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Raikonen, postoji docking station ali nasi uvoznici i "uvoznici" se nisu bas potrudili tako da ces tesko naci. U svakom slucaju sada kada si postao ponosni vlasnik SII mozes da pitas sve sto te zanima ovde: viewtopic.php?f=10&t=22614
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Odgovori