LG Optimus 2X
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- mironiko
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 06. Jun 2011. 12:21
- :: ASUS ZenFone 2 Laser
Re: LG Optimus 2X
Temasek's CM7 Unofficial ROM + Temasek's OC Kernel
Kombinacija koja je kod mene napravila sjajnu situaciju - sve je vrlo vrlo glatko, buttery smooth, a baterija je cak mozda zrno i bolja nego ranije, dok sam imao ETaNa kernel.
Svima toplo preporucujem!
Kombinacija koja je kod mene napravila sjajnu situaciju - sve je vrlo vrlo glatko, buttery smooth, a baterija je cak mozda zrno i bolja nego ranije, dok sam imao ETaNa kernel.
Svima toplo preporucujem!
ASUS ZenFone 2 Laser
Kupio sam ovaj telefon prije par dana, napominjem da se prije nisam susretao sa androidom (na istom je 4.0.3.) U par dana mi se desilo da se par puta zeledi, tako da je jedino pomagalo vadjenje baterije. Zadnje sto mi se desilo jeste, kad pokusavam upaliti kameru pise "camera error, can t connect the camera". Pomagajte drugovi......

- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
Sve mi lici da ti imas custom rom instaliran. Napisi sta ti sve pise u: about phone u settings meniju.
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
android 4.0.3
baseband version 1035.21_20110725
kernel version 2.6.32.55
cyanogen mod version 9.0.0.-rco-p990-kang
build date 7.3.2012
build number iml74k
To je to sto pise, pa ako ti to nesto znaci, bio bih ti zahvalan .... Nevezno za to, koliko vam traje baterija. Meni ne moze izgurati 24 sata, mada pretpostavljam da je to zbog cestog koristenja, jer sam ga tek uzeo pa mi sve intefesantno.Pozz
baseband version 1035.21_20110725
kernel version 2.6.32.55
cyanogen mod version 9.0.0.-rco-p990-kang
build date 7.3.2012
build number iml74k
To je to sto pise, pa ako ti to nesto znaci, bio bih ti zahvalan .... Nevezno za to, koliko vam traje baterija. Meni ne moze izgurati 24 sata, mada pretpostavljam da je to zbog cestog koristenja, jer sam ga tek uzeo pa mi sve intefesantno.Pozz
- bachika
- Mobil stručnjak
Pa to je custom rom. Zato I ima te greske! Pogledaj na xda developers oko menjanja romova pa ce ti sve polako biti jasnije. Ili sacekaj nekog ko ima ovaj model pa da ti pojasni stvari.
Generalno nikome od nas prisutnih na forumu baterija ne gura vise od 24h.
Generalno nikome od nas prisutnih na forumu baterija ne gura vise od 24h.
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
Одг: LG Optimus 2X
Custim rom i to jedan od najlosijih, pun bagova, jesi ti to stavljao ili ti neko ubacio? Lg ima slabu podrsku tako da preporuka ti je da se vratis na oficijalnu rom, da ne bi imao glupih problema.
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
Nisam ga ja stavljao, tako sam ga kupio. Koji je postupak vracanja na prvobitnu verziju, da li je komplikovana procedura. Hvala vam obojici sto ste mi to malo pojasnili, sad mi je lakse, vec sam mislio da je neki zestok kvar. Pozz
- hirurg
- Banned
- Kontakt:
raso1, moraces malo citas teme ...prelistaj ov temu mislim da ces dosta tog saznati korisnog, na pp poslacuti linkove sa upustvima sta da radis dalje 

Uspio sam ubaciti fabricki rom i super radi, samo sto sad imam problem, kad ga povezem na racunar, dopunjava mu bateriju, ali ga uopste ne prepoznaje, kao da nista nije spojeno. Isao sam u podesavanja, ali nista nisam pronasao sto bi pomoglo. Dok je u njemu bio divlji rom prepoznavao ga je bez problema, a sad.... 

- mironiko
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 06. Jun 2011. 12:21
- :: ASUS ZenFone 2 Laser
Kad ga povezes, "svuci" mu Notifications bar i u njemu imas opciju USB storage, koju cekiras, sacekas, i "videce" ti komp telefon.
Samo da znas, dok to koristis, nece ti raditi aplikacije koje su na kartici.
Samo da znas, dok to koristis, nece ti raditi aplikacije koje su na kartici.
ASUS ZenFone 2 Laser
Zna li neko kako vidjeti aktivne aplikacije, kad se nalazite na pocetnoj strani? Dok mi je bio instaliran "divlji" rom, duzim pritiskom na tipku "meni" pojavile bi se aktivne aplikacije. Medjutim kada sam ubacio fabricki rom, duzim pritiskom na "meni" pojavljuju mi se aplikacije koje su poslednje koristene, gdje tom prilikom ne pokazuje koje su aktivne, a koje ne
.
Vezano sa USB problem, kada ga povezem sa racunarom vidi mi samo memoriju telefona, dok mi SD ne vidi, iako je aktivna u telefonu. Provjerio sam sva moguca podesavanja ali ne ide

