ja bi uzo jedan od ova dva pa me zanima od onih koji imaju ove mobitele koji je bolji ???????
k700i je skuplji al jel ga se isplati uzet ????
sonyericsson k300i ili k700i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2005. 01:09
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
djovani_7777,
mislim da ti je k700 bolji izbor. Ne znam koliko ti to znači ali k300 nema bluetooth što ti otežava komunikaciju sa kompom i ima dosta manju memoriju. Ja imam k700 već godinu dana i samo mogu da hvalim.Čak mi je i pao sa prvog sprata i baš ništa mu nije bilo. S obzirom na odnos cena kvalitet moja preporuka ti je k700 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
@ djovani_777
Brate, imam k700i i moj ortak ima k300i i razlika u telefonima je velika. Kao prvo, ekrani su nebo i zemlja, na k300i ekran je kao na nekim telefonima koji imaju 4 000 boja, dok je na k700i ekran extra, kao i kompijuterskim monitorima. K700i ima vise memorije i bluetooth koji je mnogo bolji i brzi od infrared-a itd. Moj ti je savet da skupis jos malo kinte i da kupis K700i, neces se zeznuti.
Brate, imam k700i i moj ortak ima k300i i razlika u telefonima je velika. Kao prvo, ekrani su nebo i zemlja, na k300i ekran je kao na nekim telefonima koji imaju 4 000 boja, dok je na k700i ekran extra, kao i kompijuterskim monitorima. K700i ima vise memorije i bluetooth koji je mnogo bolji i brzi od infrared-a itd. Moj ti je savet da skupis jos malo kinte i da kupis K700i, neces se zeznuti.
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
K600 je za zensku ruku! Pogledaj kako je elegantan.
Kupis k700i pa i ako imas debele prste nemozes da promasis testere
K700i je odlican i za klasu ispred k300, isto kao sto je k600 za pola klase ispred k700, najverovatnije ce tvoj novcanik da odluci umesto tebe. Razmisli i da li ces koristiti dovoljno one funkcije koje podizu cenu.

Kupis k700i pa i ako imas debele prste nemozes da promasis testere

K700i je odlican i za klasu ispred k300, isto kao sto je k600 za pola klase ispred k700, najverovatnije ce tvoj novcanik da odluci umesto tebe. Razmisli i da li ces koristiti dovoljno one funkcije koje podizu cenu.

Kad si blesav to je neizlecivo, kad si glup to je dozivotno!!!
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19