Vezano sa USB problem, kada ga povezem sa racunarom vidi mi samo memoriju telefona, dok mi SD ne vidi, iako je aktivna u telefonu. Provjerio sam sva moguca podesavanja ali ne ide

- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Треба ти неки таск менаџер, Андроид 2.3 га нема у себи. Ја рецимо користим ГО Лаунчер који у себи има таск менаџер тако да немам посебно али их на маркету има много као и ГО Лаунчер.
- wucinac
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
- wucinac
- Mobil poznavalac
evo razgovora izmedju developers-a sa o2x foruma na xda i Ricardo Cerqueira (CM)
http://forum.xda-developers.com/showpos ... ostcount=1
obratite paznju na FEATURES OS Android OS.....
http://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x-3598.php
http://forum.xda-developers.com/showpos ... ostcount=1
obratite paznju na FEATURES OS Android OS.....
http://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x-3598.php
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
Moje pitanje ne pripada ovoj temi, ali posto je LG optimus L3 u pitanju nadam se da nece smetati.
Dakle imam LG Optimus L3 i uvek pre nego sto zelim da koristim GPRS kako bih posetio neki sajt moram prethodno da ga aktiviram (npr isto kao i Bluetooth) dok se na vecini telefona GPRS sam aktivira po potrebi. Da li postoji ikakva mogucnost da ne moram uvek manuelno ukljucivati GPRS kada ga zelim koristiti? Unapred hvala!
Dakle imam LG Optimus L3 i uvek pre nego sto zelim da koristim GPRS kako bih posetio neki sajt moram prethodno da ga aktiviram (npr isto kao i Bluetooth) dok se na vecini telefona GPRS sam aktivira po potrebi. Da li postoji ikakva mogucnost da ne moram uvek manuelno ukljucivati GPRS kada ga zelim koristiti? Unapred hvala!
- bachika
- Mobil stručnjak
Android jednostavno tako funkcioniše pa ćeš morati da se navikneš...
Ti ekomene kao da prizeljkujes da dobijes papren racun za data protok 

- hirurg
- Banned
- Kontakt:
Одг: LG Optimus 2X
Pa druze ukljucis mobile data opciju u podešavanju i mobilni net stalno uključen.
- wucinac
- Mobil poznavalac
napokon lepe vesti 
http://www.gsmarena.com/lg_outs_ice_cre ... s-4721.php
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1860749
ovo je za su990 veRziju koja je prodavana samo u koreji. za p990 ce se cekati jos malo, ali kazu da sigurno izlazi upodate.
NE POKUSAVAJTE DA INSTALIRATE OVAJ SOFTVER JER CE TE SIGURNO BIKOVATI TELEFON

http://www.gsmarena.com/lg_outs_ice_cre ... s-4721.php
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1860749
ovo je za su990 veRziju koja je prodavana samo u koreji. za p990 ce se cekati jos malo, ali kazu da sigurno izlazi upodate.
NE POKUSAVAJTE DA INSTALIRATE OVAJ SOFTVER JER CE TE SIGURNO BIKOVATI TELEFON
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 04. Sep 2012. 14:14
- :: LG Optimus 2x
- :: Nokia N95
Pozdrav svima. Od pre oko mesec dana imam ovaj telefon uzet preko mts-a. U njemu je And. 2.3.4 v20i valjda (posto je sve u natpisu verzije velikim slovima pretpostavljam da je I zapravo i). Probao preko LG Mobile Support tool-a da osvezim verziju, support tool kaze da postoje nove verzije software-a (citiram program: New mobile phone software is available. Please update your software. If not connected, connect the device now to start update. If the update is done later, connect the device at that time.), ali kad krenem na update on mi izbaci sledeci ekran odradi analizu pc okruzenja, proveri konekciju sa telefonom i s/w version i posle toga izbaci sledece: Software update is not supported for this model i ponudi da kliknem na contact button za LG Mobile Phone Software Update Online sto ne uradi apsolutno nista, tako da ne mogu da updatujem verziju. Citajuci komentare ovde na sajtu vidim da se to desava mnogim ljudima i da postoji neki workaround kojim se to resava, ali posto sam ja totalni duduk za android, moze li vrlo detaljno uputstvo za update na verziju V20r ili V20s? Unapred hvala.